Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
War for The Overworld
pridané dnes
7.5 Na pokračovanie alebo poriadneho nástupcu Dungeon Keepera už čakáme roky. Ďalší kandidát je tu a jeho inšpirácia obľúbenou klasikou zrejmá. Ako to dopadlo?
Assassin's Creed Chronicles: China
pridané 23.4.2015
6.5 Séria Assassin's Creed expanduje do exotických lokalít, no zároveň redukuje rozmery, aby vám poskytla nový pohľad na tichú akciu. Nie všetko je ale ideálne.
Frankenstein: Pán smrti
pridané 21.4.2015
6.0 Slovenskí vývojári vo svojej novej hre porozhadzovali hromadu predmetov. Podarí sa vám ich všetky nájsť a vyriešiť Frankensteinovu záhadu?
Mortal Kombat X
pridané 20.4.2015
9.0 Zaslúži si X-tý Mortal Kombat v recenzii desiatku, ktorá by pasovala k názvu? Fatality, Brutality a nové Faction Kills, ktoré predvádza aj nová generácia bojovníkov, vám zachutia.
Bloodsports.TV
pridané 17.4.2015
8.0 Vitajte pri prvej časti netradičnej reality show. Nemusíte posielať prázdne esemesky, len sa pohodlne usaďte a sledujte šialený armageddon. Alebo sa ho priamo zúčastnite!
GTA V (PC)
pridané 16.4.2015
10 Po verzií pre staré konzoly pred dvomi rokmi a vylepšenej verzii pre nové konzoly minulý rok, teraz prichádza definitívna a znovu rozšírenia edícia GTA V na PC.
Mushroom Men: Truffle Trouble
pridané 15.4.2015
6.5 Ľúbostný list môže potešiť, ale aj vystrašiť. Vstúpte do nočnej mory hubového mužíčka Paxa, ktorého prenasleduje jeho obludná obdivovateľka.
Shelter 2
pridané 14.4.2015
7.5 Vydajte sa na potulky prírodou s rodinkou rysov a postarajte sa o neposedné mláďatá. Zistíte, aký neľútostný je kolobeh života a koľko nástrah prináša.
Cities: Skylines
pridané 13.4.2015
8.0 Keď hráčov naposledy sklamalo SimCity, otvoril sa priestor pre nového kandidáta na post najlepšej simulácie mesta. Pre mnohých to bude Cities: Skylines.
Ride
pridané 10.4.2015
5.0 Milestone sa snaží využiť svoj monopol na preteky motoriek a prináša nám jazdenie i mimo oficiálnych tratí. Zámer síce nie je zlý, ale výsledok vlažný a plný chýb.
Woolfe - The Red Hood Diaries
pridané 9.4.2015
6.0 Bolo raz jedno dievčatko, ktoré sa volalo Červené čiapočka. Raz zobralo sekeru na plecia a vybralo sa za vlkom, aby mu porátalo kosti. Môžete sa pridať.
Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas
pridané 8.4.2015
6.5 Ak si chcete zahrať nejaké dobrodružstvo zo série Legend of Zelda, musíte mať konzolu alebo handheld od Nintenda. Platilo to až doteraz. Predstavujeme vám Zeldu na fínsky spôsob.
Pillars of Eternity
pridané 2.4.2015
9.5 Prvé mesiace tohto roka začínajú zaujímavo. Na Veľkú noc sneží a hráčom sa do rúk dostáva jedinečná RPG, ktorá ulahodí hlavne priaznivcom klasických kúskov v štýle Baldur's Gate.
Tormentum - Dark Sorrow
pridané 1.4.2015
5.0 Na prvý pohľad to vyzerá dobre. Ale temný svet plný utrpenia od nezávislých vývojárov nedosiahol úroveň kultového Sanitaria či I Have No Mouth, and I Must Scream.
Battlefield Hardline
pridané 31.3.2015
8.0 Zatiaľ čo sa DICE venuje Battlefrontu, Visceral Games vydáva nové pokračovanie Battlefield série. Namiesto vojenského ťaženia však prináša konflikty policajtov a kriminálnikov.
Dragon Ball: Xenoverse
pridané 27.3.2015
6.0 Je lákavé vniknúť s vlastnou postavou do známeho univerza plného obľúbených postáv. Len keby to prevedenie za to stálo. V tomto prípade je to však márny boj a premrhaná šanca.
République Remastered: Episode 1-3
pridané 27.3.2015
7.0 Úspešný Kickstarter projekt to po premiére na mobilných platformách dotiahol až na obrazovky našich PC. Útek z totalitného režimu sa odohráva vo vylepšenej verzii.
Etherium
pridané 26.3.2015
6.5 Sľubná vojnová stratégia chcela zabodovať dynamickým postupom s možnosťou využívať v boji prírodné živly. Dobrý nápad však sám osebe niekedy nestačí.
Assassin's Creed: Rogue
pridané 25.3.2015
7.5 Uzatvorenie americkej trilógie prichádza aj na PC - vizuálne vylepšené, ale bez ďalších prídavkov. Tentoraz sa prikláňa na stranu templárov.
Ori and the Blind Forest
pridané 23.3.2015
9.0 Táto hra si dokáže podmaniť takmer každého. Podľahnete aj vy kúzlu roztomilého strážneho ducha v magickom lese plnom smrteľných nástrah?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1059 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
434 Bioshock
recenzia 7.9.2007
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#68


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Codemasters streamujú nový DiRT
hmm, o tomto ani pocut nebolo, a to uz vyslo? nev...
Rise of the Empire - filmový trailer
:worth: :thumbup: :thumbup:
Dying Light Developer Tools - Updates Teaser
to je mi lúto že na konzoly nikdy nevýjdu takéto e...
GTA V (PC)
ked si clovek nie je isty, moze skusit napr tuto s...
Mortal Kombat X
co cakas ze to bude open world rpg?
Gabe Newell vysvetľuje nový prístup Steamu k ...
ja by som ho ani nespoznal. menej papať a viac rob...
Videá zo Zaklínača 3
tragédia na tom pade, kurwa masochizmus :d :d :d :...
Assassins Creed IV Black Flag a Army of Two s...
mne stiahne 80 percent a koniec hra sa nespusti a ...
Remake Wacky Wheels v príprave
ejha nejaký zakomplexovany codckar co nezazil práv...
Videá zo Zaklínača 3
presne, clovek sa aspon vyvaruje spoilerom...
Videá zo Zaklínača 3
grafika nema daleko od pc...pokial bude brat serio...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk