ANARCHY ONLINE

ANARCHY ONLINE

Dojmy

Keď zavolali z domu na intrák, že mi prišlo nejaké CD z Holandska, nemal som ani páru, o čo ide. Nakoniec z toho vysvitlo, že si ma vybrali ako betatestera na novú multiplayerovku ANARCHY ONLINE. V podstate toto bol moj druhý betatesting. Prvým bol MS Asheron's call a tak som k tomuto pristupoval s veľkou rezervou.

Tak sa poďme na to trošku pozrieť. Dej je zasadený do virtuálneho futuristického sveta Rubi-Ka. Po vytvorení postavy (4 rasy a 12 profesii) ste postavený pred voľbu na ktorú stranu konfliktu sa pridáte. Megakorporácia Omni-Tek, neutrál, alebo na stranu Klanov.
V podstate je ale začiatok stále o tom istom. Behať po krajinke (či už sám, alebo v skupinkách) a zabiť všetko čo vám príde pod ruku. Teda ak to skôr nezabije vás. Momentálne je betatesting vo fáze 4 patchu, kde sa radikálne zmení systém zbierania EXPov, aby sa zamedzilo vznikaniu polobohov. (od 30 levelu ste strašne rýchlo rástli) Stretol som chlapíka, čo mal po týždni hrania level 70. Ja po dvoch dňoch ledva 8.
 
Bojovanie je rozdelené na strelné zbrane (energetické megapráskačky, pušky, brokovnice, pištolky...), zbrane na blízko (meče, obušky, kópie...) a boj bez zbraní (ruky - nohy). Kúzlenie je tu vyriešené šalamúnsky. Pretože je to futuristický svet, všetko je to zabezpečené tzv. nanotechnológiou. Čiže o štandardný heal (liečenie) z fantasy sa teraz postarajú nanoroboty. Všetko je to sprevádzané dokonalými grafickými FX. Pastva pre oči. Niekde by tu mali byť obrázky, tak sa sami pozrite.
 
K techickému spracovaniu nemám čo dodať. Striedanie dňa a noci, rôzne počasie a pod. Si predstavte tu krásu keď začnú vychádzať slnká (tu im jedno nestačilo, tak si dali dve), postupne sa rozjasní obloha. Na obed sa zamračí, preženie sa krátka búrka a do večera máme zas pekne. V noci hviezdičky, proste romantika.
 
Keď preniknem trošku viac do celého toho sveta, tak vám napíšem aj nejakú recenziu.

Anarchy Online
Anarchy Online
Anarchy Online

Anarchy Online
Anarchy Online
Anarchy Online

Anarchy Online
Anarchy Online
Anarchy Online


napísal darkie 13.3.2001
Páči sa mi!
ANARCHY ONLINE


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk