Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Moto Racer 4
pridané dnes
PS4
PC
Xbox One
PS VR
6.0 Ďalšie šialené preteky na motorkách sa tentokrát odohrávajú aj na novej generáciu konzol. Pozrime sa teda, čo nám tvorcovia ponúkli po niekoľkoročnej prestávke.
Eagle Flight
pridané 19.1.2017
PS4
PS VR
Oculus Rift
HTC Vive
6.0 Ubisoft vás opäť volá do Paríža, tentoraz sa však neocitnete v koži zabijaka, ale hra vám umožní vyletieť až k oblakom ako majestátny orol.
Bridge Constructor (PS4 verzia)
pridané 18.1.2017
PS4
Mobil
Xbox One
Android
iOS
7.0 Bridge Constructor nevzbudí na prvý pohľad žiadne veľké očakávania, no ak ste sa s touto hrou ešte nestretli, dajte jej šancu a uvidíte, že vás stavanie mostov chytí.
Beholder
pridané 12.1.2017
PC
8.0 Beholder nie je hrou pre dobrých ľudí. Ukáže našu minulosť, no tiež predstaví ťažký každodenný chlebíček nedobrovoľného udavača.
Scéal
pridané 10.1.2017
PC
8.0 Slovenskí vývojári sa inšpirovali írskym folklórom a vytvorili krátku, ale pôsobivú hru, ktorá vás chytí za srdce.
Darksiders: Warmastered Edition
pridané 9.1.2017
PS4
Xbox One
WiiU
9.0 Séria Darksiders nie je rozsiahla, no svoje staršie hry prináša vo vylepšených edíciách. S jedným zo štyroch jazdcov apokalypsy v novom šate sa tentoraz vraciame na úplný začiatok.
Oh...Sir!! The Insult Simulator
pridané 9.1.2017
PC
Mobil
Android
iOS
8.0 Nie každá hra musí byť vážnym eposom o veľkolepej záchrane sveta pred zlom v rôznych podobách. Niektorým titulom stačí, ak sa v nich hráči poriadne pourážajú.
Euro Truck Simulator 2: Vive La France!
pridané 5.1.2017
PC
8.5 Rozšírenie simulátora kamiónov nám tentoraz prináša podrobnejšie spracované Francúzsko. A malebné okresné cesty nás dostali, takže sme v tom znovu až po uši.
Rad Rodgers: World One
pridané 3.1.2017
PC
8.0 Rad Rodgers prináša osvedčenú hrateľnosť v príťažlivej grafike a je poctou klasickým plošinovkám, ako je Commander Keen či Jazz Jackrabbit.
8-Bit Invaders!
pridané 30.12.2016
PC
7.0 Petroglyph tretíkrát vstúpil do tej istej rieky a máme tu ďalší prírastok do série 8-bit stratégií. Je to ešte zábavné? Má hra okrem povedomých mimozemšťanov čím prekvapiť?
Space Hulk: Deathwing
pridané 29.12.2016
PC
6.5 Vezmite do ruky zbraň a oblečte na seba brnenie elitného komanda Space Marines, ktoré sa vybralo do hromady vesmírneho odpadu vyhubiť mimozemskú škodnú.
Grimm: Dark Legacy
pridané 27.12.2016
PC
7.0 Ak poznáte televízny seriál Grimm, v tejto hre sa budete cítiť ako doma, hoci sa odohráva dávno predtým, v hlbokej minulosti. Je to síce menej náročný titul, ale pobaví.
Farming Simulator 17
pridané 23.12.2016
PC
Xbox One
7.0 Farming Simulator sa každým dielom zlepšuje a stala sa nám z neho plnohodnotná séria, s ktorou je nutné počítať. Ročník 2017 ponúka slušné možnosti a hráči majú na poli čo robiť.
Planet Coaster
pridané 23.12.2016
PC
8.0 Plnohodnotné zábavné parky síce u nás ani v blízkom okolí nenájdete, ale v hre Planet Coaster si môžete postaviť svoje vlastné. Čaká vás príjemný relax, ale aj náročnejšie výzvy.
Forza Horizon 3: Blizzard Mountain
pridané 22.12.2016
Xbox One
8.0 Ak vám nestačí zima a sneh na cestách vonku, môžete si dopriať ešte väčšiu nádielku v zasneženej expanzii pre Forza Horizon 3.
The Walking Dead: A New Frontier Ep 1,2
pridané 21.12.2016
PC
7.5 Tretia plnohodnotná séria The Walking Dead od Telltale odštartovala tesne pred Vianocami hneď dvomi epizódami naraz. A rozbeh je celkom slušný...najmä vďaka Clementine.
The Dwarves
pridané 19.12.2016
PC
6.5 Bradatí hrdinovia, ktorých si vývojári požičali z knihy Markusa Heitza, sa pokúšajú zachrániť svet vo fantasy RPG. Ale nejde im to práve najlepšie.
Batman: The Telltale Series
pridané 16.12.2016
PC
PS3
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Telltale uzavreli svoju ďalšiu komiksovú sériu, v ktorej sa do ich rúk dostal najznámejší komiksový hrdina všetkých čias. Ako to dopadlo?
Transport Fever
pridané 15.12.2016
PC
7.0 Ak sa chcete zahrať na dopravného magnáta, skúste Transport Fever, no viac ako pieskovisko s dopravnými prostriedkami očakávajte tvrdý biznis s logistikou.
Karma. Incarnation 1
pridané 14.12.2016
PC
8.0 Prvá časť nevídaného dobrodružstva s romantickým podtónom sa začína. Oceňovaná indie hra, v ktorej vaše činy nezostanú nepovšimnuté, k vám prehovorí bez slov.
Dragon Ball Xenoverse 2
pridané 13.12.2016
PS4
7.0 Vstúpte do známeho univerza v koži svojej postavy, spoznajte hrdinov aj zloduchov z vášho detstva a bojujte bok po boku. Bolo by to skvelé, keby sme to isté nezažili už predtým.
Steep
pridané 12.12.2016
Xbox One
6.5 Ubisoft sa odhodlal k nečakanému experimentu, z ktorého vyrástla naozaj obrovská hra. Ako fungujú zimné športy v podaní známej firmy?
Galaxy of Trian
pridané 12.12.2016
Mobil
Android
iOS
3.0 Vesmírna stolová hra, v ktorej sa dostávate do velenia jednej z rás bojujúcich o územie, to dotiahla do digitálnej podoby. Ako však tento riskantný presun dokázala zvládnuť?
Dead Rising 4
pridané 9.12.2016
Xbox One
Win10
6.5 Opäť sa rozšírila nákaza a Frank West sa vracia späť, aby sa pozrel na miesto, kde sa to všetko začalo a zistil, kto vlastne vytvoril zombie apokalypsu.
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
pridané 9.12.2016
PC
8.5 Skupinka záškodníkov v historickom Japonsku musí v mene šóguna čo najnenápadnejšie zavŕšiť sériu diverzných misií. Hra úspešne kráča po stopách Commandos a Desperados.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
745 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
436 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#87


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Final Fantasy XV - honest trailer
Final Fantasy XV - honest trailer
pridané 20.1. 2017discus0
Video: Asus VivoPC X - trailer
Asus VivoPC X - trailer diskusia11
pridané 20.1. 2017
Video: Thimbleweed Park - Ransome Trailer
Thimbleweed Park - Ransome Trailer diskusia1
pridané 20.1. 2017
Video: 2Dark - Story Trailer
2Dark - Story Trailer diskusia3
pridané 20.1. 2017
Video: The Last Guardian - videorecenzia
The Last Guardian - videorecenzia diskusia5
pridané 19.1. 2017
Príspevky
Najlepšie hry roka 2016
počuj, prečo toto robíš? prečo takto klameš? pošli...
Najlepšie hry roka 2016
né fakt? zas mudrujes jak keby si nevedel jak to b...
Šéf českého štúdia BadFly sa pri Dead Effect ...
a koľko ich takých je v počte všetkých indie hier?...
Ghost Recon Wildlands predstavuje svoje ďalši...
uz nech je tu beta. strasne som zvedavy aky pocit ...
Autori Inside a Limbo teasujú svoju novú hru
limbo je tuším nejaké uveznenie v sne.
Najlepšie hry roka 2016
čo je zlé na quantum break? je to skvelá hra od re...
Ghost Recon Wildlands predstavuje svoje ďalši...
no ak si na tom dajú tak záležať ako si dali vývoj...
Nová Nokia 6 trhá predajné rekordy, bola vypr...
ešte si radsej pockam a mozno tu nokiu aj zoberem ...
Nová Nokia 6 trhá predajné rekordy, bola vypr...
veru je smutné že lumie to majú už spočítané. u mň...
Ghost Recon Wildlands predstavuje svoje ďalši...
par chyb tam je ale inac skvela hra :yes:
Ghost Recon Wildlands predstavuje svoje ďalši...
už len počkat do marca. inač saver nebude rozdavač...
Obsidian láka na nový projekt, ide o nový Fal...
updatly vizualhttp://www.obsidian.net/la/...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk