Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Sym
pridané 25.5.2015
8.0 Nie každá platformovka musí byť pestrofarebným stelesnením radosti. V tejto sa pozriete do vlastného vnútra a budete čeliť tomu, čo sa tam skrýva.
Euro Truck Simulator 2: Scandinavia
pridané 22.5.2015
8.5 Nový prídavok pre Euro Truck Simulator 2 nielen rozširuje mapu o Škandináviu, ale hru robí pestrejšou. Sedieť v kabíne kamiónu je znovu zábava a pri jazde strávite celé hodiny.
Battle of Empires: 1914 -1918
pridané 21.5.2015
7.5 Prvá svetová vojna sa v hrách objavuje skôr ojedinele, ale pritom môže ponúknuť pútavý zážitok, ktorý stojí za to. Platí to aj v prípade stratégie od Best Way.
Albedo: Eyes from Outer Space
pridané 20.5.2015
3.0 Ak by sa Ed Wood, legendárne zlý filmový režisér, dožil doby videohier, do tejto by sa na prvý pohľad zamiloval. Vy sa jej ale radšej vyhnite.
Hektor
pridané 19.5.2015
7.5 Blúdenie v tme pri skromnom svetle zapaľovača a neustály strach o svoj život. To vás čaká v premenlivom bludisku tajomného Hektora. Vstup len na vlastné riziko!
Project CARS
pridané 15.5.2015
8.5 Roky čakania na vytúžené automobilové preteky sú na konci. Project CARS vyráža na trať a chce všetkých presvedčiť, že má čo ponúknuť. Dočkali sme sa skutočne ultimátneho racingu?
Dungeons II
pridané 15.5.2015
8.5 Máme tu ďalšieho nasledovníka Dungeon Keepera, ale tento sa neobmedzuje len na rýpanie v podzemných bludiskách, ale odvážil sa vyliezť aj na povrch!
State of Decay: Year-One Survival Edition
pridané 14.5.2015
8.0 State of Decay po dvoch rokoch vychádza opäť vo vylepšenej a rozšírenej Year-One Survival edícii. Odstraňuje staré chyby alebo je vo svete plnom zombíkov všetko po starom?
Worlds of Magic
pridané 12.5.2015
6.5 Bude mať Worlds of Magic dosť many, aby nahradil ťahovú legendu Master of Magic? Alebo je kúzlo starého majstra predsa len silnejšie?
Wolfenstein: The Old Blood
pridané 11.5.2015
9.0 Blazkowicz sa vrátil, aby nám ukázal, čo sa stalo pred minulou časťou Wolfensteina. Znovu štýlovo a v plnej zbroji, a tentoraz ho čaká priam peklo.
I am Bread
pridané 7.5.2015
5.0 Chcete vedieť, čo musí podstúpiť chlieb, keď sa chce stať stať hriankou? I am Bread vám dá príležitosť vyskúšať si strastiplnú cestu kuchyňou v podobe obľúbeného pečiva.
The Charnel House Trilogy
pridané 7.5.2015
8.0 Skromná adventúra z nezávislej scény vás obklopí osudmi bežných ľudí a hrôzami, ktorým museli čeliť. Táto cesta nočným vlakom bude iná, ako by ste čakali.
Broken Age
pridané 6.5.2015
8.5 Po vyše roku sa uzatvára príbeh dvojice mladých hrdinov, ktorí sa rozhodli vzoprieť osudu, a tak zažili svoje najväčšie dobrodružstvo. A vy ho môžete zažiť s nimi.
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown
pridané 4.5.2015
5.5 Taktické boje síce vyzerajú sľubne, ale zdanie klame. Ani populárne univerzum nezaručí hre úspech, keď ju tvorcovia zbombardujú technickými chybami a neustále vás deprimuje lag.
Wickland
pridané 28.4.2015
3.0 Multiplayer je tu s nami v akčných hrách už dlhé roky a za tú dobu prešiel výraznou premenou. O návrat ku klasike Quake: Arena sa snaží nezávislý Wickland.
War for The Overworld
pridané 27.4.2015
7.5 Na pokračovanie alebo poriadneho nástupcu Dungeon Keepera už čakáme roky. Ďalší kandidát je tu a jeho inšpirácia obľúbenou klasikou zrejmá. Ako to dopadlo?
Assassin's Creed Chronicles: China
pridané 23.4.2015
6.5 Séria Assassin's Creed expanduje do exotických lokalít, no zároveň redukuje rozmery, aby vám poskytla nový pohľad na tichú akciu. Nie všetko je ale ideálne.
Frankenstein: Pán smrti
pridané 21.4.2015
6.0 Slovenskí vývojári vo svojej novej hre porozhadzovali hromadu predmetov. Podarí sa vám ich všetky nájsť a vyriešiť Frankensteinovu záhadu?
Mortal Kombat X
pridané 20.4.2015
9.0 Zaslúži si X-tý Mortal Kombat v recenzii desiatku, ktorá by pasovala k názvu? Fatality, Brutality a nové Faction Kills, ktoré predvádza aj nová generácia bojovníkov, vám zachutia.
Bloodsports.TV
pridané 17.4.2015
8.0 Vitajte pri prvej časti netradičnej reality show. Nemusíte posielať prázdne esemesky, len sa pohodlne usaďte a sledujte šialený armageddon. Alebo sa ho priamo zúčastnite!
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
434 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#69


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
O koľko pomôže DX12 Xbox One?
niekedy staci naozaj malo a vykon ide hore ako pr...
Project Cars zaťažuje procesor PS4 na 99%, gr...
on to myslel ironicky, netreba vsetko hned brat va...
Geralt v nevestinci
ten "shaun!" nemá chybu. :d
Sony opustilo PS Vita mimo Japonska a Ázie
hearthstone máš už aj na mobil...
Bloodborne
my mozme vdacit tomu ze volakedy neexistovali loka...
O koľko pomôže DX12 Xbox One?
vtip je v tom ze kym api pre ps je aj podla starsi...
O koľko pomôže DX12 Xbox One?
jen ten pomer je asi 1:7 ve prospěch sonyboys :-))...
O koľko pomôže DX12 Xbox One?
skor predpokladam ze dorovnaju ps4 namiesto 720/90...
Dark Souls II
co je zabavnejsie, toto alebo bloodbourne?
Sony opustilo PS Vita mimo Japonska a Ázie
tak tojis vedle jak ta jedle!na kinect se hry budo...
Veľká zásielka kópií hry Splatoon pre britský...
priamy dokaz ze konzolaci nepiratia, nie, oni rovn...
Sony: Európa je najsilnejším trhom pre PS4 ko...
ano, ked chytis dobre zlavy, tak je to ok. ale ked...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk