Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia


Bezpečná platba za herné transakcie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Devil May Cry 4: Special Edition
pridané 31.7.2015
8.0 Capcom oživuje Danteho tak, ako ste ho poznali v pôvodnej sérii. Tvorcovia pridali vyššie rozlíšenie, postavy a môžete si tak užiť štvorku v novej podobe.
F1 2015
pridané 30.7.2015
5.5 Nový ročník F1 mal byť vykúpením pre sklamaných fanúšikov predošlého šampionátu. Splní očakávania a uspokojí náročných milovníkov rýchlych kolies?
Spectra
pridané 29.7.2015
7.0 Pre fanúšikov jednoduchých konceptov a poriadnej výzvy je tu retro arkádový titul, v ktorom musíte mať prsty rýchlejšie ako myšlienky. Zvládnete to?
Vector Thrust
pridané 28.7.2015
5.0 Letecký indie titul sa snaží vyplniť medzeru, ktorá zostala po Ace Combat. Autori lákajú na skvelú AI, množstvo rozličných typov stíhačiek a poriadnu akciu. Realita je však iná.
Guild of Dungeoneering
pridané 24.7.2015
8.0 Cech hrdinov je pripravený dobýjať bludiská plné monštier. Je to možné len vtedy, keď sa hráč postará o spoločenstvo, ale aj dotvorí dizajn nebezpečných labyrintov. Ste zmätení?
Infinifactory
pridané 24.7.2015
7.0 Infinifactory prináša svieži vietor do žánru logických hier. Skúsiť si premiestňovanie kociek v troch rozmeroch je niekedy peklom, avšak správne zábavným.
Kings of Kung Fu
pridané 22.7.2015
6.5 Máte radi bojovky? Táto vás zaujme, ale len v prípade, že obľubujete aj staré dobré filmy s majstrami bojových umení. Tu ich nájdete viac ako tucet.
Mighty Switch Force! Hyper Drive Edition
pridané 21.7.2015
7.5 Kto by sa nechcel stať kyberpolicajtkou s obrovským robotom a pochytať vesmírne chuligánky v dystopickej budúcnosti?
Bladestorm: Nightmare / Toukiden: Kiwami
pridané 20.7.2015
Dva akčné kúsky z produkcie Koei Tecmo zavedú priaznivcov japonskej tvorby do obdobia storočnej vojny a dostanú ich do úzkych pri love démonov. Potečú potoky krvi.
Pro Cycling Manager 2015
pridané 16.7.2015
7.0 Nový ročník Pro Cycling Manager je tu a pekne nám dopĺňa aktuálne preteky Tour de France. Vžite sa do úlohy manažéra profesionálneho tímu a priveďte ho k vysnívanému žltému dresu.
The Red Solstice
pridané 14.7.2015
7.0 Na červenej planéte sa to priam hemží nepriateľmi, ktorí si zaslúžia poriadnu dávku zo samopalu. Nebezpečenstvo číha na každom rohu, ale s vhodným tímom v kooperácii je to zábava.
Her Story
pridané 13.7.2015
8.0 Nezávislé hry nás často zasypávajú recyklovanými nápadmi. Ale Her Story je originálnym počinom vo virtuálnej zábave, hoci to v podstate ani nie je hra.
Gunpowder
pridané 10.7.2015
9.0 Logických hier je veľa, ale často na jedno kopyto. Ak si chcete trošku potrápiť mozog a zažiť niečo nové, vydajte sa na divoký západ, kde budete klásť nálože a rozbíjať trezory.
Massive Chalice
pridané 9.7.2015
8.0 Dlhých 300 rokov trvá poslanie spojené s posvätným kalichom, ktorý bráni niekoľko generácií hrdinov. Rodia sa, bojujú, umierajú v boji, ale aj na starobu. Pod vaším velením.
Chroma Squad
pridané 6.7.2015
7.0 Ak ste fanúšikmi Power Rangers, táto taktická RPG vám ich pripomenie a môžete sa celkom dobre odreagovať v nenáročných bitkách. Teda ak vám neprekáža retro štýl hry.
Batman: Arkham Knight
pridané 3.7.2015
9.0 Batman: Arkham Knight je hrou, ktorú si hráči zaslúžia, no nie hrou, ktorú by teraz potrebovali. Stačil by ešte jeden odklad a mohol to byť dokonalý zážitok - bez zbytočných chýb.
Homesick
pridané 2.7.2015
7.5 Vydajte sa na pútavú prechádzku v hre Homesick, kde sa ocitnete sami v zničenom svete a musíte prísť na to, čo sa okolo vás stalo. Ako to už býva, pravda nebude vôbec príjemná.
Magicka 2
pridané 1.7.2015
6.0 Mágovia vo farebných róbach sa vrátili v plnohodnotnom pokračovaní. Veľa noviniek nečakajte, ale ak máte radi magické súboje v kooperácii, prídete si na svoje.
LEGO: Jurassic World
pridané 29.6.2015
7.0 Legendárny Jurský park sa presúva do Lego sveta. Dostali sme možnosť spoznať rozkošné dinosaury, všetko preskúmať a rozbiť na kocky. Využili sme to a bavili sme sa.
Dex
pridané 26.6.2015
6.5 Po takmer roku od vydania ranej verzie je český kyberpunk pripravený na ostrú prevádzku. Dex je šarmantná modrovlasá hrdinka, ale nie až taká presvedčivá, ako sme dúfali.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
435 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#71


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Superhot - beta gameplay
Superhot - beta gameplay
pridané 1.8. 2015discus2
Video: Don't Starve - Shipwrecked
Don't Starve - Shipwrecked diskusia0
pridané 1.8. 2015
Video: GTA V - Ironman mod
GTA V - Ironman mod diskusia5
pridané 1.8. 2015
Video: For Honor - Making of E3 trailer
For Honor - Making of E3 trailer diskusia2
pridané 31.7. 2015
Video: Dream - Launch Trailer
Dream - Launch Trailer diskusia0
pridané 31.7. 2015
Video: PES 2016 - Neymar promo
PES 2016 - Neymar promo diskusia4
pridané 31.7. 2015
Príspevky
Windows 10 už má cez 67 miliónov inštalácií
jasne ze si sa mal na to vykaslat ja tak nakupujem...
Preteky bojových vozidiel Grip dostali zelenú
vyzera to uplne rovnako ako rollcage na pc https:/...
Windows 10 už má cez 67 miliónov inštalácií
hm tak neviem ja som mal povodne windows 8.1 angli...
Idú hry pod Windows 10 rýchlejšie?
ja tomu rozumiem ale lepsie 4% dajme tomu z niečoh...
Plážový Dead or Alive Xtreme 3 je vo vývoji
som zvedavý, či urobia pc port po zásahu modderov ...
Porovnanie World of Tanks na Xbox One, Xbox 3...
pc verzia sa mi paci viac. ale ta cast, kde je ten...
Windows 10 už má cez 67 miliónov inštalácií
tento program som stiahol aj ja ale zmenil som aky...
Windows 10 mal za prvý deň 14 miliónov užívat...
tak na 8smičku ísť, to som sa tiež čudoval, načo. ...
Windows 10 už má cez 67 miliónov inštalácií
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/...
Preteky bojových vozidiel Grip dostali zelenú
také niečo som hral na ps1, ale rollcage to nebol ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk