Týždenník - Battlefield V predstavený

Tento týždeň nás prekvapilo predstavenie Battlefieldu V a ani nie umiestnením, ale štýlom, akým DICE hru podalo.

pridal saver 27.5.2018 o 22:10 pod hry
Týždenník - Battlefield V predstavený

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nás prekvapilo predstavenie Battlefieldu V a ani nie umiestnením, ale štýlom, akým DICE hru podalo. Totiž zatiaľ čo minule pri predstavení Battlefieldu 1 išli tvrdo po drsnosti vojny, teraz išli opačným smerom, ukázali rýchly, akčný, farebný štýl viac pripomínajúci uvoľnenejší Bad Company. Bola to však len kooperácia, ktorú ukázali a ktorá sa vracia do série.

Tentoraz v zaujímavom móde Comined Arms, ktorý bude náhodne generovať misie pre tím štyroch hráčov na bojisku. Doplní to War Stories, rovnaký ako v Battlefielde 1, kde nám autori vyrozprávajú príbehy skutočných postav vojny. Multiplayer ponúkne štandardne módy a vrátia sa aj operácie z BF1, ale pod názvom Grand Operations s bojmi rozdelenými na niekoľko dní, teda kôl. Hra však nebude mať Battle Royale režim, ale autori hovoria, že to do budúcnosti nevylučujú. Čo rovnako v hre nebude sú platené DLC a mikrotransakcie budú čisto na vizuálne aspekty postáv.

Čo sa týka vylepšení a úprav hrateľnosti, tých bude viac ako dosť a vyzerajú skutočne zaujímavo. Zhrnuli sme si ich v článku a rovnako sme si zhrnuli reakcie DICE na konzervatívnych hráčov, ktorým sa nepáčila žena na obálke, pomaľovanie tvárí postáv, alebo protézy. 

Zo zaujímavých noviniek bola predstavená slovenská manažmentovka Workers & Resources: Soviet Republic, v ktorej budete stavať socialistický raj. Ukázala sa nám aj zaujímavá multiplayerovka World War 3 od Farm 51 a aj World War Z od Saber interactive, čo bude zase iný typ svetovej vojny a to skôr v štýle Left 4 Dead. Doplnilo to predstavenie Accident titulu, ktorý vás naučí, ako postupovať pri nehode, ako aj simulácia homlesáka - Bum simulator.

Pekne sa tento týždeň rozbehol aj analytik Pachter, ktorý nahlas povedal, že lootboxy existujú len preto, lebo zákazníci sú hlúpi. Nakoniec má aj pravdu, ale pre niekoľkých hlupákov potom trpia všetci, čo je škoda.

Z hardvéru nám Razer predstavil nový externý grafický dock a nový 15 palcový notebook, HP ukázalo svoju ponuku pre produkciu aj s možnosťou hrania. K tomu Samsung ohlásil Freesync update pre svoje TV, ktoré už budú spolupracovať s Xbox One konzolami a aj s PC, a budú tak ponúkať plynulé hry. Nvidia to zavŕšila pridaním GTX1050 karty s 3GB pamäťou.

V mobilnej sfére predstavilo HTC svoju novú vlajkovú loď U12 plus, ktorá vyzerá zaujímavo, ale či to je dostatočné, aby dokázala zaujať viac ako konkurencia, je otázne.

 

Z testov sme priniesli test na Samsung 32:9 monitor a aj na HTC Vive Pro, momentálne najkvalitnejší VR headset. Z recenzií sme ponúkli Pillars of Eternity II: Dead Fire, pozreli sme sa do sveta androidov v Detroit: Become Human a aj na na Omensight, Urban Trial Playground, Raging Justice a nakoniec aj menší titul Garage pre Switch.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17939)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk