Joint Task Force look z preview verzie

pridal saver 27.7.2006 o 22:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Trochu som potestoval preview verziu na Joint Task Force, prichádzajúcu akčnú real-time stratégiu a treba povedať, že vyzerá zaujímavo. Hra sa totiž tvári presne ako Battlefield len v strategickom poňatí, má podobné ako menu, tak a aj možnosti. Na rozdiel od Battlefieldu však hra nemá v sebe len multiplayer, ale aj príbehový single player doplnený animáciami a aj rozmanité scenáriá.

Preview verzia ukázala jednu peknú príbehovú misiu, ladenú v akčnom strategickom štýle s rozmanitými cieľmi misií ako Red Alert alebo nový Act of War. Druhá možnosť Scenáriá budú pravdepodobne rozmanité misie s rozličnými úlohami. V preview verzii si autori zažartovali s Matrix bojom, kde v misii Neo rozmetá agentov. Nakoniec najrozsiahlejšia časť hry budú samotné multiplayerové mapy, ktorých bude neúrekom a užijete si rozmanité prostredia a terény. 

Samotný štýl multiplayeru je presne v ako Battlefiled, teda základom je obsadzovanie kontrolných stanovíšť a takto postupne ovládnuť celé územie, alebo zničiť všetky jednotky nepriateľa respektíve nepriateľov. Základ celej stratégie je vo vojakoch, ktorý môžu obsadzovať veľké množstvo bojových strojov od jeepov, cez lode, až po helikoptéry a lietadlá. Stanovištia sa tiež obsadzujú rovnako ako v Battlefielde a teda stačí postáť na mieste a počkať, kým sa vlajka vymení za vašu. Na rozdiel od Battlefieldu, tu neovládate jednu jednotku, ale celú armádu a teda sa môžete spoliehať, že jednotky budú naozaj robiť to, čo im rozkážete, rovnako vedia aj sami strážiť kontrolné body a aj útočiť, kam im poviete.

Grafika hry je veľmi kvalitná (síce ešte problematická v preview verzii a trochu to padalo) a potešila ma, že na stredných detailoch s low textúrami (na výber je len low a high) išla v pohode aj na 2 GHz a 512 MB RAM. Navyše hra využíva aj náročnú Ageia fyziku (dynamiku v hre naozaj vidieť), takže je to naozaj veľmi pozitívne. V hre si užijete efektné výbuchy s odletujúcimi troskami, deštrukciu na každom kroku, slušné efekty dymu a aj rozmanité počasia.

Viac si hru rozoberieme neskôr v článku, ale pre stratégov vyzerá hra veľmi nádejne. Podľa preview verzie na hre ešte treba zapracovať, ale hádam bude jesenný termín reálny.





Joint Task Force look z preview verzie Joint Task Force look z preview verzie Joint Task Force look z preview verzie Joint Task Force look z preview verzie Joint Task Force look z preview verzie Joint Task Force look z preview verzie
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, battlefield






PC

Vývoj: HD Interactive / Mitis Games
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20138)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk