Týždenník - návrat Call of Duty, fps mód v GTA V a Blizzcon

Tento týždeň da do propredia zaujmu dostalo nové Call of Duty, a dopĺňali ho prezentácie z Blizzconu a ohlásenie fps módu pre GTA V.

pridal saver 9.11.2014 o 23:00 pod hry
Týždenník - návrat Call of Duty, fps mód v GTA V a Blizzcon

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň da do propredia zaujmu dostalo nové Call of Duty, a dopĺňali ho prezentácie z Blizzconu a ohlásenie fps módu pre GTA V. To si totiž v novej verzii pre Xbox One a PS4 konzoly zahráte aj v pohľade z prvej osoby a teda ako klasickú strieľačku. Ešte uvidíme aký to bude mať dopad na dojem z hry, ale minimálne je to zaujímavý prídavok. Rockstar k tomu spísal aj zmeny medzi starým a novým GTAHra vychádza už 18. novembra pre konzoly. PC si ešte počká do konca januára, ale po tom čo najnovšie Rockstar predviedol s GTA SA na steame, nevieme, čo od nich čakať.

Blizzard tento víkend usporiadal Blizzcon, ktorý priniesol očakávané a aj neočakávané ohlásenia. Presnejšie firma skúša ďalší štýl hier a tentoraz fps akciu na podobnú Team Fortress 2 nazvanú Overwatch, ktorá prinesie 12 hrdinov a tímové boje o budúcnosť sveta, popritom predstavil tretiu časť Starcraftu 2 a nevyhýbal sa ani diskusiám o filme Warcraft, ku ktorému predstavil obsadenie aj keď zatiaľ neponúkol žiadny trailer.

Z aktuálnych hier bolo najvýraznejšie nové Call of Duty Advanced Warfare, ktoré sa vrátilo späť do starých koľají po niekoľkých slabších častiach. Nie je síce ešte na úrovni COD4 ale prinieslo nové prvky do hrateľnosti a oživuje ako kampaň, tak aj multiplayer.  Dobre si vedie aj Lords of the Fallen, ktorý chcel byť Dark Souls, ale ešte na neho nemá, zrecenzovali sme aj kvalitné NBA 2K15,  parádne si viedla Bayonetta 2 , a na postavičkách postavený Disney Infinity 2 s superhrdinmi nie je zlý, ale stále mu niečo chýba. Z hardvéru sme sa pozreli na Logitech myš Daedalus Prime určenú pre MOBA hry.

A k tomu Call of Duty zrecenzoval aj Conan O'Brien:

Z ostatných herných noviniek dostalo požiadavky Far Cry 4, poodhalený bol Mass Effect 4, CD projekt sľúbil k Witcher III 16 DLC obsahov zadarmo, zatiaľ však ide o drobnosti, leaknuté boli prvé zábery na Just Cause 3, dokončené bolo Dragon Age Inquisition a rovno ukázalo aj zábery  PC verzie.

Z technológii dostal Xbox One veľmi pekne naskinovanú Call of Duty verziu s 1TB diskom,  rovnako mu prišiel novebrový update s témami.   PS4 pre zmenu predstavilo svoje novembrové, decembrové a januárové tituly zadarmo s PS Plus, kde konzola dostane v decembri prvý veľký titul a to Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition.,

V sfére notebookov predstavil acer 4K notebook ku ktorému pridáva AC Unity, ale čo z toho keď samotný notebook má len GTX860M čip čo je pod minimom požiadaviek Unity. Nakoniec lepšie je zobrať si notebook s GTX980m alebo GTX970m, ku ktorým máte Unity, Crew alebo Far Cry 4 zdarmo. Rovnako je jedna z týchto hier zadarmo k GTX970 a GTX980 kartám. Nvidia totiž môže rozhadzovať, karty mu dobre idú a štvrťrok ukončila s rekordnými číslami.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19947)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk