Týždenník - Switch on

Tento týždeň sme tu mali nátresk okolo Nintendo Switch konzoly, ktorá vychádzala, ale aj pekné ohlásenia z GDC konferencie.

pridal saver 5.3.2017 o 21:58 pod hry
Týždenník - Switch on

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali nátresk okolo Nintendo Switch konzoly, ktorá vychádzala, ale aj pekné ohlásenia z GDC konferencie.

Switch odštartoval slušne, nakoniec ako sa čakalo a napríklad Gamestop reťazec hovorí, že išlo o najlepší launch za posledné roky. Recenzie hardéru neboli zlé, ale Nintendo má ešte čo vylepšovať. Rovnako Legend of Zelda trhala rekordy v recenziách, a je pri kúpe konzoly prakticky povinnosťou, ostatné tituly sú skôr menšie. Dôležitým prídavkom na Switch party je 1-2 switch titul, ktorý je stavaný na rýchlu zábavu. 

   

Najväčším a očakávaným ohlásením z GDC bolo predstavenie GTX1080ti karty Nvidiou, tá bude u nás za 823 eur a začne sa predávať už tento týždeň. Firmy už predstavili svoje verzie. Zároveň s jej príchodom zlacneli GTX1080 a GTX1070 karty a vylepšili sa GTX1080 a GTX1060, obe dostali rýchlejšie pamäte.  AMD žiaľ nové karty na GDC neohlásilo ale tento týždeň vypustilo recenzie na tri nové Ryzen procesory z najvyšším výkonom, tie sa porovnávajú s najlepšími Intel procesormi. AMD sa nimi síce dotiahlo na Intel ale neohúrilo, špeciálne v hrách. Minimálne sú však znovu ich procesory relevantné a pri skladaní zostavy si budete môcť vyberať.

Z ohlásení hier Warner potvrdil Middle Earth Shadow of War, pokračovanie Shadow of Mordoru. Hra vyjde už v auguste a už má aj požiadavky. Gearbox naznačil nový Borderlands 3. a Ubisoft ohlásil prípravu hru podľa filmu Avatar, respektíve pokračovania, ktoré prídu do kín. Na tento rok však pripravuje aj nový Assassins Creed Empire v Egypte, z neho sme tu mali prvé leaknuté zábery. Mimo toho však teraz čakáme od Ubisoftu hlavne.

Objavili sa aj novinky ohľadom Mass Effect Andromeda, kde už EA pritvrdzuje s prezentačnou kampaňou a ukázal napríklad prieskum, objavovanie a crafting, mali sme tu aj začiatok hry a  17 minút z jednej misie. Nechýbali ani vyjadrenia k sexu v hre. 

Popritom veľké ohlásenia na GDC spravil aj Microsoft, ktorý ohlásil Xbox Game Pass, novú službu pripomínajúcu herný Netflix, kde za 10 dolárov mesačne dostanú hráči prístup k viac ako 100 titulom. Tie budú priebežne pribúdať a odbúdať.  Popritom otvoril Xbox One pre všetkých vývojárov v Creastors Programe. Nakoniec priblížil aj zmiešanú realitu, ktorú prinesie na Xbox One a Scorpio budúci rok.  Keď už sme pri realitách Oculus Rift zlacnel o 200 dolárov a HTC Vive je už oficiálne aj na Slovensku.

Z článkov sme priniesli nový Sector Magazín, z recenzii sme priniesli našu recenziu na Nintendo Switch,  pridali sme recenziu na Horizon: Zero Dawn, z menších titulov sme sa pozreli na Exist Archive, mobilný Pokémon Duel, pridali sme WWE2K17,  otvorili sme aj knihu Warcraft Prvý stret,  Doplnili sme to preview na Days of War a našou videorecenziou na Sniper Elite 4.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk