Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Homefront: The Revolution
pridané 27.5.2016
PC
PS4
Xbox One
,
Steam
5.0 Kórejci okupujú Ameriku v reštarte Homefront série. Dokáže však nový príbeh a otvorené prostredie mesta zaujať? Zdá sa, že v tomto prípade je to márny boj.
Battleborn
pridané 26.5.2016
PC
PS4
Xbox One
7.5 Tvorcovia hier Borderlands ponúkajú svoju novú akčnú hru s komiksovým vizuálom, ktorá sa môže pochváliť množstvom rôznych postáv, ale je to na úkor ďalšieho obsahu.
Dead Effect 2
pridané 25.5.2016
PC
Mobil
iOS
7.5 České štúdio BadFly Interactive sa po úspešnej prvej časti hororovej FPS rozhodlo vytvoriť jej pokračovanie. Hoci je primárne určené pre mobilné zariadenia, dobre sa hrá aj na PC.
TASTEE: Lethal Tactics
pridané 24.5.2016
PC
7.0 Taktická hra so simultánnym ťahovým systémom vás poverí likvidovaním členov drogového kartelu a ich zásielok. Ak chcete uspieť, všetko si musíte dôkladne naplánovať.
R.B.I. Baseball 16
pridané 23.5.2016
Xbox One
Mobil
PS4
iOS
6.0 Virtuálny baseball sa po rokoch odmlky opäť prebúdza k životu a spolu s ním aj jedna známa séria z minulosti. Má vo svojej modernej inkarnácii čo ponúknuť?
Stellaris
pridané 20.5.2016
PC
8.0 Autori grand stratégií Europa Universalis a Crusader Kings sa rozhodli kolonizovať vesmír a ide im to celkom dobre. Let ku hviezdam je úspešný.
Doom
pridané 18.5.2016
Xbox One
PS4
9.0 Peklo sa opäť otvorilo, aby privítalo tých najodvážnejších. Dokázal moderný Doom naplniť nemalé očakávania skalných fanúšikov aj nových hráčov?
The Banner Saga 2
pridané 17.5.2016
PC
7.0 Severská sága pokračuje druhou časťou, ktorá ďalej rozvíja príbeh výpravy, ale prináša len kozmetické zmeny. No ak vás bavil prvý diel, radi sa opäť ujmete velenia.
Dark Souls III
pridané 16.5.2016
Xbox One
PS4
8.5 Tretí diel hardcore akčnej RPG prináša presne to, na čo sú priaznivci série zvyknutí - temné zákutia plné nebezpečných protivníkov, pri ktorých sa stále znova a znova umiera.
Good Robot
pridané 16.5.2016
PC
7.0 Good Robot je klasická twin-stick prestrelka s robotom, ktorý si u vás nájde čestné miesto. Rýchla a nenáročná zábava s kvalitným art štýlom a dobrou hudbou pobaví.
Atari Vault
pridané 11.5.2016
PC
Atari Vault predstavuje vábne volanie prachom zapadnutej nostalgie. Podľahnete mu? Stovka hier prináša osobité čaro minulosti, no dnes už neohúri svojím obsahom.
Steve Jackson's Sorcery part 1, 2, 3
pridané 5.5.2016
PC
Mobil
iOS
Android
8.5 Ak sa nebojíte dobrodružstva, ktoré je založené na čítaní hromady textu s množstvom rozhodnutí, Sorcery vám ponúkne pozoruhodný zážitok a s chuťou pôjdete od jednej časti k druhej.
8-Bit Armies
pridané 4.5.2016
PC
7.5 Minimalistická stratégia s retro prvkami od Petroglyphu nie je úplne dokonalá, ale dokáže zaujať ako veteránov, tak aj nováčikov na poli stratégií.
Hitman Episode 2 - Sapienza
pridané 3.5.2016
PC
PS4
8.5 Druhá epizóda Hitmana pridáva do hry jeden z najlepších levelov v sérii doteraz. Pripravte sa na exotickú dovolenku s agentom 47, ktorého čaká nová úloha.
Battlefleet Gothic: Armada
pridané 2.5.2016
PC
8.0 Zavítajte opäť do 41. tisícročia, kde sa jedna známa stolová hra pokúša o prerod do formy strategickej videohry. Ako sa podaril?
Deponia Doomsday
pridané 29.4.2016
PC
7.0 Point & click adventúrenie s najväčším antihrdinom dobrodružných hier sa vracia. Zachránite svet. Ale najprv ho treba zničiť. Cestou k úspechu je cestovanie v čase.
Stories: The Path of Destinies
pridané 29.4.2016
PS4
,
PC
6.5 Ponorte sa do deja dobrodružnej rozprávkovej knižky, ktorá vám predstaví hrdinského lišiaka na ceste za záchranou sveta. Bude to mať šťastný koniec?
MXGP 2
pridané 28.4.2016
PC
6.0 Milestone priniesli hráčom pokračovanie motokrosovej hry, ktorá sľubuje atraktívnu jazdu na terénnych motorkách. Ale až taký pôžitok to nie je.
The Walking Dead: Michonne
pridané 27.4.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.5 Jedna z najznámejších a najtajuplnejších postáv Walking Dead univerza zavŕšila svoj osobný príbeh v minisérii od Telltale Games. Ako na nás zapôsobil?
Naruto: Ultimate Ninja Storm 4
pridané 27.4.2016
PS4
7.5 Naruto je opäť v akcii a dokazuje, že je stále vo forme. Tentokrát sa pripravte na pôsobivejšie boje, v ktorých postavíte proti nepriateľom trojčlennú skupinu.
Green Game: TimeSwapper
pridané 25.4.2016
PC
Mobil
iOS
PS Vita
7.0 Po červenej hre nám nezávislí vývojári iFun4all priniesli aj zelenú. Názov je síce bez fantázie, ale obsah celkom zaujímavý a ani nie drahý.
Sheltered
pridané 20.4.2016
PC
7.5 Simulácia života rodiny v protiatómovom kryte prináša manažment, stratégiu, RPG prvky i súbojové sekvencie. A zrejme vás pobaví lepšie ako Fallout Shelter.
Trulon: The Shadow Engine
pridané 19.4.2016
PC
Mobil
iOS
Android
6.0 Pestrofarebný Trulon vyzerá rozprávkovo, ale v boji o kráľovstvo Tripudia vám nič nedaruje a preverí vaše schopnosti v náročných súbojoch s kartami.
Blood Alloy: Reborn
pridané 19.4.2016
PC
2.5 Nostalgia je pekná vec, ale aj od titulov v retro štýle očakávame určitú kvalitu a úroveň zábavy. Kybernetický bojovník v tejto hre jej ale veľa neponúka.
Blues & Bullets - Ep2: Shaking The Hive
pridané 18.4.2016
PC
7.0 Mafiánska detektívka, v ktorej sa spojíte so samotným Al Caponem, aby ste pátrali po unesených deťoch, pokračuje vo svojich okultistických stopách.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1888 Mafia II
recenzia 25.8.2010
744 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
435 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#80


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Street Fighter V - Ibuki trailer
Street Fighter V - Ibuki trailer
pridané 30.5. 2016discus0
Video: Killer Instinct - Gargos trailer
Killer Instinct - Gargos trailer diskusia2
pridané 29.5. 2016
Video: Agony - trailer
Agony - trailer diskusia0
pridané 29.5. 2016
Video: Space Run Galaxy - trailer
Space Run Galaxy - trailer diskusia0
pridané 28.5. 2016
Video: LawBreakers - Vanguard
LawBreakers - Vanguard diskusia1
pridané 28.5. 2016
Video: Overwatch - herná ukážka
Overwatch - herná ukážka diskusia53
pridané 28.5. 2016
Príspevky
Prvé benchmarky GTX 1070 naznačujú vysoký výk...
ja som mal asus kartu naposledy radeon 4870 a nic ...
Zábery na Elex
uslo...ten nazov je sice novy, a aj ten vymysel s ...
Zábery na Elex
gothic 1 a 2 s addonom boli jedne z najlepsich hie...
Prvé benchmarky GTX 1070 naznačujú vysoký výk...
to este za rok bude iny rozdiel ked vybrusia drivr...
Prvé benchmarky GTX 1070 naznačujú vysoký výk...
posli to ???? kovi on to s radostou uvidi , hlavne...
VR ohlásenia sa pre Xbox One množia
no prave, proc nutit periferii nekomu, kdo o to ne...
Samsung Galaxy S7 Edge dostane Batman verziu
suhlas, tiez mam s6 edge a uplna hovadina. intelig...
PS4 už dosiahlo predaj 40 miliónov
nevydarena verzia pre ps4. a co to ma spolocne s p...
Prvé benchmarky GTX 1070 naznačujú vysoký výk...
podstata ti unikla. ale nechajme tak.
Ako sa hrá na Lomnickom štíte?
aspon nesedia za pocitacom, ou pockat
Do pekla v survival horore Agony
skoda ze dante je uz dlho mrtvy :d
Battleborn
wowko zničili? ono vezmi si aká obrovská komunita ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk