Dead or Alive 4 preview

pridal saver 28.12.2005 o 17:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

IGN prinieslo preview z final verzie Dead or Alive 4 a ich dojmy sú veľmi pozitívne. Hra je v základe rovnaká ako DOA3, len viac prakticky prepracovaná vo všetkých smeroch. Napríklad z úderov má každá postava od 120 po 145 úderov, ktoré si môžete detailne natrénovať v kvalitnom tréningovom móde ukazujúcom každý ťah, každú obranu a všetky možnosti postavy. Obranné a útočné ťahy sú teraz v štyroch pozíciách, horná, dolná a dve stredné. Plus bol pridaný aj protiútok z ľahu, kde teraz už vaša postava automaticky nevstane a zatiaľ čo je na zemi, jej nepriateľ môže zasadiť aj tri údery. 

Hra ponúka módy Sparring - vlastne vylepšený tréningový mód, Watch - pozorovanie dvoch spolubojujúcich AI postáv, Album - prezeranie si fotiek, ktoré ste si uložili z vlastného boja, Movie Theater - pozriete si všetky videá, Ranking - porovnanie výsledkov s najlepšími vo svete, Battle Viewer - prezretie si svoje uložené boje, DOA Online - rozsiahly multiplayer, Story - 8 zápasov so štandardne jedným kolom, nakoniec ešte módy Time Attack - porazenie protivníkov v najlepšom čase, Survival - prežitie čo najväčšieho počtu protivníkov za sebou, Team Battle - tímové boje a Versus multiplayer na jednej konzole. Spolu hra ponúka 45 rôznych ocenení, tie postupne odomkýnate prejdením príbehového modu, hraním 5 hodín hry, 10 hodín hry, prejdením určitej časti time módu atď. Mimochodom základných postáv je spolu 16 plus šesť odomkýnateľných postáv, medzi ktorými nechýba Spartan postava (s kvalitným plazma granátovým kombom).

Online mód už nie je obyčajné hľadanie súperov, ale prepracované lobby systémy, kde sa môžete dostať ako ľubovolný avatar, prechádzať sa po lobby miestnostiach, sledovať zápas, a hľadať niekoho, kto si to s vami rozdá. Napríklad v zimnej prírode, v bažinách, vesmírnej základni atď.

Z technického hľadiska sa rýchlosti nahrávania pohybujú maximálne do 4 sekúnd. Hra má zatiaľ stanovené vydanie na dnes v Japonsku. Správy o jej ďalšom odložení zatiaľ neboli.

Update: Hra sa už v Japonsku predáva a 30.12 by sa mala začať predávať aj v US, začiatkom budúceho roka v EU.





Dead or Alive 4 preview Dead or Alive 4 preview Dead or Alive 4 preview Dead or Alive 4 preview Dead or Alive 4 preview Dead or Alive 4 preview Dead or Alive 4 preview Dead or Alive 4 preview
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360

Vývoj: Tecmo
Štýl: Bojovka
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 30. december 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20294)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk