Keepsake rozprávková adventúra

pridal spacejunker 17.6.2005 o 12:15 pod hry
HRY > NOVINKY >

Wicked Studios spustili oficiálnu stránku k svojej rozprávkovej adventúre Keepsake. Harry Potter dostáva konkurenciu v podobe mladej Lydie, študentke kúzelníckej akadémie Dragonvale, postavenej v údolí drakov. Akadémia vzdoruje akýmkoľvek zákonom gravitácie a je široko-ďaleko známa ako centrum pre všetko nadprirodzené. Príbeh Keepsake sa točí okolo dňa, kedy na pôdu akadémie po poprvýkrát vkročí Lydia. Namiesto uvítania od najlepšej kamarátky Celeste, nájde iba bábiku, ktorú jej darovala pri poslednom stretnutí pred ôsmymi rokmi.

Zápletka Keepsake bude pochopiteľne zložitejšia. Hľadanie stratenej kamarátky bude mať niečo spoločné so záhadami samotnej akadémie a jej riaditeľa Nathaniela (otec Celeste). Pri potulkách rozsiahlymi chodbami akadémie sa pozrie Lydia aj do širokého okolia a narazí na spoločníka Zaka, kedysi mocného draka, teraz vlka. Jeho nová podoba mu vôbec nevonia a môže sa za ňu poďakovať darebáckym študentom. Sidekick Zak je zárukou, že bude na každom rohu trúsiť uštipačné poznámky.

Keepsake bude klasickou point'n'click adventúrou s veľmi jednoduchým ovládaním, ktorým sa pre istotu zaoberá aj tutorial. S množstvom logických hádaniek vám pomôže systém pomocníkov v podobe NPC postáv. Keepsake využíva prederenderované pozadia, po ktorých sa preháňajú polygónové postavičky, čo znamená, že si hru zahrajú aj majitelia starších konfigurácií.





Keepsake rozprávková adventúra Keepsake rozprávková adventúra Keepsake rozprávková adventúra Keepsake rozprávková adventúra Keepsake rozprávková adventúra Keepsake rozprávková adventúra Keepsake rozprávková adventúra Keepsake rozprávková adventúra Keepsake rozprávková adventúra
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Wicked Studios
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20069)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk