Ďalší vesmírny simulátor je na obzore

Veteráni sérií Battlefield alebo Medal of Honor sa pustili do tvorby nového vesmírneho simulátoru

pridal matus_ace 6.1.2015 o 9:14 pod hry
Ďalší vesmírny simulátor je na obzore

HRY > NOVINKY >

Veteráni sérií Battlefield, Lost Planet alebo Medal of Honor spojili sily a v Santa Monice si založili nové štúdio s názvom Fugitive Games, ktoré má na stole už aj nový projekt. Ním je nový vesmírny simulátor, teda prírastok do žánru, ktorý zažíva renesanciu s titulmi ako Elite: Dangerous alebo Star Citizen. Ich nový titul ponesie príznačný názov Into the Stars a v príprave je pre PC a Linux. S jej vydaním však potrebujú menšiu pomoc a hľadajú ju na Kickstarteri.

Tam je ich cieľom vyzbierať len $85,000, pričom už v úvode kampane je jasné, že sa im to pravdepodobne darí. Suma to nie je nijak zvlášť vysoká, takže môžeme hádať, že ju potrebujú buď na dofinancovanie titulu (prípadne zaplatenie licencií na technológie a podobne), prípadne si všimli, že doba začína byť naklonená vesmírnym simulátorom a tak na seba chcú upriamiť pozornosť investorov a vydavateľov. Zvlášť ak si vezmeme, že hru by chceli vydať už toto leto, no uvidíme, či sa im podarí júlový termín dodržať. Na to, aby ste získali hru, na začiatku stačí len $15.

Into the Stars sľubuje štandardnú premisu žánru. Budete sa starať o svoju vesmírnu loď a posádku v nej. Budete putovať vesmírom a robiť si ako priateľov, tak aj nepriateľov. S tým je samozrejme spojené ťaženie surovín, zbieranie artefaktov, obchodovanie s nimi a keď diplomacia zlyhá, tak si na svoje prídu aj zbrane. Navyše to celé chcú okoreniť vyššou náročnosťou a systémom permanentnej smrti, vďaka čomu svoju hru označujú ako survival vesmírny sim. Inšpiráciu tak brali nie len z klasík žánru, ale aj z titulov ako FTL.

Celkovo hra ponúkne masívnu slnečnú sústavu s 90 zónami na preskúmanie, kompletnú kontrolu nad vašou loďou, prepracovaný súbojový systém a manažment zdrojov. To celé budú poháňať Unreal technológie. Navyše hra ponúkne aj zaujímavý soundtrack, za ktorým stojí Jack Wall, ktorý už v minulosti zložil hudbu napríklad pre Mass Effect, Call of Duty aleboLost Planet. Ak vás Into The Stars zaujala, no nechcete do nej investovať pred vydaním, môžete jej aspoň dať zelenú na Steame.





Ďalší vesmírny simulátor je na obzore  Ďalší vesmírny simulátor je na obzore
Ďalší vesmírny simulátor je na obzore  Ďalší vesmírny simulátor je na obzore
Páči sa mi!






Ďalší vesmírny simulátor je na obzore
PC

Vývoj: Fugitive Games
Štýl: Simulácia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk