Týždenník - Jesenná sezóna začína

Gears of War a Until Dawn tento týždeň robili predvoj skutočnému otvoreniu sezóny s MGS V titulom, ku ktorému sa pripojí aj Mad Max.

pridal saver 30.8.2015 o 22:34 pod hry
Týždenník - Jesenná sezóna začína

HRY > NOVINKY >

Gears of War a Until Dawn tento týždeň robili predvoj skutočnému otvoreniu sezóny s MGS V titulom, ku ktorému sa pripojí aj Mad Max. Gears of War dostal pekné recenzie medzi osmičkou a deviatkou, nakoniec ide o jeden z najlepších remastrov doteraz, Until Dawn mal síce slabšie recenzie, ale ak máte radi filmový štýl hier, toto je presne pre vás. A recenzie už vyšli aj na MGS V, ktoré v nich priamo excelovalo a hodnotenia len zriedka klesli pod 9. Žiaľ Mad Max sa nám drží ešte v tajnosti, aj keď nepochybujeme, že tiež bude mať niečo do seba. Možno škoda, že vychádza po boku MGS, ten ho zbytočne zatieni.

Zo zaujímavostí bol naznačený dátum vydania Mafie 3 na jar, pozreli sme sa na anketu v PCMasterrace fóra na reddite. K tomu Guild Wars 2 nečakane prechádza na free 2 play štýl, Crytek ukázal nečakane zaujímavú MOBA hru a Ubisoft podľa očakávaní určil neskorší dátum PC verzie Assassin's Creed Syndicate a to na november. K tomu sme tu mali peknú nádielku videí z aktuálnej PAX výstavy, kde sa napríklad ukázal aj Hitman.

Tento týždeň sme sa pozreli na dva slovenské projekty, prvým je Elveon, elfská akčná RPG, druhým rovnako akčná RPG, ale v inom pohľade, a to Shadows: Heretic Kingdom. Práva na oba projekty po problémoch obaja autori získali späť domov od skrachovaných distribútorov a pracujú na nich ďalej. Ako keby tie slovenské projekty boli zakliate. Veľmi málo projektov u nás dôjde do zdarného konca a ak dôjde, problémy nastanú potom.

Forza Motorsport 6 dostala pred vydaním ďalších 10 vozidiel, a tak sa ich počet pre štandardnú edíciu rozšíril na 460, tratí bude 25, z ktorých niektoré budú aj za tmy, niektoré aj za dažďa. EA dnes ohlásilo Tresspasser DLC, ktoré uzatvorí príbeh Dragon Age Inqusition a ponúkne prepojenia na ďalšiu hru v sérii.  Techland pre zmenu ukázal expanziu pre Dying Light, doplnili to arty z Fallout 4 a autor Gears of War série ohlásil svoju novú hru LawBreakers, ktorá bude free 2 play multiplayerovka s postavami so špecifickými skillmi, niečo podobné robí aj Blizzard a aj Gearbox a dávno to už spravilo Valve v Team Fortress.

AMD predstavilo svoju R9 Nano kartu, ktorá je výkonná a malá, ale žiaľ drahá. AMD tak stále chýba niečo, čo by zaujalo mainstream hráčov a aspoň zastavilo pád predaja oproti Nvidii. Logitech ponúkol dva nové herné 7.1 headsety a Razer na PAX ohlásil nový Wildcat esport ovládač pre Xbox One

Z recenzií sme ponúkli Until Dawn, ohodnotili sme port Zombi hry, expanziu Final Fantasy XIV Heavensward, samozrejme nechýbal Gears of War Ultimate edition, ktorý vyšiel na Xbox One. Rovnako na Xbox One už môžete hrať Rare Replay a na PC zase Trine 3. Bližšie sme sa pozreli na Ark: Survival Evolved, pridali sme dojmy z Vermintide, rovnako z multiplayerového testu COD.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk