Týždenník - Red Dead Redemption sa predviedol

Tento týždeň nás zahltili informácie z Red Dead Redemption 2, priblížili sme si novú Laru a do predaja prišli nové grafiky.

pridal saver 23.9.2018 o 22:22 pod hry
Týždenník - Red Dead Redemption sa predviedol

HRY > NOVINKY >

Ďalší pekný týždeň nám rozbieha jesennú sezónu. Bol tu Red Dead Redemption 2, Lara, zbankrotované Telltale Games. alebo aj nové Nvidia grafiky.

Čo sa týka Red Dead Redemption 2, tam nám najskôr autori priblížili mestá v hre, neskôr ukázali mapu najväčšieho mesta a následne potvrdili pohľad z prvej osoby a ponúkli zábery. Následne sa objavilo veľa informácií o rôznych detailoch, aké nás čakajú v hre, vrátane zmenšujúcich sa semenníkov koňov pri chladnejšom počasí a práve teraz prišla ešte ďalšia dávka informácií o snahe o realizmus.

 

Veľký týždeň mala aj Nvidia, ktorej skončilo embargo na testy nových RTX 2080 a RTX2080ti kariet a zároveň začal ich predaj. Sú to karty, ktoré hlavne prinášajú raytracing a AI priamo do hardvérovej podpory. Hlavne však RTX2080ti pekne zdvíha výkon hier v 4K, aj keď za vysokú cenu. RTX2080 cenovo a aj výkonovo nahrádza GTX1080ti s tým, že pridáva spomínané funkcie. Nové funkcie však zatiaľ hry nemajú zapracované, a tak tu máme len ukážky z techdem, kde karty veľmi pekne zvládajú raytracingové Star Wars demo.

Z iných noviniek Forza Horizon 4 predstavila balík Bond vozidiel, Death Stranding ukázal v Tokyu nový trailer a Shadow of the Tomb Raider už má vonku prvý mod meniaci oblečenie a aj tvár Lary. To boli pekné veci, menej pekný je už krach Telltale Games, autorov adventúrových sériií ako Back to the Future, Minecraft Story Mode a Walking Dead. Vyzerá, že autori to finančne prepískli a napriek snahe o reštrukturalizáciu minulý rok to už nestihli finančne zalepiť a ani zohnať ďalšie peniaze na fungovanie.

Z mobilov Xiaomi predstavilo pekné mobily Xiaomi Mi8 Lite a Mi8 Pro s odtlačkom prsta v displeji, samozrejme ceny sú nízke, aj keď dátumy pre EU zatiaľ nemáme. Nový mobil predstavil aj Samsung a to Galaxy A7, svoju sériu so stredným výkonom, ale peknými ostatnými parametrami. Ponúka hlavne tri zadné kamery.

Z hardvéru Sony predstavilo Playstation Classic konzolu, ktorá príde s 20-timi hrami za cenu 99 eur a dvomi pôvodnými ovládačmi ešte bez páčiek. Sony potvrdilo, že konzola ďalšie hry nedostane, ani nebude mať online podporu.

Z článkov sme sa pozreli na World of Warships, kde sme si skúsili ponorky, zhrnuli sme naše dojmy zo Sekiro sekačky, rovnako aj z Hitmana 2, pridali sme dojmy z českej survivalovky Vigor, rovnako českého Projectu Hospital. Pozreli sme sa aj na nový doplnok do Arizona Sunshine

Z recenzií sme si pridali Shadow of the Tomb Raider aj s videorecenziou. Doplnili sme to recenziou na zaujímavý titul Unavowed, Switch záležitosť Flipping Death a aj ďalšie menšie tituly ako Manual Samuel, alebo Semblance. Nechýbal ani nový Sector magazín.

Nakoniec cez týždeň sme boli aj na akcii k vydaniu hry Dakar 18, kde nás povozili na skutočnom aute z Dakaru. Ale len 5 minút...





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19962)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk