Cadence, hudobné puzzle ihrisko

Hudobná oddychovka pre ľudí, ktorí sú lepší v logických hádankách než v udržovaní rytmu.

pridal roberto 3.4.2015 o 10:15 pod hry
Cadence, hudobné puzzle ihrisko

HRY > NOVINKY >

Pri zmienke o "hudobnej" hre si väčšina gamerov povie, že to je niečo pre úplne iný typ hráča, niekoho s aspoň minimálnym hudobným sluchom a citom pre krásne bla bla bla. Cadence má v sebe to "bla bla bla", ale nevyžaduje ani minimálny hudobný sluch, nepracuje s notami ani ničím podobným. Nezávislí autori z juhoafrického štúdia Made With Monster Love svoju hru nazývajú ihriskom nádherných logických hádaniek a ich dielko ponúka bklasickú puzzle výzvu v 3D svete.

Z objektov levitujúcich v prostredí má iba jeden zvláštnu energiu, ktorú môžu poslať k ľubovoľnému množstvu ďalších objektov, každý z nich však s touto energiou naloží po svojom. Guľôčky energiu jednoducho množia a posielajú ďalej po všetkých linkách, od kociek sa energia naopak odrazí smerom naspäť a napríklad kosoštvorce spájajú dva smery do jedného. No a ak každý objekt vydáva svoj vlastný tón, začne hráč nevedomky tvoriť jednoduchú melódiu.

Úloha je splnená, keď sa podarí vytvoriť uzavretý obvod, po ktorom energia nekonečne prúdi a hráč je odmenený nie len postupom do ďalšieho levelu ale aj (zväčša) príjemným, aj keď jednoduchým audio-zážitkom. Hratelné demo predvádza jednoduchší a trochu fádnejší výukový začiatok hry, približne v jeho polovici však začnú mať úlohy viacero riešení a hráči sa môžu na tomto "ihrisku" chvíľu naozaj pohrať a úlohu splniť viacerými rôzne znejúcimi spôsobmi.

Plány autorov dostali trhlinu, keď sa projektu na KickStarteri, napriek podpore pol tisíca backerov, nepodarilo vyzbierať 25 tisíc libier. Nevzdali sa však a začali rozmýšľať, čo vlastne naozaj nutne potrebujú k dokončeniu hry a jednoznačná odpoveď bola: Cestoviny! Spustili teda vlastnú NoodleStarter kampaň, v ktorej vyberajú 9 až 15 dolárové príspevky a pokračujú v práci na Windows a Mac verzii. iPad verzia má byť ďalšia v poradí.





Cadence, hudobné puzzle ihrisko  Cadence, hudobné puzzle ihrisko
Páči sa mi!






Cadence, hudobné puzzle ihrisko
PC

Vývoj: Made With Monster Love
Štýl: Logická
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19952)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk