H1Z1 sa pripravuje na januárové vydanie a vysvetľuje systém viacerých serverov

Na jednom serveri nestretnete ani jediného zombíka, do iného sa budú predávať vstupenky.

pridal roberto 13.12.2014 o 21:08 pod hry
H1Z1 sa pripravuje na januárové vydanie a vysvetľuje systém viacerých serverov

HRY > NOVINKY >

Post-apokalyptická MMO z dielní Sony Online Entertainment je už takmer pripravená prijať prvých PC hráčov. Prezident SOE však upozorňuje, že v januári 2015 síce už hra bude zábavná, ale aj tak pôjde iba o early access verziu. Prví hráči si ju môžu vyskúšať, čím samozrejme prispejú aj k vývoju, ale hre bude chýbať veľa sľúbených funkcií a obsahu a aj herná mapa bude obmedzená na 64 štvorcových kilometrov, pričom konečným cieľom je mnohokrát väčšia virtuálna mapa post-apokalyptických Spojených Štátov. John Smedley bol ešte otvorenejší a v správe na reddit napísal, že v deň vydania bude H1Z1 chudobnejšia ako DayZ a kto chce hotovú hru, nech radšej počká. Zároveň pripomenul, že nemienia vyrobiť vylepšený klon DayZ a viac sa sústredia na MMO prvky a vytvorenie uveriteľného post-apo sveta.

H1Z1 sa pripravuje na januárové vydanie a vysvetľuje systém viacerých serverov

Nakoniec je možné, že sa so zombíkmi v H1Z1 vôbec nestretnete. Už teraz sú známe 3 typy serverov a jeden z nich je pomenovaný "No Zombies", čo už snáď nepotrebuje ďalší komentár. Ďalšími dvoma oznámenými typmi sú PVE a Zombie headshot only, v ktorom zombík nedá pokoj, pokým nedostane ranu do hlavy. Ďalšie typy môžu pribudnúť podľa záujmu hráčov.

Okrem toho pripravujú aj "event servery" so špeciálnymi pravidlami a obmedzeným prístupom. Základná verzia hry sa totiž bude predávať za 19.99$, čo by nepokrylo náklady na rozvoj a starostlivosť o MMO hru. Ešte nevieme, ako bude Sony lákať hráčov na tieto event servery, ale budú sa do nich predávať vstupenky, ktoré sa budú dať získať dvoma či troma spôsobmi. Jedným je ich získanie hraním (na bežnom serveri), no a druhým nákup za 0.99$. Kvôli tomuto pôjde do predaja aj drahšia verzia hry, ktorá bude stáť 39.99$ a Sony k nej pribalí bohatú nádielku vstupeniek. Nad vydaním hry na PlayStation 4 začne SOE uvažovať až keď bude ako-tak spokojné so stavom PC verzie.





H1Z1 sa pripravuje na januárové vydanie a vysvetľuje systém viacerých serverov  H1Z1 sa pripravuje na januárové vydanie a vysvetľuje systém viacerých serverov  H1Z1 sa pripravuje na januárové vydanie a vysvetľuje systém viacerých serverov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk