GC Pursuit Force look

pridal spacejunker 23.8.2005 o 18:25 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pursuit Force patrí medzi hry, s ktorými sa len veľmi ťažko lúčite a môže zato vysoká a nákazlivá hrateľnosť. Slabá hodinka strávená s týmto titulom nás presvedčila, že Pursuit Force atakuje pozíciu najlepšieho arkádového racingu na handhelde PSP (samozrejme, hneď za Burnout: Legends). V hre preberiete postavu mladého policajta zo špeciálnej jednotky, ktorá využíva dopravné prostriedky na dolapenie členov gangov.

Každá jedna misia sa v okamihu mení na divokú naháňačku a prestrelku. Najskôr sa priblížite k nepriateľskému vozidlu a začínate s elimináciou cestujúcich (tí vás intenzívne zasypávajú spŕškou guliek). Keď je cesta voľná, môžete (za jazdy!) preskočiť na druhé vozidlo a vydebatovať si to s vodičom, ktorý sa pochopiteľne bráni. Ak ste dostatočne šikovní a krytím čakáte na pravý okamih, môžete ho vykopnúť a prebrať riadenie vozidla. Takýto postup môžete, ale nemusíte použiť pri likvidácii gangov. Okrem áut sú v hre k dispozícii aj motorky a skákať je možné aj na policajný vrtuľník. Z palubného guľometu (extrémne sa prehrieva) môžete diaľnice čistiť aj z vtáčej perspektívy.

Pursuit Force s nenásilným skĺbením akcie a racingu otvára naširoko náruč pre multiplayer. O dlhé hodiny vzájomného vykopávania za jazdy nebude určite núdza. Technická stránka hry je na výbornej úrovni, všetko sa hýbe svižne a myslelo sa aj na variabilné a detailné prostredie. Skákanie a špeciálne ťahy sú sprevádzané spomaleným záberom. Pursuit Force vychádza už tento september.





GC Pursuit Force look GC Pursuit Force look GC Pursuit Force look GC Pursuit Force look GC Pursuit Force look GC Pursuit Force look GC Pursuit Force look GC Pursuit Force look GC Pursuit Force look
GC Pursuit Force look  GC Pursuit Force look
Páči sa mi!






PSP

Vývoj: SCEE / Bigbig Studios
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19970)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk