Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Apotheon
pridané 25.2.2015
8.0 Toto je príbeh z dávnych čias, z čias mýtov a legiend, keď boli starí bohovia malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia. Len jeden človek sa vzoprel - Nikandreos.
Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis
pridané 24.2.2015
7.0 Predstavte si život outsidera v škole. Spolužiaci vás nemajú radi, niekto vás šikanuje a s hormonálnymi zmenami odrazu získate schopnosť pretočiť naspäť čas. Ako ju využijete?
The Book of Unwritten Tales 2
pridané 23.2.2015
7.5 Pravoverných fanúšikov tradičných adventúr určite poteší príjemná rozprávka pre dospelých. Príbeh napreduje len pomaly, ale decentný humor a rôzne postavy si vás získajú.
Astray
pridané 23.2.2015
5.0 Razí si k nám cestu ďalšia z radu hier z pohľadu prvej osoby inšpirovaná úspešnou sériou Amnézia. Tentokrát sa ale dej odohráva v múzeu a nie je to až také strašidelné.
Heroes of Might & Magic III - HD Edition
pridané 18.2.2015
7.0 Ak máte Ashanu už dosť, je čas vrátiť sa na kontinent Antagarich a znovu zachrániť Erathiu v HD remaster verzii ťahovej legendy. Ale možno radšej oprášite pôvodnú hru z roku 1999.
Total War: Attila
pridané 13.2.2015
8.5 Séria Total War nezaháľa a opäť láka hráčov na bojové pole. Tentoraz je ústrednou osobnosťou hry legendárny vodca Hunov. Čo so sebou prináša okrem stepných jazdcov?
Scrolls
pridané 12.2.2015
7.5 Mojang so Scrolls úplne mení zaužívané pravidlá kartových hier. Nováčikovia si však najskôr musia zvyknúť na systém, ktorý má určité špecifické prvky.
Evolve
pridané 11.2.2015
8.5 Chceli ste niekedy zažiť ten pocit, keď sa Arnold postavil zoči-voči nepremožiteľnému predátorovi? Táto hra to umožní a dokonca aj z druhej strany. Môžete byť lovcom aj monštrom.
Assetto Corsa
pridané 6.2.2015
9.0 Nadupaný simulátor z temperamentného Talianska pozýva hráčov na rýchle okruhy a vyžaduje maximálnu presnosť a koncentráciu. Ak hľadáte realistický zážitok z jazdy, tu sa ho dočkáte
Blackguards 2
pridané 6.2.2015
9.0 Osud krajiny je opäť v rukách vyvrheľov a zločincov, ktorých tentoraz vedie pomstychtivá žena s pavúčou maskou na tvári. Spolu s ňou a žoldniermi zabojujete o kráľovský trón.
Supreme League of Patriots
pridané 5.2.2015
6.0 Ružový superhrdina má nielen špecifický vzhľad, ale aj svojský humor a nič mu nie je sväté. Len je škoda, že sa nepredviedol v trochu lepšej forme.
Grim Fandango Remastered
pridané 4.2.2015
8.5 Viete, čo vás čaká po smrti? Kopa zábavy, pár inteligentných hádaniek a tajomný prípad, ktorý prerastie do obrovskej revolúcie. Určite to platí aspoň v tejto vynovenej klasike.
Dying Light
pridané 3.2.2015
8.5 Vydajte sa na nebezpečnú misiu do zombie mesta so spirituálnym nasledovníkom Dead Island série. Tentoraz sa ale nemŕtvym radšej vyhýbajte, pretože dajú poriadne zabrať.
Saints Row: Gat out of Hell
pridané 2.2.2015
6.5 Kým príde Saints Row V, autori hry nám ponúkajú krátku vsuvku, ktorou môžeme zabiť čas pri záchrane šéfa svätých z pekla. Škoda, že to nie je až také pekelne dobré.
Warhammer Quest
pridané 2.2.2015
7.0 Taktická RPG z populárneho sveta Warhammeru sa najskôr predstavila v mobilnej verzii a teraz vstúpila aj do bludísk na PC. Čo sa ukrýva v podzemných kobkách?
Mechs & Mercs: Black Talons
pridané 29.1.2015
7.5 Sci-fi stratégia z nezávislej scény prináša zaujímavý obsah, ale aj chyby, ktoré môžu hráčom pokaziť zážitok. Práve preto pri nej zotrvajú len tí najhúževnatejší.
Lumino City
pridané 27.1.2015
7.5 Netradičná adventúra vám najskôr hlavu zamotá svojou krásou a potom aj zavarí svojimi hádankami. Priaznivci žánru, ktorí majú radi nezvyčajné hry, si prídu na svoje.
Basketball Pro Management 2015
pridané 23.1.2015
7.0 Nie každého baví hrať basketbal. Niektorí by chceli celý basketbalový kolotoč, od cien vstupeniek až po víťaznú trojku, radšej riadiť. Tak teda nech sa páči.
Resident Evil / Biohazard HD Remaster
pridané 23.1.2015
8.5 Kultový survival horor je späť v inovovanej verzii. Zrelí hráči si pripomenú obľúbenú klasiku a pre neskôr narodených je to príležitosť zoznámiť sa s hrou, ktorá definovala žáner.
Secret Ponchos
pridané 22.1.2015
7.0 Multiplayerová prestrelka z prostredia divokého západu je postavená na jednoduchom koncepte, no zaujme pôsobivou grafikou. Čo sa však skrýva pod nalešteným vizuálom?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1884 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1059 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
434 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#66


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Supernova - Cinematic Trailer
Supernova - Cinematic Trailer diskusia0
pridané 27.2. 2015
Video: Sublevel Zero - Announce Trailer
Sublevel Zero - Announce Trailer diskusia0
pridané 27.2. 2015
Video: Final Fantasy XV - Wildlife
Final Fantasy XV - Wildlife diskusia7
pridané 27.2. 2015
Video: Shelter 2 - Release Trailer
Shelter 2 - Release Trailer diskusia0
pridané 27.2. 2015
Video: We Happy Few
We Happy Few diskusia0
pridané 26.2. 2015
Video: Far Cry 4 - Valley of yetis DLC
Far Cry 4 - Valley of yetis DLC diskusia0
pridané 26.2. 2015
Príspevky
Čo je pre hráčov na jednotlivých konzolách dô...
preboha, veď ty si redaktor a mal by si sa chovať ...
GTA V na PC je opäť odložené, Heisty majú dátum
ja uz som na tu hru aj davno zabudol :-d
PS Vita oslávila už tretie narodeniny. Tŕnist...
tak ber to tak ze pokial clovek nie je zatazeny vy...
GTA V na PC je opäť odložené, Heisty majú dátum
ani trochu sa ti nečudujem že na ps3 ťa to nebavil...
PS Vita oslávila už tretie narodeniny. Tŕnist...
nemusim moc japonske rpgcka,aspon nie tie co su uz...
PS Vita oslávila už tretie narodeniny. Tŕnist...
vitu som mal niekolko krat,hadam zo tri styri krat...
Tvorcovia Darksiders oznamujú RPG Battle Chas...
aha, to ma nenapadlo, sakra... strife a fury ? ale...
Battlefield: Hardline nás necháva nakuknúť do...
vyzerá to ako niaka policajná telenovela z 90 roko...
Bandai Namco pripravuje vesmírny MOBA titul S...
konecne nejaka poriadna sci-fi moba, a super , ze ...
Battlefield: Hardline nás necháva nakuknúť do...
ja patrim k tej mikroskupine, co si kupili battlef...
GTA V na PC je opäť odložené, Heisty majú dátum
a načo by mi to prosím ťa bolo ? ja na konzole hra...
Forza Motorsport 6 vyjde počas tejto vianočne...
preto sa pýtam, hlavne na tým malých formulkách je...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk