Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Costume Quest 2
pridané 19.11.2014
8.0 Halloween už máme za sebou, ale to neznamená, že si ho nemôžeme pripomenúť v hre, ktorá je plná cukríkov a kostýmov. Strašidelné kvality produktu zhodnotila naša nová redaktorka.
Football Manager 2015
pridané 18.11.2014
7.5 Aj majster tesár sa niekedy utne a zdá sa, že po rokoch úspechov zakopli aj veteráni zo Sports Interactive. Výsledok nie je tragický, ale ani oslňujúci.
Pinball FX2 - South Park Pinball
pridané 18.11.2014
7.5 Len prednedávnom vyšiel nový balíček tematicky ladených stolov do hry Pinball FX2, ktorý opäť rozširuje ponuku o ďalšiu známu sériu.
Assassin's Creed: Unity
pridané 17.11.2014
7.5 Assassins Creed séria sa presúva späť do Európy a prechádza do novej generácie v obsahovo kvalitnom, ale technicky nedotiahnutom pokračovaní.
Fist of Jesus
pridané 14.11.2014
6.0 Ježiš prichádza na hernú scénu v pomerne neštandardnej forme, no kontroverzia ešte dobrú hru nerobí. Atypické dobrodružstvo síce vyčarí úsmev na tvári, ale nie vždy pobaví.
Jagged Alliance: Flashback
pridané 13.11.2014
6.0 Jagged Alliance má konečne dôstojného nasledovníka! Bohužiaľ, je to iba žart alebo zbožné prianie. V skutočnosti ani tento pokus o znovuzrodenie klasickej taktickej série nevyšiel.
Borderlands: The Pre-Sequel!
pridané 10.11.2014
7.0 Borderlands je späť v hre, ktorá ale nie je tradičným pokračovaním. Na Pandorinom mesiaci zachytáva prerod Handsome Jacka z bežného hrdinu na hlavného záporáka druhej časti.
The Shopkeeper
pridané 10.11.2014
4.5 Netradičný experiment vás zavedie do starožitníctva, kde na vás čaká hneď niekoľko príbehov, hoci budete predovšetkým pozorovateľom. Ktorý si vyberiete ako prvý?
NBA 2K15
pridané 7.11.2014
8.5 Nový ročník NBA priniesol presne to, po čom vaše basketbalové srdce piští. Vybehnite na palubovku priamo do svetiel reflektorov a porazte Jamesa, Bryanta, Duranta či Howarda.
Call of Duty: Advanced Warfare
pridané 6.11.2014
8.5 Tímu Sledgehammer sa podarilo posunúť Call of Duty do novej generácie.Po rokoch stagnácie dostáva vojnová séria nový impulz. Prináša vydarenú kampaň a štandardne dobrý multiplayer.
Lords of the Fallen
pridané 4.11.2014
7.0 Páni temnoty ohrozujú svet a je iba jediný človek, ktorý sa dokáže postaviť na odpor. Pripravte sa na neľútostné súboje v štýle Dark Souls, ale nečakajte priveľa.
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes
pridané 3.11.2014
6.5 Disney rozbieha svoju hernú Infinity sériu vo veľkom a v druhej hre pridáva do ponuky superhrdinov. Rozširuje možnosti, ale zabúda na hrateľnosť.
Team Indie
pridané 3.11.2014
5.0 Hrdinovia rôznych nezávislých hier spojili svoje sily, aby pomohli kocúrovi Marvinovi pri zdolávaní prekážok, s ktorými si sám neporadí. Úspech misie je ale len polovičatý.
Endless Legend
pridané 31.10.2014
9.0 Autori vesmírnej stratégie Endless Space presedlali na fantasy a výsledok dopadol veľmi dobre. Hra čiastočne pripomína Civilization, ale ponúka aj mnoho vlastných nápadov.
TRI: Of Friendship and Madness
pridané 30.10.2014
7.0 Opäť sa potvrdilo, že indie scéna je zdrojom nevšedných nápadov, ktoré ožívajú v nenápadných, ale rozhodne nie zlých hrách. Tentoraz hlavnú úlohu zohrávajú trojuholníky.
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
pridané 29.10.2014
8.0 Názov novej hry v sérii Civilization jasne dáva najavo zmenu pôsobiska, a preto sme očakávali aj nové prvky alebo úpravy. Vybočuje Beyond Earth zo zabehnutých koľají?
The Evil Within
pridané 28.10.2014
8.5 Shinji Mikami priniesol horor, na ktorý všetci čakali, s hrateľnosťou, v ktorú všetci dúfali, ale aj chybami, ktoré môžu spôsobiť bolesť. Aj tak je to však chytľavá nočná mora.
Styx: Master of Shadows
pridané 24.10.2014
6.5 Po zoznámení v hre Of Orcs and Men sa opäť stretávame s goblinom Styxom, ktorý má tentoraz sólo a preto musí byť ešte opatrnejší a zákernejší ako predtým.
Gabriel Knight: 20th Anniversary Edition
pridané 22.10.2014
8.0 Najznámejší hrdina klasických adventúr z pera Jane Jensen sa po dvoch dekádach vrátil so svojim prvým dobrodružstvom. Má tento remake šarm a čaro pôvodnej hry?
Neverending Nightmares
pridané 21.10.2014
8.5 Netradičný horor vás vtiahne do sveta, kde sa prepadávate z jednej nočnej mory do druhej a je len jediný spôsob ako sa odtiaľ dostať. Musíte sa postaviť zoči-voči svojmu strachu.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
488 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
434 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#62


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Far Cry 4 - Map Editor
Far Cry 4 - Map Editor
pridané 21.11. 2014discus0
Video: Skywind - Making of Skywind
Skywind - Making of Skywind diskusia0
pridané 21.11. 2014
Video: Blitzkrieg 3 - Word from the Front
Blitzkrieg 3 - Word from the Front diskusia1
pridané 21.11. 2014
Video: Evolúcia GTA -  1997-2014
Evolúcia GTA - 1997-2014 diskusia5
pridané 21.11. 2014
Video: Game of Thrones - Iron From Ice Teaser
Game of Thrones - Iron From Ice Teaser diskusia16
pridané 20.11. 2014
Video: F1 2014 - Season Finale - Abu Dhabi
F1 2014 - Season Finale - Abu Dhabi diskusia10
pridané 20.11. 2014
Príspevky
Filmová recenzia: Hry o život Drozdajka
eragon už dostal svoju šancu, tvorcovia to pokašla...
MiniDayZ - free browser hra inšpirovaná Day Z
nielenze im to ide super pomaly, ale este robia aj...
Filmová recenzia: Hry o život Drozdajka
a v čom je podľa teba battle royale lepší?
F1 2014 - Season Finale - Abu Dhabi
tento rok som videl skoro všetky vc, možno jedna d...
Project Cars ukazuje zábery z Xbox One verzie
podľa veľkosti obrázkov to vyzerá na 720p :d ...al...
Filmová recenzia: Hry o život Drozdajka
videl som jednotku hunger games a musím povedať že...
Filmová recenzia: Hry o život Drozdajka
uplne suhlasim s nazorom ze je to idiotsky nazov. ...
Slovenský Shadows: Heretic Kingdoms práve vyc...
sisi urobil dobre na svojom egu ? si to das do ziv...
Filmová recenzia: Hry o život Drozdajka
aké "hodnotenie" dávaš filmom, ktoré sú skutočným ...
Filmová recenzia: Hry o život Drozdajka
predpokladam, ze v tom battle royale sa v celom fi...
Filmová recenzia: Hry o život Drozdajka
ja by som rad videl eragona.. podla knihy, nie hen...
Project Cars ukazuje zábery z Xbox One verzie
je vidieť rozdiel oproti pc hlavne čo sa týka aa a...
Xbox One dosiahol predaj 1 milión v UK
no a je to tu 1 000 000 hlupakov s uk hahahahahaha...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk