Lady Hammerlock sa dostane do Borderlands: The Pre-Sequel už tento týždeň

Sir Hammerlock sa tak už čoskoro stretne so svojou staršou sestrou.

pridal play3man 26.1.2015 o 16:00 pod hry
Lady Hammerlock sa dostane do Borderlands: The Pre-Sequel už tento týždeň

HRY > NOVINKY >

Obľúbenému výskumníkovi, Sir Hammerlockovi, bude už čoskoro znepríjemňovať život jeho rodinný príbuzný. Konkrétne to bude jeho staršia sestra - Lady Hammerlock, ktorá sa do hry dostane už 28. januára, čiže už túto stredu. Ide tak o ďalšiu hrateľnú postavu, ktorá rozšíri zástup hrdinov v Borderlands: The Pre-Sequel. 

Lady Hammerlock disponuje troma špeciálnymi schopnosťami - Huntress, Cold Money, and Contractual Aristocracy. Prvá z nich - Huntress - sa ako schopnosť lovkyne zameriava na odstreľovanie, pričom Cold Money sa špecializuje na ľadové útoky. No a s jej poslednou schopnosťou, Contractual Aristocracy, dokáže zmeniť svojho parťáka v co-ope na sluhu, ktorý jej tým pádom získava bonusy za zabitia. 

Ak ste si už zakúpili Season Pass, Lady Hammerlock je pochopiteľne jeho súčasťou, no tí, ktorí si radšej plánujú kúpiť jednotlivé rozšírenia samostatne, tak Lady Hammerlock vás vyjde na rovných $10. Keď by ste si ale predsa len chceli zakúpiť Season Pass, jeho súčasťou sú štyri balíky za cenu $30, čiže koniec koncov by ste ušetrili $10, kedže každý z balíkov stojí samostatne už spomínaných $10. Okrem týchto balíkov je však jeho súčasťou aj rozšírenie Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught a Handsome Jack Doppelganger Pack, vďaka ktorému si môžete vôbec po prvýkrát zahrať za záporáka z Borderlands 2.

Rozšírenie s Lady Hammerlock tak vyjde v Európe už túto stredu a to pre Windows, Mac, Linux, Xbox 360 a PS3. Ak ste však majiteľmi PlayStation 4 alebo Xbox One, a teda čakáte na marcové vydanie Borderlands: The Handsome Collection, tak všetky rozšírenia, vrátane tohto, budú súčasťou aj tejto kolekcie pre obe nové konzoly.





Lady Hammerlock sa dostane do Borderlands: The Pre-Sequel už tento týždeň  Lady Hammerlock sa dostane do Borderlands: The Pre-Sequel už tento týždeň
Lady Hammerlock sa dostane do Borderlands: The Pre-Sequel už tento týždeň  Lady Hammerlock sa dostane do Borderlands: The Pre-Sequel už tento týždeň
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk