Abductions alias druhý pokus pre tvorcu The Hum

Ambiciózny autor sci-fi univerza s ľuďmi čoby pokusnými králikmi v rukách mimozemšťanov urobil krok vzad a rozbieha menší projekt.

pridal roberto 2.9.2015 o 13:29 pod hry
Abductions alias druhý pokus pre tvorcu The Hum

HRY > NOVINKY >

Po oznámení a ukázaní prvých trailerov na The Hum: Abductions zostali niektorí z nás trochu zmätení. Je to súčasť The Hum oznámenej a ukázanej minulý rok, alebo ide o jej náhradníka alebo iba projekt zmenil meno? Ani jedno z toho. Autor Ariel Arias vysvetľuje, že The Hum je v prvom rade názov univerza, ktorého súčasťou bude aj román Tales of Anubis. Do sveta hier malo toto univerzum skočiť rovnými nohami prostredníctvom ambiciózneho projektu The Hum, lenže aj napriek všeobecne veľmi dobre prijatému traileru skončila KickStarter kampaň so základným cieľom nastaveným na štvrť milióna dolárov veľkým neúspechom.

Bez peňazí bol projekt odložený k ľadu a Arias je znova na Steam Greenlight, tentokrát s "jednoduchšou" hrou The Hum: Abductions, ktorá nesľubuje byť dokonalým simulátorom únosov mimozemšťanmi, ale zato prichádza s pomerne originálnym hororovým námetom. Otec rodiny bol unesený a k matke s dieťaťom mieria nezvaní návštevníci:

First-person horor si teda zahráme z pohľadu matky Holly Sandersovej, pričom hra pobeží na Unreal Engine 4. Hlavným dejiskom asi bude rodinný domček, príbehovo sa však máme dočkať odhalenia zvláštností v histórii rodiny Sandersových a zároveň čeliť desivej prítomnosti. Autor už vopred oznamuje zámer prispôsobiť hru VR headsetom Oculus Rift, HTC Vive a keďže je na zozname PS4, tak zrejme aj Morpheus. Abductions bez zaváhania prešlo cez Steam Greenlight a ako ďalší krok asi môžeme očakávať kampaň na KickStarteri alebo Indiegogo, tentokrát so skromnejším cieľom. Vydanie hry je však naplánované už na prvý štvrťrok 2016.





Abductions alias druhý pokus pre tvorcu The Hum  Abductions alias druhý pokus pre tvorcu The Hum  Abductions alias druhý pokus pre tvorcu The Hum
Páči sa mi!

Zaradené pod: horor






Abductions alias druhý pokus pre tvorcu The Hum
PC

Vývoj: Ariel Arias
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk