Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy

Neznáme štúdio sa pustilo do vývoja veľkej golfovej hry.

pridal roberto 30.1.2015 o 16:24 pod hry
Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy

HRY > NOVINKY >

EA Sports prestala vydávať Tiger Woods PGA Tour na PC? Tak spravíme vlastnú golfovú hru! Takto nejako vraj začínala s vývojom golfovej videohry partia golfových nadšencov zo spoločnosti Perfect Parallel a dnes už Perfect Golf ponúka hráčom v Early Access oddelení Steamu. Základom ich hry je nástroj Course Forge, ktorý používa dizajnérska spoločnosť pri vizualizácii plánov na postavenie skutočných golfových ihrísk zákazníkom. Okrem toho spolupracujú s televíznymi spoločnosťami aj sponzormi.

V hre zrejme nenájdeme najznámejších golfistov sveta ani prestížne ihriská chránené autorskými právami, ale medzi prednosti novej hry má patriť fyzika, grafika a predovšetkým hrateľnosť. Jednoducho by chceli vytvoriť hru, akú na PC roky čakali. Či už je to pravda alebo iba pekný príbeh, ich hra existuje, zbiera užívateľské recenzie a tie sú v drvivej väčšine prípadov pozitívne.

K čo najvernejšiemu zážitku hre pomáha aj profesionálny golfista a účastník PGA turnajov, Mike Jones, sediaci v kresle kreatívneho riaditeľa. Jednou z predností hry sú real-time zmeny počasia, ktoré sa mení na základe správ meteorologických staníc o vývoji skutočného počasia v danej oblasti. Hra využíva engine Unity, ale autori Perfect Golf sú hrdí na vylepšený fyzikálny engine a využitie fyziky počas letu loptičky. Hra po odpale ešte nevie, kam loptička dopadne. Namiesto rýchleho prepočtu miesta dopadu a spustenia animácie, proste iba počas letu prepočítava vplyv fyzikálnych zákonov. Hráči však majú bohaté možnosti nastavenia obtiažnosti a tí odvážnejší sa môžu pustiť aj do online multiplayer zápasov pre maximálne 8 hráčov.

Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy

Early Access sa na Steame predáva za 19.99€, ale samozrejme v ňom ešte niektoré funkcie chýbajú. Loptička sa ešte nechová správne pri kontakte s vegetáciou, chýbajú časticové efekty pri kontakte s pieskom či vodou, turnaje, kariéra, achievementy i štatistiky a hráči hrajú iba na piatich ihriskách.





Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy  Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy  Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy
Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy  Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy  Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy
Páči sa mi! (+1)

Zaradené pod: MY






Perfect Golf zbiera prvé pozitívne ohlasy
PC

Vývoj: Perfect Parallel
Štýl: Šport
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk