Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
TRI: Of Friendship and Madness
pridané dnes
7.0 Opäť sa potvrdilo, že indie scéna je zdrojom nevšedných nápadov, ktoré ožívajú v nenápadných, ale rozhodne nie zlých hrách. Tentoraz hlavnú úlohu zohrávajú trojuholníky.
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
pridané 29.10.2014
8.0 Názov novej hry v sérii Civilization jasne dáva najavo zmenu pôsobiska, a preto sme očakávali aj nové prvky alebo úpravy. Vybočuje Beyond Earth zo zabehnutých koľají?
The Evil Within
pridané 28.10.2014
8.5 Shinji Mikami priniesol horor, na ktorý všetci čakali, s hrateľnosťou, v ktorú všetci dúfali, ale aj chybami, ktoré môžu spôsobiť bolesť. Aj tak je to však chytľavá nočná mora.
Styx: Master of Shadows
pridané 24.10.2014
6.5 Po zoznámení v hre Of Orcs and Men sa opäť stretávame s goblinom Styxom, ktorý má tentoraz sólo a preto musí byť ešte opatrnejší a zákernejší ako predtým.
Gabriel Knight: 20th Anniversary Edition
pridané 22.10.2014
8.0 Najznámejší hrdina klasických adventúr z pera Jane Jensen sa po dvoch dekádach vrátil so svojim prvým dobrodružstvom. Má tento remake šarm a čaro pôvodnej hry?
Neverending Nightmares
pridané 21.10.2014
8.5 Netradičný horor vás vtiahne do sveta, kde sa prepadávate z jednej nočnej mory do druhej a je len jediný spôsob ako sa odtiaľ dostať. Musíte sa postaviť zoči-voči svojmu strachu.
Wrack
pridané 20.10.2014
3.0 Ani po dvadsiatich rokoch nie je ľahké vyrobiť kvalitnú FPS v štýle klasických akcií. Nevyšlo to ani s hrou Wrack. Po šesťročnom vývoji sa objavil rozpačitý výsledok.
Ryse: Son of Rome (PC)
pridané 17.10.2014
7.5 Po konzolovej verzii a s ročným odstupom dorazila výprava zo starovekého Ríma už aj na PC. Légie sú pripravené vyraziť do boja so svojim veliteľom, ktorého poháňa pomsta.
Legend of Grimrock II
pridané 16.10.2014
8.0 Kvalitný dungeon crawler z roku 2012 sa dočkal pokračovania, v ktorom sa nepozrieTe len do podzemných kobiek, ale aj na povrch tropického ostrova. A ponúka aj ďalšie novinky.
Meridian: New World
pridané 14.10.2014
7.5 Nová sci-fi stratégia má moderný vzhľad a môže za to jediný človek, ktorý sa do vývoja pustil na vlastnú päsť. Výsledok nie je dokonalý, ale napriek tomu pozoruhodný.
Middle-earth: Shadow of Mordor
pridané 10.10.2014
8.0 Ešte predtým, než sa do Mordoru vydal hobit Frodo, na rovnakom mieste o osud Stredozeme bojoval Talion z Gondoru, ktorý vám o Prsteni moci prezradí aj to, čo ste netušili.
Minimum
pridané 10.10.2014
8.0 Aj keď sa Minimum tvári skromne, je to mix akcie z pohľadu tretej osoby s populárnym MOBA žánrom a troškou Minecraftu, ktorý minimálne stojí za vyskúšanie.
Naruto Shippuden: UNS Revolution
pridané 9.10.2014
7.5 Naruto sa v novom dobrodružstve sústredí na zápasy a turnaje, do ktorých sa zapojí aj viac než stovka ďalších postáv zo seriálu. Nečakajte komplexný príbeh, ale početné boje.
Age Of Empires: Castle Siege
pridané 8.10.2014
9.0 Microsoft sa rozhodol vyskúšať mobilný spino-ff série Age of Empires série a tento ťah mu skutočne vyšiel. Vek impérií teraz môžete nosiť všade so sebou.
Wasteland 2
pridané 7.10.2014
9.5 Brian Fargo, tvorca Falloutu, mal dostatok finančných prostriedkov z Kickstarteru, aby nám priniesol bombu. Zábavnú, komplexnú, komplikovanú atómovú bombu.
Alien Isolation
pridané 6.10.2014
9.0 Ellen Ripley určite pozná každý fanúšik votrelca a teraz nastal čas zoznámiť sa s jej dcérou, ktorú však čaká rovnaký údel ako matku. Dokáže prežiť na ohrozenej vesmírnej stanici?
Stronghold Crusader 2
pridané 3.10.2014
6.5 Ak máte chuť na výstavbu a dobýjanie hradov, čaká vás nový Stronghold. Inú možnosť ani veľmi nemáte. Hra pevne zakotvila v minulosti a netýka sa to len obdobia, ale aj obsahu.
FIFA 15
pridané 2.10.2014
8.0 Po minuloročnom debute na nových konzolách sa tam chce FIFA s novým ročníkom poriadne udomácniť. Bude jej však na to stačiť len zopár kozmetických zmien?
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
pridané 1.10.2014
7.5 Najznámejší detektív svetovej beletrie sa zmenil, no stále sa s ním dokážete solídne zabaviť. Jeho nové prípady vás síce až tak veľmi nepotrápia, no ich rozuzlenie má svoje čaro.
The Vanishing of Ethan Carter
pridané 30.9.2014
9.0 Autori z Astronauts štúdia si pre nás vo svojom prvom titule pripravili výlet do zdanlivo idylického údolia, ktoré ovládlo zlo. Hra zaujme atmosférou aj pôsobivo podaným príbehom.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
434 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#61


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Gold Rush! Anniversary - Trailer
Gold Rush! Anniversary - Trailer diskusia0
pridané 30.10. 2014
Video: Blitzkrieg 3 - Video digests
Blitzkrieg 3 - Video digests diskusia5
pridané 30.10. 2014
Video: Stormthrone - Promo Trailer
Stormthrone - Promo Trailer diskusia2
pridané 30.10. 2014
Video: Freedom Wars - launch trailer
Freedom Wars - launch trailer diskusia1
pridané 30.10. 2014
Video: Assassins Creed  Unity - Young Arno
Assassins Creed Unity - Young Arno diskusia17
pridané 30.10. 2014
Príspevky
V Assassin’s Creed Unity budeme cestovať časo...
128 minimálne, je to tak akurát, sám mám taký
V Assassin’s Creed Unity budeme cestovať časo...
nie je to len trailer na to dlc the chemical revol...
PC verzia Assassins Creed Unity nemá orezaný ...
hehe, uz vidim tu obrovsku obrazovku a tam budu dv...
V Assassin’s Creed Unity budeme cestovať časo...
to už tie preskakovania v čase budú ako dlc :d...
V Assassin’s Creed Unity budeme cestovať časo...
nie je náhodou animus o tom, že sa vracia v dna pa...
PC verzia Assassins Creed Unity nemá orezaný ...
mne je to jedno aj kebyže máš alienware :) ...
V Assassin’s Creed Unity budeme cestovať časo...
toto cestovanie v čase a abstergo je otrava v ac u...
Youtube už oficiálne podporuje 60 fps videá
jasné s tým súhlasím, pri online hraní to chce čo ...
V Assassin’s Creed Unity budeme cestovať časo...
to bude dlc:p ináč vážne nechápem, prečo toto neuc...
Tim Cook CEO Apple oficiálne potvrdil, že je gay
co do r*ti (hehe vtipy ako z pomocnej) je toto za ...
V Assassin’s Creed Unity budeme cestovať časo...
to si vážne mali nechať pre seba bolo by to veľmi ...
Tim Cook CEO Apple oficiálne potvrdil, že je gay
u korejcanov je vacsia sanca ze je niekdo zergom a...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk