Na obzore je už ďalší Dragon Age, tentokrát zadarmo na webe

Electronic Arts posiela značku Dragon Age aj do internetových prehliadačov. DA: The Last Court zverila tvorcom Fallen London.

pridal roberto 3.11.2014 o 20:57 pod hry
Na obzore je už ďalší Dragon Age, tentokrát zadarmo na webe

HRY > NOVINKY >

Odo dnes už vieme, prečo je webová stránka Dragon Age Keep stále čiastočne uzamknutá. Na stránke dostane každý možnosť vytvoriť si vlastný Dragon Age svet, nie však podľa odoslaných save súborov, ale podľa vlastnej fantázie. Hráči by si už čakanie na Inquisition radi krátili pohrávaním sa so svetmi DA: Origins a DA 2, ale do skladačky zrejme ešte jeden kúsok chýba. Už budúci týždeň si budú môcť hráči zahrať dobre utajovaný Dragon Age: The Last Court, ktorý vyplní príbehovú medzeru medzi druhým dielom a Inquisition. Hru sa darilo utajiť, pretože nejde o plnohodnotný titul, ale o free to play kartovú hru pre internetové prehliadače. Zaujala však správa, že Electronic Arts hru zverilo nezávislému štúdiu Failbetter Games. Tento tím stvoril populárnu  browserovku plnú temných príbehov Fallen London  aj o čosi väčšiu PC hru Sunless Sea.

Na obzore je už ďalší Dragon Age, tentokrát zadarmo na webe

Pripravte sa teda, že nejde o "duelovú" kartovú hru v štýle Hearthstone či Duel of Champions, ale o hru poháňanú príbehom využívajúcim lore prvých dvoch hier. Či už sa hráč ujme postavy lovkyne alebo učenca, zároveň sa stáva markízom malého kraja Serault, ležiaceho kdesi na okraji Orlaisu. Markíz síce zďaleka nie je tak významný a mocný ako blížiaci sa inkvizítor, ale aj tak má v rukách moc a v ruke dlhý zoznam povinností. Musí vládnuť, starať sa o svoj šľachtický dvor, vybrať si radcu i dobrého osobného strážcu. Serault sa môže presláviť svojím bohatstvom či slobodou, no markíza môžu potrápiť banditi, revolucionári i bezmenná príšera číhajúca kdesi v hlbokom lese. Failbetter sa pokúsia prerozprávať niekoľko dôležitých príbehov a svet obohatí o úplne nové postavy, ale nitky osudu smerujúce k Dragon Age: Inquisition vraj zvedú dohromady aj zopár známych tvárí...

Failbetter na svojom webe oznámil začatie prác na "prísne tajnom projekte" pre BioWare už vo februári a teraz už majú hru hotovú, budúci týždeň sa stane súčasťou Dragon Age Keep. Free to play systém by mal byť založený na nútených prestávkach neplatiacich hráčov, tí platiaci budú môcť hrať, kedy sa im zachce.





Na obzore je už ďalší Dragon Age, tentokrát zadarmo na webe  Na obzore je už ďalší Dragon Age, tentokrát zadarmo na webe  Na obzore je už ďalší Dragon Age, tentokrát zadarmo na webe
Páči sa mi!






Na obzore je už ďalší Dragon Age, tentokrát zadarmo na webe
PC

Vývoj: Failbetter Games
Štýl: Stratégia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk