Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Yesterday Origins
pridané 7.12.2016
PS4
PC
Xbox One
7.0 Adventúra zo starej školy analyzuje život nesmrteľného hlavného hrdinu, ktorého trápia búrlivé nočné mory. Čo ak žije život, ktorý ani nie je jeho vlastný?
Axiom Verge
pridané 7.12.2016
WiiU
Xbox One
PS Vita
8.0 Samus Aran je ešte stále na dovolenke a metroidvania žáner je teda bez kráľa. Na trón si ale teraz robí nárok nováčik od jediného vývojára.
Silence: The Whispered World 2
pridané 6.12.2016
PC
Xbox One
8.0 Nová adventúra od Daedalicu prekvapila. Je iná ako jej predošlé dobrodružstvá, jednoduchšia, no stále krásna, okúzľujúca, podmanivá a príbeh je na výbornú.
Maize
pridané 5.12.2016
PC
7.0 Maize je adventúra plná idiotov a kukurice. Nie, nesnažíme sa nikoho uraziť, to len tvorcovia radi používajú svojský slovník,ktorý k tejto hravej adventúre akosi patrí.
Mother Russia Bleeds
pridané 30.11.2016
PC
9.0 Matička Rus krváca a pomôže jej len sila vašich pästí. Hra od bývalých vývojárov z Ubisoftu sľubuje skvelú hrateľnosť a brutalitu. Získa si najmä veteránov z deväťdesiatych rokov.
Duke Grabowski: Mighty Swashbuckler!
pridané 29.11.2016
PC
7.0 Pravý pirát - džentlmen musí ovládať aj umenie zvádzania žien. Medzi Duke Grabowskim a kormidlom lode stoja tri ženy. Ako sa s nimi popasuje?
Noitu Love: Devolution
pridané 29.11.2016
3DS
8.0 Dlhé roky po premiére na PC sa jeden zabudnutý ľúbostný list z doby 8-bitov prišiel ukázať aj na platformy Nintenda.
Tyranny
pridané 25.11.2016
PC
9.0 Obsidian prináša ďalšiu veľkolepú RPG, čo uspokojí hlavne náročnejších hráčov, ktorým ulahodila hra Pillars of Eternity. Tentokrát zakúsime boj na strane zla, ktoré víťazí.
Mark McMorris Infinite Air
pridané 24.11.2016
PS4
Xbox One
7.0 Snowboarding je obľúbený šport a ak si ho nemôžete vyskúšať v realite alebo si ho skrátka chcete užiť v teple domova, Infinite Air je dobrá voľba.
Clustertruck
pridané 24.11.2016
PC
Xbox One
7.5 Arkády majú zelenú a táto svojou razanciou rozprúdi váš organizmus. Ak máte radi trošku drsné bubnovanie po svojich nervoch viazané adrenalínovou akciu, ste na správnom mieste.
Football Manager 2017
pridané 23.11.2016
PC
8.5 Sports Interactive pokračujú v postupnom vylepšovaní najlepšej série medzi športovými manažérmi, ktorá zavedie hráčov na futbalové trávniky. Stačí to aj tento rok?
Sid Meier's Civilization VI
pridané 22.11.2016
PC
10 Séria Civilization je tu s nami už roky. Mohlo by sa zdať, že už nemá veľmi čím prekvapiť, no opäť sa jej to podarilo. Najnovší diel boduje na plnej čiare.
Necropolis: Brutal Edition
pridané 22.11.2016
PC
Xbox One
8.0 Má v sebe niečo z Dark Souls a budete tam často umierať. Asi takto sa dá charakterizovať titul Necropolis, ktorý nezlomným hráčom ponúkajú vývojári Harebrained Schemes.
Watch Dogs 2
pridané 18.11.2016
PS4
Xbox One
8.0 Pokračovanie hackerskej akcie láka do celkom nového sveta, ktorý sa učí z chýb svojho predchodcu. Watch Dogs 2 sa snaží „prehackovať" poriadne vysoko, no podarilo sa to?
WRC 6
pridané 18.11.2016
Xbox One
7.5 Po minuloročnom fiasku sa séria WRC preberá k životu a znovu začína baviť. Síce sa nezapíše do análov zlatým písmom, ale rozhodne ponúkne príjemnú jazdu.
Mad Games Tycoon
pridané 16.11.2016
PC
6.0 Videoherný priemysel je lákavý a ak si chcete vyskúšať všetky jeho súčasti a prepracovať sa od vývoja titulov až po ich distribúciu, Mad Games Tycoon je niečo pre vás.
Dishonored 2
pridané 15.11.2016
PC
9.0 Známy zabijak niekoľko rokov oddychoval, aby sa mohol vrátiť aj so svojou dcérou, ktorú veľmi dobre vytrénoval. S kým z nich a ako budete postupovať, záleží len na vás.
Call of Duty: Infinite Warfare
pridané 14.11.2016
PS4
6.5 Call of Duty zamierilo ku hviezdam. Čaká Infinite Warfare miesto medzi nimi či strmý pád dole a výbuch v atmosfére?
Crazy Machines 3
pridané 14.11.2016
PC
7.0 Bláznivé mašinky, ktoré musíte dotvoriť tak, aby začali fungovať, sa po dlhšej dobe opäť objavili na scéne. Neprinášajú inovácie, ale aspoň si môžete vytvárať vlastné levely.
Hitman: Episode 6 - Hokkaido
pridané 11.11.2016
PC
8.5 Po niekoľkých mesiacoch s postupne prichádzajúcimi epizódami sa prvá sezóna Hitmana uzatvára v peknej misii v Japonsku. V exotickom prostredí na vás čakajú posledné ciele.
Ride 2
pridané 11.11.2016
PS4
7.0 Milestone láka bohatým obsahom nového Ride fanúšikov motocyklov. Na otázku, či ponúka dostatočne pútavú zábavu, vám odpovieme v našej recenzii.
Dark Train
pridané 9.11.2016
PC
7.5 Prvotina štúdia Paperash mieri vysoko. Česká adventúra sa snaží zaujať pochmúrnou atmosférou, papierovým vzhľadom a príbehom bez slov.
Adam Wolfe
pridané 8.11.2016
PC
Mobil
iOS
8.0 Hľadanie skrytých predmetov v detektívke s paranormálnymi javmi dokazuje, že sa dajú aj jednoduché herné princípy transformovať na čosi nevšedné.
Soul Axiom
pridané 7.11.2016
WiiU
6.5 Kybernetický svet plný hádaniek a bizarných levelov sa po premiére na rôznych platformách ocitol aj na Wii U. Ak máte radi nevšedné hry, možno vám bude imponovať.
Dog Sled Saga
pridané 7.11.2016
PC
Mobil
Android
iOS
7.0 Psie záprahy sa v hrách objavujú veľmi ojedinele, ale práve v tejto hrajú prím. Dokážete svojich štekajúcich miláčikov pripraviť na súťaže a zabezpečiť ich potreby?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
745 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
436 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#86


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Obrázky z krásne vyzerajúcej Nintendo Switch ...
ty by sisi uz tiez mohol prestat vymyslat tieto ne...
Vivendi zvyšuje svoj podiel vlastníctva Ubiso...
ale ako sa správa taký ubisoft? vydá hru v otrasno...
Nintendo Switch batéria vydrží vraj až 5-8 ho...
"ale vraj v novej verzii sa to zvýšili hneď na 5-8...
Microsoft na WinHec konferencii predstavil ni...
mŕtvy bol od začiatku vďaka politike ms .
Obrázky z krásne vyzerajúcej Nintendo Switch ...
ten chlapec tak neznáša sony ktoré žije v jeho hla...
Nová aktualizácia Dooma odstránila Denuvo
tú česť prenechám tebe aj s rodinou :d pošli pohľa...
Nintendo Switch batéria vydrží vraj až 5-8 ho...
hej davali sme uz v novinkach :) staci trochu niz...
Nintendo Switch batéria vydrží vraj až 5-8 ho...
dokonca tu máme už aj switch v akcii priamo: v sho...
Nová aktualizácia Dooma odstránila Denuvo
strašne sa mi ráta, ako každý kecá o podporovaní v...
Clueless Gamer - Battlefield 1 s Terry Crewsom
som nevedel ze barbar conan uz aj hry recenzuje, a...
The Wall - filmový trailer
presne to vystihuje moju reakciu v arme 3 (mod kin...
Spiderman Homecoming - filmový trailer
až na toho tlstého nesympaťáka čo bude len kaziť c...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk