Zomrel Aaron Carter

pridal NoName 11.11.2022 o 19:10
Zomrel Aaron Carter


Svet obletela ďalšia smutná správa, keď vo veku 34 rokov odišiel mladší brat Nicka Cartera (42) z Backstreet boys, Aaron Carter. Speváka našli utopeného vo vani, v jeho dome v Kalifornii. Akékoľvek násilie a cudzie zavinenie bolo vylúčené.

Aaron sa preslávil už ako dieťa, najmä vďaka albumom Aaron's Party (Come Get It) a Oh, Aaron. Sláva a peniaze mu však nedokázali zabezpečiť šťastný život, dalo by sa povedať, že práve naopak. Jeho rodina bola a stále je, veľmi problémová.

Carter rodina mala päť detí, dvoch chlapcov a tri dievčatá. Otec zomrel pred pár rokmi a matka je bývalá alkoholička, ktorú sám Aaron neraz obvinil, že mu kradla peniaze. Sestra a dcéra Leslie, zomrela na predávkovanie sa. Nick si jedno obdobie tiež obľuboval vypiť. S bratom v posledných rokoch nemal dobrý vzťah, Aaron ho obvinil, že mu ubližoval, keď bol dieťa a Nick si zas musel dať vybaviť zákaz priblíženia, potom, čo sa Aaron vyhrážal, že napadne jeho tehotnú manželku. Nie je však jediný so zákazom priblíženia... na bližšie ako kilometer sa Aaron nemohol  dostať ani k jeho ďalšej sestre Angel (dokonca jeho dvojička!!) a jej rodine.. spôsobili to vyhrážky, že má ľudí, ktorí im môžu naozaj ublížiť.

(P.S. Ak ste sa v tom stratili, tak žijú ešte traja súrodenci z piatich ak nerátame Aarona)

Nebolo tajomstvom, že Aaron si ľúbil fúknuť, či pichnúť.. Aby toho nebolo málo taktiež trpel úzkosťami, schizofréniou, poruchou osobnosti či depresiou. V minulosti sa vyjadril, že polícia sa v jeho dome objavila 5150-krát s cieľom odviezť ho na psychiatriu.

V poslednom období ho zrejme už omrzela hudobná kariéra, začal totiž spolu so svojou snúbenicou Melanie Martin natáčať péčko.

Minulý rok sa mu s touto ženou narodil syn. Človek by si myslel, že sa na Aarona konečne usmialo šťastie, no, trvalo týždeň, kým ju Aaron obvinil z toho, že za jeho chrbtom komunikovala s ostatnými členmi jeho rodiny. Nasledoval rozchod a Aaron začal spávať v aute.

V septembri tohto roka bol Carterov syn Prince zverený do úplnej starostlivosti matky.

Môžeme len špekulovať, či to bola pre Aarona posledná kvapka.. každopádne zaslúži si odpočívať v pokoji.

Fu.. dúfam, že z čítania tohto článku nebudete takí vyšťavení ako ja z písania...

 

Súrodenci - Nick, Aaron, Leslie, Bobbie a Angel .. vyzerajú tak šťastní

Zomrel Aaron Carter

Aaron a Melanie

Zomrel Aaron Carter

 

A vyzeralo to taaak nádejne

Zomrel Aaron Carter

 

Pamätáte si ju?

 

Zdroje: Blindgossip.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk