Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
The Walking Dead: Season 2
pridané dnes
9.0 Po veľmi úspešnej prvej sérii a vydarenom štarte sme sa dočkali vyvrcholenia druhej sezóny. Prežili sme všetky epizódy zamorené nemŕtvymi a neubránili sa prívalu emócií.
Star Conflict
pridané 29.8.2014
8.5 Ak holdujete bezplatným MMO akciám s tankmi a lietadlami, možno vás osloví aj dynamický nárez z vesmíru z dielne Gaijin Entertainment. S oficiálnym vydaním prichádza aj nový mód.
Shadows on the Vatican: Act 1: Greed
pridané 25.8.2014
6.5 Nenápadná adventúra sa rozbehla a vzápätí vytratila zo scény, ale napokon sa vrátila k vyšetrovaniu záhady vatikánskych peňazí. Príbeh naštartovala prvá epizóda.
Metro Redux
pridané 20.8.2014
9.0 Deep Silver sa rozhodli preportovať Metro na nextgen konzoly v kolekcii Metro Redux a ako vedľajší produkt vznikla aj vylepšená PC verzia.
Sacred 3
pridané 15.8.2014
7.5 Akčná RPG, ktorá kedysi šliapala Diablovi na päty, radikálne zmenila svoj zaužívaný štýl, a preto nesadne každému. Súboje sú však stále efektívne. Najmä v kooperácii.
Shovel Knight
pridané 13.8.2014
9.0 8-bity sa vracajú v dokonalej forme a Shovel Knight v sebe kombinuje to najlepšie z minulosti. Hra v retro štýle poteší nie len starých harcovníkov.
Risen 3: Titan Lords
pridané 12.8.2014
8.0 Piranha Bytes znovu vytiahli hráčov na more medzi vodné príšery, pirátov a nahnevaných titanov. Bude sa piť rum, zachraňovať svet, hľadať poklady a stratená duša.
Magic 2015 - Duels of the Planeswalkers
pridané 11.8.2014
6.0 Nový ročník kartového fenoménu stráca dych a výhodu v boji s konkurenčnými titulmi. Prezentuje sa obmedzenou ponukou a tvorcovia tentoraz nemajú žiadne eso v rukáve.
MotoGP 14
pridané 8.8.2014
6.0 Elitní jazdci na dvojkolesových tátošoch bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži. Atmosféru pretekov sa nám opäť pokúša priblížiť tím Milestone.
Wayward Manor
pridané 1.8.2014
7.5 Po knihách, komiksoch a filmoch, Neil Gaiman pričuchol už aj k videohrám a hráčov zaviedol priamo do strašidelného domu, aby im ukázal, aké je strašenie zábavné.
Abyss Odyssey
pridané 30.7.2014
3.5 Vývojári z ACE Team sa rozhodli vrhnúť hráčov do priepasti. Zašlú slávu beat'em up z automatov a 8-bitov sa ale tvorcom hry Zeno Clash týmto kúskom určite nastoliť nepodarí.
The Wolf Among Us: Season 1
pridané 29.7.2014
7.5 Prvá séria rozprávkovej detektívky od Telltale Games je kompletná, a tak sme ju zhodnotili ako celok. Príbeh bol zavŕšený dôstojne, aj keď sme očakávali trochu viac.
Infinity Runner
pridané 28.7.2014
2.0 Vlkolak vo vesmíre - to by mohlo byť zábavné! Alebo nie? A ak je v mobilnom segmente príliš veľká konkurencia, prečo to neskúsiť s hlúpou hrou na PC?
A Story About My Uncle
pridané 24.7.2014
5.0 Autori indie hry si zvolili celkom pekný názov, ktorý sľubuje zaujímavé dobrodružstvo na ceste za strateným príbuzným. Niekedy ale veci nedopadnú tak, ako by sme chceli.
Divinity: Original Sin
pridané 23.7.2014
9.5 Poriadna RPG zo starej školy v štýle Baldur's Gate tu už dlho chýbala. Vďaka Larian Studios a Kickstarteru sme sa konečne dočkali a výsledok je masívny a hriešne dobrý.
Whispering Willows
pridané 22.7.2014
8.0 Praskajúca podlaha veľkého chátrajúceho sídla skrýva nejedno strašné tajomstvo. Odhaľte postupne všetky záhady v netradičnej hororovej adventúre.
Stick it to the man!
pridané 21.7.2014
8.0 Nenápadná platformová hra prekvapí humorom, netradičným spracovaním a hádankami. V prvom rade je však o ružovom chápadle a nálepkách, čo svedčí o netradičnom poňatí.
Valiant Hearts: The Great War
pridané 18.7.2014
8.5 Štyri rôzne postavy s prepletenými osudmi a psí spoločník prežívajú útrapy vo víre vojnovej mašinérie. Príbeh spoza ostnatého drôtu je hrozivo skutočný a presvedčivý.
Memento Mori 2
pridané 17.7.2014
5.5 Českí vývojári sa pokúsili osloviť hráčov pokračovaním vcelku nápaditej advenúry. Honba za ukradnutým klenotom znie lákavo, ale v tomto prípade nezaručuje happy end.
Lifeless Planet
pridané 16.7.2014
7.5 Astronaut na nehostinnej planéte ani netuší, čo v sebe skrýva tajuplné miesto, ktoré je zdanlivo bez života. Možno spolu s ním odhalíte záhadu.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1881 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
784 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
954 Crysis
recenzia 20.11.2007
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
736 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
434 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#59


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Slizák sediaci na striebornej PS4 zachytený n...
zhrniem to takto.. nové konzoly niesu zle, konečne...
Slizák sediaci na striebornej PS4 zachytený n...
teba tu už nikto neberie vážne... nemas kamarátov ...
Slizák sediaci na striebornej PS4 zachytený n...
aj som si myslel, ze to nepochopis...tak este raz ...
Do EA Access čoskoro príde aj Need for Speed:...
to je uz daleko lepsi deal. k tej rocnej cene som ...
Do EA Access čoskoro príde aj Need for Speed:...
5 doláčov mesačne alebo 30 doláčov ročne
The Walking Dead: Season 2
jednotka bola parádna na dvojku sa môžem len tešiť...
Do EA Access čoskoro príde aj Need for Speed:...
ja na ich ofico stranke vidim 5$/mesiac, z toho mi...
Armored Warfare - PAX gameplay
kempit kempit kempit :(
Do EA Access čoskoro príde aj Need for Speed:...
jou, ved pohoda, platit si 60$ rocne za to ze moze...
Do EA Access čoskoro príde aj Need for Speed:...
myslím, že to, či je tá ponuka oničom je skôr veco...
Oplatí sa kupovať BioShock port na iOS?
na prenosnú konzolu by som si to kúpil, na mobil t...
Nvidia zrejme vydá novú sériu kariet 18. sept...
mne sa zda ze toto este 20nm nebude, kedze by ta c...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk