Legends of Eisenwald opustilo early access

V nemeckých lesoch sa otvára dobrodružstvo s ťahovými bojmi a prvkami RPG i strategických hier. Draci ani elfovia tentokrát nedorazili.

pridal roberto 4.7.2015 o 20:28 pod hry
Legends of Eisenwald opustilo early access

HRY > NOVINKY >

Nezávislému bieloruskému štúdiou Aterdux Entertainment sa podarilo dokončiť Legends of Eisenwald a hru už nájdete na Steame. Autori o nej hovoria ako o adventúre s taktickými bojmi a prvkami RPG i strategických hier.

V Legends of Eisenwald sa dostávame do nemeckého stredoveku s ľahkou prímesou fantasy prvkov. Nenájdete tam síce drakov ani elfov, ale čarom a mágii sa autori nevyhli. Príbeh aj úlohy sa posúvajú vpred vďaka horám textu sprevádzaným symfonickým soundtrackom. Dobrodružstvo sa odohráva na mape s hradmi, dedinkami i hostincami a ďalšími špeciálnymi objektmi, ktoré navštívite v rámci rôznych questov alebo len tak, z vlastnej vôle. Popri ne-lineárnom príbehu je vždy čas aj na rozhovor s hradnými pánmi či vyhlásenie vojny.

Boje sa odohrávajú na malých taktických mapách, odohrávajú sa po ťahoch a autori sa tu snažili byť čo najoriginálnejší. Vlastné jednotky si môže hráč počas dobrodružstva sám vyzbrojovať a dokonca im môže priradiť aj koňa. Na bojisku sa potom šermiari, bojovníci s kopijami ani rytieri nepohybujú slobodne, vždy sa venujú súboju s momentálne najväčšou hrozbou - najbližšou nepriateľskou jednotkou, čím majú vznikať odlišné taktické výzvy než ponúkajú iné ťahové stratégie a taktické RPGéčka. Aj vďaka malým bojiskám končí každý pohyb jednotky útokom.

Aterdux Entertainment hráčom sľubuje minimálne 50 hodinovú hernú dobu s ôsmimi kapitolami kampane a dvoma ďalšími scenármi. O ďalšiu zábavu sa má postarať sama hráčska komunita s pomocou Scenario Editora a podporou Steam Workshopu. Ak sa chcete dozvedieť viac, môžete si prečítať naše vlaňajšie dojmy z early access verzie.





Legends of Eisenwald opustilo early access  Legends of Eisenwald opustilo early access  Legends of Eisenwald opustilo early access
Legends of Eisenwald opustilo early access  Legends of Eisenwald opustilo early access  Legends of Eisenwald opustilo early access
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Aterdux Entertainment
Štýl: Stratégia / RPG
Dátum vydania:  2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19932)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk