Týždenník - Ženy prídu do FIFA 16

Blíži sa E3 výstava a s ňou aj ohlasovania nových hier, ktoré tentoraz doplnila FIFA 16, ktorá prináša ženské reprezentačné výbery

pridal saver 31.5.2015 o 22:58 pod hry
Týždenník - Ženy prídu do FIFA 16

HRY > NOVINKY >

Blíži sa E3 výstava a s ňou aj ohlasovania nových hier, tie tentoraz doplnila FIFA 16, ktorá bola ohlásená s prekvapením a to prídavkom ženských reprezentačných výberov. Samozrejme, nebudú to také tímy ako na obrázku nad textom, ale hra k vydaniu dostane dvanásť oficiálnych národných tímov, konkrétne to budú Austrália, Brazília, Kanada, Čína, Anglicko, Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Mexiko, Španielsko, Švédsko a USA. K tomu celý ženský futbal bude oproti mužskému prepracovaný a to ako rýchlosťou, tak aj pohybmi, ktoré pre ženy autori nahrali celé znovu. Z ostatných noviniek ešte nevieme nič, ale celé to bude detailnejšie predvedené na E3.

Okrem toho sme tu mali aj pár nových informácií ohľadom reštartu Need for Speed, ktorý začal predchádzajúci týždeň zaujímavo a teda otvorené mesto, underground, tunovanie, polícia, ale asi iba preto, aby nás autori tento týždeň schladili a spomenuli vyžadované online pripojenie. Nevieme, čo ich viedlo k tomuto rozhodnutiu, ale je zvláštne orezávať publikum upadajúcej značky. Hlavne keď vieme, že samotné vyžadovanie online bude pre singleplayer úplne zbytočné. Mimo toho bude autám stále absentovať pohľad spoza volantu.

Z iných noviniek sa otvoril Early access na Armored Warfare, čo je moderná verzia World of Tanks, Kickstarter pre zmenu spustil titul Squad od autorov Project Reality modu, takže sa môžeme tešiť na snahu o realistickejšiu vojnovú simuláciu. K tomu 2K games začal teasovať nový Xcom v Advent kampani, viac z neho by malo byť predstaveného zajtra, rovnako zajtra budeme počuť viac aj o novom Tomb Raiderovi. Nakoniec tento víkend prekvapivo vyšiel aj Halo ODST Remaster - už piaty titul, ktorý doplní Halo Master Chief kolekciu. Kto kolekciu hral pri vydaní, má ho zadarmo, ostatní si za ňu zaplatia prijateľných 5 eur.

Z technológií začali firmy ukazovať svoje verzie GTX980ti kariet, z ktorých sme už videli aj pár úvodných benchmarkov a vyzerajú veľmi dobre. Prakticky je karta len o pár percent pomalšia ako Titan X, aj keď stále drahá a to za 800 dolárov. Je to veľa, ale je to hi-end spektrum kariet, v ktorom si môžu firmy skúšať koľko za ne hráči dajú. Zrejme sa sem čoskoro pripojí aj 850 dolárová AMD Fury karta s 4GB HBM pamäťou a výkonom podobným ako Titan X. AMD ju predstaví buď na Computexe budúci týždeň, alebo potom na E3. Chýbať tam nebude ani Nvidia, ktorá pre zmenu oficiálne ukáže GTX980ti.

Z článkov sme priniesli recenziu na Zaklínača 3, ktorá je desiatková a spolu s ňou sme si spísali aj históriu série. Pridali sme si k tomu dojmy z Dirt Rally, z ktorého sa črtá kvalitná rally záležitosť, pridali sme si 3DS titul Xenoblade Chronicles 3D, farbičkovú WiiU akciu Splatoon a aj logickú záležitosť Sym





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk