The Hum už rozbieha aj KickStarter kampaň

Sci-fi horor venovaný invázii a únosom mimozemšťanmi prešiel cez Greenight a jeho ďalšie kroky vedú na KickStarter.

pridal roberto 3.8.2014 o 9:39 pod hry
The Hum už rozbieha aj KickStarter kampaň

HRY > NOVINKY >

The Hum sme prvýkrát zaregistrovali iba pred dva a pol mesiacom, keď sa snažil presadiť na Steam Greenlight. Hráčov i viaceré celosvetovo populárne herné weby zaujal predovšetkým pôsobivým, zimomriavky spôsobujúcim gameplay videom. To zrejme autorovi dodalo na sebavedomí a na prvý úspech chce čo najrýchlejšie nadviazať kampaňou na KickStarteri, v ktorej sa chystá vyzbierať štvrť milióna dolárov.

Do The Hum sa hráč dostane v čase, keď je Zem už niekoľko mesiacov obsadená tajomnými mimozemšťanmi. V uliciach veľkomiest i na vidieku prežíva už len zopár posledných zástupcov ľudského druhu a je otázkou, či sú mimozemšťania tak nepozorní, alebo sa s nimi len zahrávajú. Hlavný hrdina sa pravidelne zobúdza zo spomienkami, ktoré sa nezdajú byť jeho vlastnými. Zdá sa, že je pravidelne unášaný mimozemšťanmi, ktorí na ňom robia akési podivné pokusy. Či už ide o krutú zábavu neľudských mozgov, alebo o serióznu vedeckú prácu, začína sa meniť. Objavujú sa nové schopnosti a mení sa aj vnímanie okolitého sveta. Niekedy sa mu zlepší zrak či sluch, inokedy sa deje čosi podivné s časom. No a jeho to prirodzene doháňa do šialenstva a prestáva rozpoznávať rozdiel medzi nočnými morami a realitou.

The Hum už rozbieha aj KickStarter kampaň

Ariel Arias zriedkakedy zabudne pripomenúť, že hra vzniká v Unreal Engine 4 a kľúčovou zložkou hry raz bude podpora VR headsetu Oculus Rift. Za dva a pol mesiaca však na svojej hre veľa zmeniť nestihol a o pomerne vysokú sumu žiada vybavený iba niekoľkými pre-alfa zábermi. Iste mu nepomôže ani nie veľmi pekný, zahmlený trailer, ani zmienka o "simulátore invázie mimozemšťanov". V traileri dokonca ešte stále nájdeme aj otravný červený kurzor z Greenlight kampane. Autor si tiež nie je úplne istý, či technicky zvládne okrem PC a Mac verzie aj port na Linux, avšak už sa "rozprával s ľuďmi z konzolového sveta" a medzi plánovanými platformami sa objavila aj PS4.

Ak projekt predsa len uspeje, bude založený na ťaživej atmosfére, vyhne sa ľakačkám a klasickým "skokom do ksichtu". Svet bude procedurálne generovaný, nebudú chýbať rozhovory s NPC preživšími, puzzle úlohy ani klasické mechaniky survival hier - zbieranie cenných predmetov, crafting, potreba pravidelného stravovania či udržiavania telesnej teploty.





Páči sa mi!






The Hum už rozbieha aj KickStarter kampaň
PC

Vývoj: AArias
Štýl: Adventúra / Survival
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20256)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk