Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Submerged
pridané 3.9.2015
5.5 Ezoterická hra s dojímavým námetom sleduje dievča, ktoré sa snaží v zaplavenom meste pomôcť svojmu zranenému bratovi. Čakali sme však trochu viac.
Breach & Clear: Deadline
pridané 31.8.2015
5.5 Taktická hra Breach & Clear sa dočkala pokračovania, ktoré tvorcovia okorenili nemŕtvymi. Bojový tím sa musí popasovať nielen s infikovanými, ale aj technickými problémami hry.
Trine 3: The Artifacts of Power
pridané 28.8.2015
7.5 Čarodejník Amadeus, rytier Pontius a zlodejka Zoya sú späť. Tentoraz ich čaká putovanie za mocným artefaktom. Ale ani sa pritom veľmi nezadýchajú.
Zombi
pridané 27.8.2015
6.5 Pred bezmála tromi rokmi sme sa pozreli do infikovaného Londýna v hre ZombiU. Tentoraz sa tá istá nákaza šíri na nových konzolách a PC a situácia nie je vôbec ružová.
Final Fantasy XIV: Heavensward
pridané 26.8.2015
9.0 Online svet Final Fantasy sa ešte viac zväčšil vďaka datadisku, ktorý obohatil hru o nové povolania, lokality a, samozrejme, zvýšil maximálny level postáv.
Rocket League
pridané 10.8.2015
9.0 Futbal na kolesách, ktorý nestavia na špičkovej grafike, ale na veľmi návykovej hrateľnosti. Na prvý pohľad vás môže odradiť, no keď hre dáte šancu, len ťažko ju budete vypínať.
Coffin Dodgers
pridané 6.8.2015
6.5 V tejto arkádovej pretekárskej hre sa nesúťaží o medaily ani o prestížne ceny, ale o život. Ak totiž dôchodcovia prehrajú v pretekoch so smrťou, okamžite skončia na cintoríne.
Victor Vran
pridané 4.8.2015
8.0 Victor Vran je síce lovec démonov, ale jasne sa snaží dať najavo, že neloví žiadneho Diabla. Jeho štýl je úplne odlišný. V boji sa však hravo vyrovná konkurencii.
Legends of Eisenwald
pridané 3.8.2015
5.0 Ak máte radi stratégie, ako Disciples, King's Bounty alebo Heroes of Might and Magic, možno sa vám zapáči aj Legends of Eisenwald. No možno budete mať určité výhrady.
Devil May Cry 4: Special Edition
pridané 31.7.2015
8.0 Capcom oživuje Danteho tak, ako ste ho poznali v pôvodnej sérii. Tvorcovia pridali vyššie rozlíšenie, postavy a môžete si tak užiť štvorku v novej podobe.
F1 2015
pridané 30.7.2015
5.5 Nový ročník F1 mal byť vykúpením pre sklamaných fanúšikov predošlého šampionátu. Splní očakávania a uspokojí náročných milovníkov rýchlych kolies?
Spectra
pridané 29.7.2015
7.0 Pre fanúšikov jednoduchých konceptov a poriadnej výzvy je tu retro arkádový titul, v ktorom musíte mať prsty rýchlejšie ako myšlienky. Zvládnete to?
Vector Thrust
pridané 28.7.2015
5.0 Letecký indie titul sa snaží vyplniť medzeru, ktorá zostala po Ace Combat. Autori lákajú na skvelú AI, množstvo rozličných typov stíhačiek a poriadnu akciu. Realita je však iná.
Guild of Dungeoneering
pridané 24.7.2015
8.0 Cech hrdinov je pripravený dobýjať bludiská plné monštier. Je to možné len vtedy, keď sa hráč postará o spoločenstvo, ale aj dotvorí dizajn nebezpečných labyrintov. Ste zmätení?
Infinifactory
pridané 24.7.2015
7.0 Infinifactory prináša svieži vietor do žánru logických hier. Skúsiť si premiestňovanie kociek v troch rozmeroch je niekedy peklom, avšak správne zábavným.
Kings of Kung Fu
pridané 22.7.2015
6.5 Máte radi bojovky? Táto vás zaujme, ale len v prípade, že obľubujete aj staré dobré filmy s majstrami bojových umení. Tu ich nájdete viac ako tucet.
Mighty Switch Force! Hyper Drive Edition
pridané 21.7.2015
7.5 Kto by sa nechcel stať kyberpolicajtkou s obrovským robotom a pochytať vesmírne chuligánky v dystopickej budúcnosti?
Bladestorm: Nightmare / Toukiden: Kiwami
pridané 20.7.2015
Dva akčné kúsky z produkcie Koei Tecmo zavedú priaznivcov japonskej tvorby do obdobia storočnej vojny a dostanú ich do úzkych pri love démonov. Potečú potoky krvi.
Pro Cycling Manager 2015
pridané 16.7.2015
7.0 Nový ročník Pro Cycling Manager je tu a pekne nám dopĺňa aktuálne preteky Tour de France. Vžite sa do úlohy manažéra profesionálneho tímu a priveďte ho k vysnívanému žltému dresu.
The Red Solstice
pridané 14.7.2015
7.0 Na červenej planéte sa to priam hemží nepriateľmi, ktorí si zaslúžia poriadnu dávku zo samopalu. Nebezpečenstvo číha na každom rohu, ale s vhodným tímom v kooperácii je to zábava.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1886 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1065 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
435 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#72


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Need for Speed - 5 ways to play
Need for Speed - 5 ways to play
pridané 3.9. 2015discus23
Video: I am Bread - iPad/iPhone Trailer
I am Bread - iPad/iPhone Trailer diskusia2
pridané 3.9. 2015
Video: Soma - Environments Trailer
Soma - Environments Trailer diskusia4
pridané 3.9. 2015
Video: FIFA 16 - FUT legends
FIFA 16 - FUT legends diskusia3
pridané 3.9. 2015
Video: Mad-Croc Competition
Mad-Croc Competition diskusia6
pridané 3.9. 2015
Príspevky
Halo Online sa ukazuje na nových záberoch
tak mal som možnosť si to zahrať teraz asi 2 hodin...
FIFA 16 - Career mode innovations
praveze ani nie v pesku ma viac bavi manazersky mo...
Pro Cycling Manager 2013
/>promotional offers will also be made by just maj...
I am Bread - iPad/iPhone Trailer
nie je to zlá hra (šokujúce, ja viem), ale hrať to...
Agent Vin prichádza
toto je sranda čítať v roku 2015
Need for Speed - 5 ways to play
zatiaľ sa nevie ale dosť pochybujem kedže po rival...
Need for Speed - 5 ways to play
z mcla by toho mohli odkukať viac, napr policajti,...
Halo Online sa ukazuje na nových záberoch
vyborne to je hral som to :d lepšie to pomaly vyze...
Halo Online sa ukazuje na nových záberoch
microsoft má právo mlčať ser*e na pc hráčov tak ne...
WildStar bude free-to-play 29.septembra
stara blbina :hmm: :shit:
Need for Speed - 5 ways to play
ja dúfam že to nebude mat take katastrofálne ovlad...
Submerged
ty vieš napočítať do nekonečno? :-o
Asus Gx700 notebook má v sebe GTX 990m čip
..sú ľudia, ktorý sa pomerne často presúvajú a tak...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk