Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Mechs & Mercs: Black Talons
pridané 29.1.2015
7.5 Sci-fi stratégia z nezávislej scény prináša zaujímavý obsah, ale aj chyby, ktoré môžu hráčom pokaziť zážitok. Práve preto pri nej zotrvajú len tí najhúževnatejší.
Lumino City
pridané 27.1.2015
7.5 Netradičná adventúra vám najskôr hlavu zamotá svojou krásou a potom aj zavarí svojimi hádankami. Priaznivci žánru, ktorí majú radi nezvyčajné hry, si prídu na svoje.
Basketball Pro Management 2015
pridané 23.1.2015
7.0 Nie každého baví hrať basketbal. Niektorí by chceli celý basketbalový kolotoč, od cien vstupeniek až po víťaznú trojku, radšej riadiť. Tak teda nech sa páči.
Resident Evil / Biohazard HD Remaster
pridané 23.1.2015
8.5 Kultový survival horor je späť v inovovanej verzii. Zrelí hráči si pripomenú obľúbenú klasiku a pre neskôr narodených je to príležitosť zoznámiť sa s hrou, ktorá definovala žáner.
Secret Ponchos
pridané 22.1.2015
7.0 Multiplayerová prestrelka z prostredia divokého západu je postavená na jednoduchom koncepte, no zaujme pôsobivou grafikou. Čo sa však skrýva pod nalešteným vizuálom?
Modern Combat 5: Blackout
pridané 21.1.2015
6.0 Mobilný klon Call of Duty sa dopracoval k piatej časti, v ktorej nás opäť vtiahne do novodobej vojny. Obsah je dostatočne pestrý a ak nečakáte priveľa, celkom dobre sa pobavíte.
Lost Constellation
pridané 19.1.2015
8.0 Počas najdlhšej noci v roku sa odohrá príbeh, ktorý vás chytí za srdce a na chvíľku aj slušne pobaví. Osloví humorom, ale aj vážnymi témami, ktoré rezonujú v atypickej hre.
Haunted House: Cryptic Graves
pridané 19.1.2015
3.0 Hra inšpirovaná pôvodnou klasikou na Atari v sebe ukrýva naozajstnú hrôzu, ale v trochu inom zmysle, ako autori predpokladali. Vytrpeli sme si aj za vás.
IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
pridané 14.1.2015
6.0 Kráľ simulátorov z druhej svetovej vojny už začína byť postupne unavený a potreboval by nástupcu. Žiaľ, jeho nový kolega Battle of Stalingrad nemôže na trón ani len pomyslieť.
Depth
pridané 12.1.2015
7.5 Asymetrická multiplayerovka Depth vás chce vtiahnuť do svojich hlbín, kde vás čakajú nielen zabudnuté poklady, ale aj smrť v podobe ostrých zubov veľkého bieleho žraloka.
Motorama: Classic Racing
pridané 12.1.2015
1.5 Doháňame resty a zahrali sme si jednu z najhorších hier konca roka 2014, aby ste sa jej mohli vyhnúť veľkým oblúkom. Táto jazda nadchne jedine absolútnych masochistov.
Tales from the Borderlands: Episode 1
pridané 9.1.2015
8.5 Popri Game of Thrones sa Telltale rozhodli rozvíjať aj príbehy na Pandore. Hrdinovia akčnej série Borderlands sa nezaprú ani v adventúre, kde strieľajú rakety aj šikovné odpovede.
Game of Thrones - Iron From Ice
pridané 7.1.2015
7.0 Prvá epizóda Game of Thrones od Telltale je za nami a ukazuje, čo nás môže v celej sérii čakať. Fanúšikov seriálu zrejme osloví, hoci nie je až taká jedinečná ako jej predloha.
Elite: Dangerous
pridané 5.1.2015
8.5 Osud vesmírnych simulátorov bol temný ako samotný vesmír. Doba temna sa ale končí. Prichádza Elite Dangerous a žiari jasne ako supernova. Priaznivci žánru si prídu na svoje.
Project Spark
pridané 5.1.2015
7.0 Project Spark vám dá možnosť vytvoriť si vlastnú hru alebo hrať tituly vyrobené inými hráčmi. Môžete si len tak vyskúšať, čo prináša komunita alebo osobne priložiť ruku k dielu.
Polda 6
pridané 2.1.2015
7.0 Klasická česká séria vstala z mŕtvych a nemotorný detektív Pankrác v novej adventúre dokazuje, že má stále svojské čaro. Hlavne keď mu prepožičal hlas Luděk Sobota.
World of Warcraft: Warlords of Draenor
pridané 30.12.2014
9.0 Piaty datadisk oživuje starnúcu, ale dnes už kultovú MMORPG a vracia sa k jej koreňom. Má čo ponúknuť novým hráčom aj veteránom, ktorí teraz môžu dosiahnuť vytúžený level 100.
The Witcher Adventure Game
pridané 26.12.2014
7.0 Kým čakáte na pokračovanie pripravovanej RPG od CD Projekt Red, môžete si na PC a mobilných zariadeniach zahrať digitálnu adaptáciu stolovej hry so Zaklínačom. Nedopadla najhoršie.
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
pridané 23.12.2014
7.5 Temný rytier zahadzuje rozbroje so zloduchmi za hlavu a spája sily s každým, kto je ochotný pomôcť pri záchrane Zeme postavenej z Lego kociek. Pridáte sa?
Pro Evolution Soccer 2015
pridané 22.12.2014
9.0 Najväčší konkurent FIFA série ukazuje, že má stále čo ponúknuť futbalovým fanúšikom. Čo sa odohráva na trávniku v aktuálnom ročníku? Je lepší alebo horší ako favorit zo stajne EA?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1884 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
739 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1054 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
434 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#65


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Plné porovnanie Dying Light
na tom notasi si zahrám vsetko v pohodicke na stre...
Benchmarky Dying Light
na zozname mam ja ale 5 hier pri ktorych mi je zle...
Týždenník - Týždeň Zaklínača a jeho 16 hodín ...
prečo je ten horny obrazok orezany? cely sa mi pač...
Nový Unreal Tournament sa pripomína novou map...
ono zaklad hry, teda niekolko typov hier /dm, tdm ...
Týždenník - Týždeň Zaklínača a jeho 16 hodín ...
dobra hra- sector 8,5/10zla hra-sector 3,5/10sex v...
Game of Thrones Season 5 - TV trailer
ale treba aj mentálne dozrieť
Samsung je v najnižšom zisku za posledné tri ...
samsungy samé o sebe sú fajn, ich najväčší problém...
Stranded Deep je survival simulácia stroskotanca
mna len serú tote choroby :d také pľuzgiere na ruk...
Nová generácia AMD procesorov leaknutá
skor som myslel matrox karty, nakolko tie je tazko...
Payday 2 v praxi
tak to radsej ten mc donald......parlament je deat...
Samsung je v najnižšom zisku za posledné tri ...
tak ja ako stastny majitel xiaomi mi3 by som sa uz...
Ubisoft maže z Uplay digitálne kópie Far Cry ...
no ubi ti určite odpíše ale treba čakať dúfam že s...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk