Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

e3 E3 sekcia e3 E3 zhrnutie
Najlepšie trailery z E3
Forza Motorsport 6
Horizon
Rise of Tomb Raider
Uncharted 4
Deus Ex
For Honor
Need for Speed
e3
Fallout 4
e3
Doom

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Chroma Squad
pridané 6.7.2015
7.0 Ak ste fanúšikmi Power Rangers, táto taktická RPG vám ich pripomenie a môžete sa celkom dobre odreagovať v nenáročných bitkách. Teda ak vám neprekáža retro štýl hry.
Batman: Arkham Knight
pridané 3.7.2015
9.0 Batman: Arkham Knight je hrou, ktorú si hráči zaslúžia, no nie hrou, ktorú by teraz potrebovali. Stačil by ešte jeden odklad a mohol to byť dokonalý zážitok - bez zbytočných chýb.
Homesick
pridané 2.7.2015
7.5 Vydajte sa na pútavú prechádzku v hre Homesick, kde sa ocitnete sami v zničenom svete a musíte prísť na to, čo sa okolo vás stalo. Ako to už býva, pravda nebude vôbec príjemná.
Magicka 2
pridané 1.7.2015
6.0 Mágovia vo farebných róbach sa vrátili v plnohodnotnom pokračovaní. Veľa noviniek nečakajte, ale ak máte radi magické súboje v kooperácii, prídete si na svoje.
LEGO: Jurassic World
pridané 29.6.2015
7.0 Legendárny Jurský park sa presúva do Lego sveta. Dostali sme možnosť spoznať rozkošné dinosaury, všetko preskúmať a rozbiť na kocky. Využili sme to a bavili sme sa.
Dex
pridané 26.6.2015
6.5 Po takmer roku od vydania ranej verzie je český kyberpunk pripravený na ostrú prevádzku. Dex je šarmantná modrovlasá hrdinka, ale nie až taká presvedčivá, ako sme dúfali.
Star Horizon
pridané 24.6.2015
6.0 Vesmírne dobrodružstvo chce zaujať hrateľnosťou zo starej školy a príjemným vizuálom. Star Horizon veľa obsahu neponúka, no aj napriek tomu vie zabaviť.
Magicka: Wizard Wars
pridané 22.6.2015
6.0 Blázniví mágovia sa opäť stretli - tentokrát vo vzájomných súbojoch plných čarov a akcie. Navyše sa môže každý hráč zapojiť úplne zadarmo. Je toto čarovanie zábavné?
Toren
pridané 18.6.2015
5.0 Čím môže byť výnimočná hra, na ktorej sa podieľalo brazílske ministerstvo kultúry? Všetkým alebo ničím. Možno si ju obľúbite a možno ju vôbec nepochopíte.
Kholat
pridané 17.6.2015
7.0 V tejto adventúre máte príležitosť prežiť na vlastnej koži záhadné udalosti Djatlovovej výpravy na Urale v päťdesiatych rokoch minulého storočia. Ak sa nebojíte...
Son of Nor
pridané 16.6.2015
4.0 Púštny ľud sa spolieha na pomoc odhodlaného hrdinu, ktorý ovláda telekinézu a dokáže silou vôle meniť okolitý terén. Lenže niekedy aj hrdinovia zlyhajú...
60 Seconds!
pridané 15.6.2015
6.5 Jadrová apokalypsa zasiahla aj jednu z amerických štvrtí a začína sa boj s časom. Dokážete počas minúty pozbierať všetky dôležité suroviny na prežitie v bunkri pod vaším domom?
Invisible, Inc.
pridané 11.6.2015
7.5 Vyhýbajú sa otvoreným konfliktom a namiesto toho sa snažia byť nenápadní a neviditeľní. Najlepšou taktikou je zakrádanie a prepadnutie od chrbta. Najväčším nepriateľom alarm.
Oblitus
pridané 11.6.2015
7.0 Dark Souls v 2D podobe? Jedno je isté – smrť na vás už čaká v roguelike plošinovke, ktorá útočí na vašu trpezlivosť. Spoľahnúť sa môžete len na svoju kopiju.
Verdun
pridané 10.6.2015
7.0 Multiplayerová strieľačka sa nemusí niesť len v rýdzo akčnom duchu. Prvá svetová v podaní Verdunu nás zavedie do drsných zákopov plných mŕtvych vojakov, kde je dôležitá taktika.
Gratuitous Space Battles II
pridané 9.6.2015
5.0 Pokračovanie úspešnej stratégie nemôže dopadnúť zle. Alebo žeby predsa, aj keď je obsah takmer rovnaký? Možno bude lepšie, ak uprednostníte pôvodnú hru.
Hatred
pridané 8.6.2015
6.5 Masaker a nič iné iba masaker. Jedného dňa skrátka vyleziete z domu a začnete zabíjať všetkých ľudí na ulici. Bez rozdielu a bez dôvodu. Môže to byť zábavné?
The Incredible Adventures of Van Helsing III
pridané 5.6.2015
6.5 Všetko, čo má začiatok, má aj svoj koniec. Známy lovec monštier sa vracia v poslednej časti svojej RPG trilógie. Ako obstál a zavŕšil svoje dobrodružstvo?
Technobabylon
pridané 4.6.2015
8.0 Pixelová adventúra, ktorá vás zavedie do depresívnej budúcnosti a ponechá vás v nej niekedy až zbytočne dlho tápať, má svoje čaro. Kyberpunkový svet zaujme.
Tea Party Simulator 2015
pridané 3.6.2015
6.0 Predsudky sú zlá vec. Podľa nich by bol Tea Party Simulator 2015 len ďalšou hlúposťou. Časom však ukáže aj druhú stranu mince. Táto čajová párty v sebe ukrýva viac, ako sa zdá.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
434 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#70


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Need for Speed - Gameplay
ved to je to iste video z e3ky, tak naco to ju zno...
Polhodinový E3 gameplay z MGS V: Phantom Pain
"najprehypovanejsia hra" nie, nie je
Vývojár potvrdil Oculus podporu v Xbox One
no z môjho pohľadu sú len dve možnosti. buď sa výv...
Nový Doom bude obsahovať rozmanitejšie prostr...
podla tvojho obrazku mi je jasne ze si nezacal \dr...
Maze Runner: The Scorch Trials - Minecraft Tr...
aspon vidno, ze minecraft je stale hnusny ako hova...
Polhodinový E3 gameplay z MGS V: Phantom Pain
veď je to metal gear či nie?
Nový Doom bude obsahovať rozmanitejšie prostr...
prave, dufam ze aj pri pripadnom resete takeho qua...
Need for Speed - Gameplay
vyzerá to dobre. ak sp nebude vyžadovať internet, ...
Need for Speed - Gameplay
ale zaujimalo by ma,ci sa pri nahanacne s policajt...
Xbox 360 a PS3 verzia Dragon Age: Inquisition...
tú hru ani nemali vydávať na staré konzoly.
Need for Speed - Gameplay
vxzera to skvele,len by som im radil nech to nakla...
Xbox 360 a PS3 verzia Dragon Age: Inquisition...
tie 10 minotove "story" dlc lol
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk