V 911 Operator budete riešiť skutočné prípady

Dokázali by ste robiť prácu operátora na čísle 911? Pripravovaný simulátor pred vás postaví reálne prípady.

pridal roberto 23.8.2016 o 21:24 pod hry
V 911 Operator budete riešiť skutočné prípady

HRY > NOVINKY >

911 Operator bude hra o náročnom povolaní dispečera núdzovej linky 911. Z tohto miesta bude hráč komunikovať s volajúcimi a manažovať tímy policajtov, záchranárov a hasičov. V hre má naraziť na približne 50 rôznych typov volaní, ktoré budú občas vážne a dramatické a občas zábavné alebo iritujúce. Pozornosť si autori získali už tým, že využili záznamy reálnych núdzových hovorov, ktoré sú verejne dostupné. Lepšia predstava o atmosfére a výzvach v tejto hre sa dá urobiť vďaka traileru.

Veľkú časť hry teda budú tvoriť dialógy a hráč by mal dostať možnosť každý z nich nejako ovplyvniť. Tiež bude musieť správne odhadnúť závažnosť situácie, pretože zásahových vozidiel nie neobmedzené množstvo a niektoré prípady môžu počkať, pokým iné by mali dostať prednosť. Ako sme počuli v traileri, občas síce zavolá niekto, kto nepotrebuje pomoc, ale žiadny prípad by nemal byť podcenený.

Kampaň sa bude odohrávať vo veľkých mestách ako San Francisco alebo Washington DC a bude zahŕňať aj špeciálne udalosti súvisiace s veľkými športovými podujatiami, protestami, príchodmi zahraničných politikov, aktivitou drogovej mafie, teroristickými útokmi i prírodnými katastrofami ako zemetrasenie, povodeň či tornádo. V režime Free Game bude zrejme možností menej, ale zato sa tam budú dať importovať mapy miest z OpenStreetMap.

911 Operator vyzbieralo 38 tisíc kanadských dolárov pomocou kampane na Kickstarteri, autorom ale možno išlo viac o získanie pozornosti než o samotný finančný príspevok, pretože za ňou nestojí partia nováčikov. Pod kampaňou je podpísané poľské štúdio PlayWay, ktoré pripravuje aj Farm Expert 2017 a na konte má sériu Car Mechanic Simulator a iné simulátory. 911 Operator by malo byť vydané na konci roka 2016 vo verziách pre PC a Mac, vybraní streameri si ju mohli vyskúšať predčasne:





V 911 Operator budete riešiť skutočné prípady  V 911 Operator budete riešiť skutočné prípady  V 911 Operator budete riešiť skutočné prípady
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Jutsu Games
Štýl: Simulácia / Managementová
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17920)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk