Uncharted 4: A Thief's End odložený, vyjde až na jar 2016

Sony nečakane oznámilo odklad svojej najočakávanejšej hry tohto roka

pridal play3man 11.3.2015 o 16:09 pod hry
Uncharted 4: A Thief's End odložený, vyjde až na jar 2016

HRY > NOVINKY >

O Uncharted pre PS4 sme prvýkrát počuli pri zahájení predaja PlayStation 4 v US. Po potvrdení, že sa teda jedna z najúspešnejších značiek na PlayStation 3 dostane aj PS4 nastalo ticho, ktoré trvalo pol roka. Sony totiž na E3 2014 spustila krátky teaser, ktorý nám približne naznačil, čo od nového Uncharted môžeme čakať a taktiež odhalil celý názov. Uncharted 4: A Thief's End sme naposledy mohli vidieť už v pohybe a to na PlayStation Experience začiatkom decembra 2014.

Sony nám na svojej akcii ukázalo približne 15 minútové video plné gameplay záberov z alpha verzie hry, no s tým, že vydanie je naplánované už na tento rok. Počítali sme teda, že počas E3 sa už dozvieme presný dátum vydania, ktorý by bol stanovený na jeseň. Čiže už štandardný čas pre vydávanie nových dielov Uncharted. Každopádne, táto myšlienka nás dnes definitívne opustila, kedže Sony práve oznámilo odklad. Z jesenného trháku pre PlayStation 4 nakoniec nebude nič a najskôr si ho budeme môcť zahrať až na jar 2016. Tak teda znie predbežný dátum vydania, no na teraz je otázne, čím Sony vyplní medzeru po Uncharted 4. Pravdepodobne by sme sa viac mohli dozvedieť na E3, kde sa celkom určite dočkáme oznámenia aj niekoľkých nových hier, ktoré by eventuálne aj mohli vyjsť už tento rok. Že by sme sa konečne dočkali vydania The Last Guardian?

Ako dôvod odkladu uviedli, že si chcú byť istí maximálnym vyladením do najmenšieho detailu a to budú môcť zabezpečiť iba ak hru o pár mesiacov odložia. Samozrejme je tiež možné, že sa Sony rozhodlo požiadať Naughty Dog, aby Uncharted 4: A Thief's End podporoval ich začínajúce VR zariadenia Morpheus. To totiž vyjde taktiež v prvej polovici roka 2016, takže by mohlo ísť o dobré lákadlo na nákup tohto príslušenstva. Každopádne, zatiaľ ide len o špekulácie, takže ich treba brať s rezervou.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk