Týždenník - Pokéošiaľ vo svete

Tento týžden Pokémoni ovládli svet, Nintendo vrátilo späť do predaja NES konzolu, z Battlefieldu bude TV seriál a Star Wars Battlefront ukázal Death Star DLC

pridal saver 17.7.2016 o 22:07 pod hry
Týždenník - Pokéošiaľ vo svete

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň Pokémoni ovládli svet, Nintendo vrátilo späť do predaja NES konzolu, z Battlefieldu bude TV seriál a Star Wars Battlefront ukázal Death Star DLC. To sú udalosti týždňa v skratke. No popritom sa nám urodili aj rôzne ďalšie novinky.

Hlavnou témou však boli Pokémoni, ktorí zasiahli mobilný svet nečakanou silou a milióny ľudí podľahli čaru hľadania malých príšeriek vo svete. Hra včera prišla aj ku nám. Možno to nie je dokonalá hra, ani dokončená hra a možno to ani nie je skutočná hra, ale je to zábava a ľudí to baví. Nintendo tu vystihlo jedinečné spojenie značky, technológie a hrateľnosti, ktoré ľudí chytilo. Ak by ste s ním potrebovali pomoc, spísali sme krátky návod.  Zároveň je hra priam študijný príklad na to, ako rovnaká hra bez značky nemusí zaujať ľudí vôbec, ale keď im dáte niečo čo poznajú už ich máte. Totiž autori z Nianticu predtým vydali podobný titul Ingress, ktorý má viac obsahu, viac možností, ale nezaujal.

Cez víkend sa na nás zosypali aj Star Wars novinky z Celebration eventu, kde sme videli nový trailer na Star Wars: Rogue One, EA potvrdilo ako Death Star DLC pre Star Wars Battlefront, tak aj finálne DLC inšpirované Rogue One filmom. K tomu zverejnili aj niekoľko konceptov na ich Star Wars príbehovú hru od Visceral štúdia, ktorá príde v roku 2018. Keď sme už pri EA, objavili sa nové Battlefield 1 zábery a aj gameplay s modom na realistické farby.

   

Z iných noviniek Ubisoft práve rozdáva prvý Splinter Cell titul, ukázal sa Witcher 3 v maľovanom kabáte, parádne sa hodiaci ako wallpaper, alebo dokonca plagát. Overwatch predstavil novú postavu do hry.  Autori Kingdom Come: Deliverance predstavili RPG prvky a brnenia a Bethesda vydala Fallout Shelter aj na PC, môžete si ho stiahnuť zadarmo aj keď len cez ich launcher.

   

Z hardvéru predstavil Microsoft krvavočervenú edíciu Xbox One S konzoly, ktorá má tému Gears of War 4 a samozrejme bude s ním bundlovaná. Ako doplnok bude aj modrošedý Gears of War 4 gamepad. Okrem toho bola leaknutá dokumentácia k PS4 Neo naznačujúca jeho zvýšený výkon.

Pre VR Nvidia vydala VR Funhouse, sériu minihier, ktorá je momentálne tým vizuálne najlepším, čo vo VR môžete zažiť.

Sector magazín nasledovali recenzie na The Technomancer, marsovskú RPG, ktorej autori sa majú ešte čo učiť, ale na zabitie času v lete nie je zlá, oproti tomu Umbrella Corps je zlý nápad v každom ročnom období, ak však chcete niečo parádne a jedinečné, určite vyskúšajte titul Inside. Z rovnakého indie súdka nie je zlý ani titul Furi, ale je to slabšie. Ak chcete niečo zábavné tak, Lego Star Wars: The Force Awakens je dobrá voľba. Nakoniec sme si vybrali zaujímavé budovateľské stratégie a doplnili sme to aj videopreview na Crossout MMO akciu v štýle Mad Maxa.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20029)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk