Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Snipperclips: Cut It Out, Together!
pridané 23.3.2017
Switch
8.5 Hybridnú náturu svojej novej konzoly Nintendo predvádza aj v netradičnej logickej hre, ktorá osloví každého zábavným kooperatívnym riešením problémov.
Nier: Automata
pridané 22.3.2017
PS4
PC
9.0 Kto sme a kam smerujeme? Aký je zmysel nášho bytia? Neľahké otázky, no k odpovediam vás privedie dvojica androidov na ceste za objavením vlastného vnútra.
FlatOut 4: Total Insanity
pridané 21.3.2017
PS4
Xbox One
7.0 Deštrukčné preteky sa po nevydarenej trojke vracajú, aby všetkým ukázali, že ešte stále vedia, ako sa búra. Nie je to najlepší diel v sérii, ale dokáže vás napumpovať adrenalínom.
1-2-Switch
pridané 20.3.2017
PS4
Switch
6.0 Nintendo sa opäť snaží osloviť davy príležitostných hráčov kompiláciou pohybových minihier, ktoré zároveň predstavujú niektoré vlastnosti jeho novej konzoly.
Mass Effect: Andromeda
pridané 20.3.2017
PC
Xbox One
9.0 Vytúžené pokračovanie kultovej série série je tu. Je fascinujúce a jedinečné, ale len v tom prípade, ak máte akciu radi rovnako ako RPG. V opačnom prípade vás môže sklamať.
Hitman - prvá sezóna
pridané 17.3.2017
PC
Xbox One
8.0 IO interactive po roku uzatvára prvú sezónu nového Hitmana vydaním kompletnej hry so všetkými epizódami. Ako to teda celé dopadlo?
Four Last Things
pridané 17.3.2017
PC
8.0 Raz za čas sa objaví hra, ktorá ponúkne takú nečakanú premisu, že si ju okamžite zamilujete. V tejto napríklad musíte kvôli náboženskej byrokracii spáchať 7 smrteľných hriechov.
Memoranda
pridané 16.3.2017
PC
5.5 Memoranda je melancholická adventúra, ktorá si vás získa na prvý pohľad, ale následne odradí svojou neprístupnosťou. Napokon si na ňu ani nespomeniete.
Dystoria
pridané 15.3.2017
PC
7.0 Keď sa spojí retro hrateľnosť s neónmi a futuristickým vzhľadom, môže z toho vzniknúť celkom dobrá arkáda.
Shovel Knight: Specter of Torment
pridané 15.3.2017
PC
Switch
PC
PS3
PS Vita
WiiU
3DS
Xbox One
PS4
8.0 Shovel Knight sa dočkal ďalšej expanzie, v ktorej odovzdáva štafetu svojmu temnému kolegovi, čo vás prevedie novým dobrodružstvom a vypomáha si kosou.
FAST RMX
pridané 14.3.2017
PC
Switch
8.5 Fanúšikovia F-Zero a WipEout dostali náhradu. FAST RMX je naozaj rýchly a stavia na stabilných základoch a pridáva niekoľko noviniek a vylepšení.
Police Tactics: Imperio
pridané 13.3.2017
PC
4.5 Chcete vedieť, aké to je šéfovať na policajnej stanici? Pokúsi sa vám to priblížiť béčková stratégia, kde budete mať pod palcom rádových policajtov aj špecialistov na zločiny.
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
pridané 10.3.2017
Xbox One
8.0 Ste pripravení nastúpiť do akcie? Jednotka duchov tentoraz zasahuje v Bolívii. Hra prináša masívne otvorené prostredie, kooperáciu a možnosť používania vozidiel.
Night in the Woods
pridané 10.3.2017
PC
8.5 Máloktorá hra tak magicky zachytila strasti aj radosti ľudského života ako výlet do sveta plného podivných zvieratiek v Night in the Woods.
Alice VR
pridané 9.3.2017
PC
VR
Oculus Rift
6.5 Menšia sci-fi adventúra, ktorá stavia na príbehu a hádankách, je od základu vyvíjaná pre zariadenia s virtuálnou realitou. Zahrať si ju môžete aj bez nej, no stojí to za to?
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
pridané 8.3.2017
PC
Switch
WiiU
10 Nintendo vložilo 30 rokov skúseností so Zelda sériou do jedinej hry, ktorá má zároveň priviesť hráčov ku kúpe Switchu. Naozaj si táto hra zaslúži toľko chvály?
Sunless Sea: Zubmariner
pridané 8.3.2017
PC
6.5 Chladné vlny tichej morskej hladiny nás pohltili a v temnom svete podmorskej beznádeje odhaľujeme tajomstvá a strach v útrobách ponorky.
Torment: Tides of Numenera
pridané 7.3.2017
PC
8.0 Sú RPG, kde sa predovšetkým bojuje. V Tides of Numenera je veľký priestor venovaný dialógom. Toto osobité univerzum vás buď pohltí, alebo utopí v textoch.
Pinball FX2 - Star Wars: Rogue One
pridané 6.3.2017
PC
Xbox 360
7.5 Pinball FX2 (Zen Pinball 2)prichádza s ďalším rozšírením, ktoré tentokrát zaujme najmä Star Wars fanúšikov. Na tých tu čaká stôl inšpirovaný filmom Rogue One.
WWE 2K17
pridané 28.2.2017
PC
PS3
Xbox 360
5.0 Wrestling je lákavý, hoci je to skôr šou ako seriózny šport. Svoje miesto si našiel aj vo videohrách a nový ročník má bohatý obsah, ale ani to niekedy nestačí na dobrú zábavu.
War Thunder
pridané 24.2.2017
PC
9.5 Zrejme ste si mnohí pri hraní War Thunder nestačili všimnúť, že ste hrali beta verziu. Plná poľná dorazila až teraz a v zásade sa nič extra nemení, len vylepšuje.
Psychonauts in the Rhombus of Ruin
pridané 23.2.2017
PC
PS VR
7.5 Na pokračovanie Psychonautov si ešte budete musieť počkať, no experiment s virtuálnou realitou vás vezme na netradičný výlet priamo do hlavy hlavného hrdinu.
Alwa's Awakening
pridané 22.2.2017
PC
7.0 Trošku nostalgie z dielne nezávislých vývojárov Elden Pixels nezaškodí. Aspoň nie starším hráčom, tí neskôr narodení si toto príjemné, i keď nie vždy ľahké poskakovanie neužijú.
Toby: The Secret Mine
pridané 21.2.2017
Xbox One
WiiU
Android
6.0 Maličký Toby sa nechal inšpirovať Limbom a vydal sa na vlastné dobrodružstvo, ktoré ho zavedie do temnej bane.A vy tam môžete ísť spolu s ním.
Halo Wars 2
pridané 20.2.2017
PC
Win10
8.5 Strategické boje v Halo univerze pokračujú po tom, ako sa loď Spirit of Fire dostáva na Ark a začnú problémy. Na obzore sú noví nepriatelia.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
747 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
497 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
436 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#89


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Animačný vedúci Mass Effect 2 naznačuje aký p...
ľudia čo nadávate na bioware, že očakávate kvalitu...
Nier: Automata
neviem preco stale tvrdis ze som hru nehral ked pi...
Gran Turismo Sport - Fan trailer z bety
neviem ci sa nieco zmenilo, ale ja som cital ze ka...
Animačný vedúci Mass Effect 2 naznačuje aký p...
tak ked ani hlavne postavy nemaju najvyssiu priori...
Gran Turismo Sport - Fan trailer z bety
pri gt6 z ps3 si urcite spravil chybu!podla mna je...
Mohol by takto vyzerať VR headset pre Nintend...
https://i.ytimg.com/vi/ihhnqshcm8w/hqdefault.jpg...
Bude sa tohtoročné COD volať Call of Duty WWII?
ja mám taký pocit že to bude ghosts 2 ale neviem p...
Animačný vedúci Mass Effect 2 naznačuje aký p...
zeby pre nich predtym pracoval a ma s tym skusenos...
Bude sa tohtoročné COD volať Call of Duty WWII?
ghost až na potrebu 6gb ram a zlú grafiku bolo v p...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk