Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba

pridal spacejunker 25.10.2007 o 18:55 pod hry
HRY > NOVINKY >

Od vydania Super Mario Galaxy nás delí už len pár týždňov. 16. november je tak povediac za dverami a zatiaľ čo pravoverní strihajú meter, svetom kolujú už prvé recenzie, ktoré nešetria chválou na túto hopsačku. Japonský magazín Famitsu udelil takmer perfektných 38/40 a šesť stranová recenzia v Oficiálnom Nintendo magazíne so skóre 97 % si nevie vynachváliť hlavne grafickú stránku. Obézny inštalatér aj napriek svojmu veku dokáže neustále prekvapovať a po perfektnej retro jazde v New Super Mario Bros. pre DS sa konečne aj Wii dočká poriadnej Mario bomby.

Asi nikoho neprekvapí, že Mario bude opäť zachraňovať princeznú Peach zo spárov zlého Bowsera. Oveľa zaujímavejšie, ako čo bude robiť, je, kde to bude robiť. Super Mario Galaxy vás zavedie do vesmíru na nespočet planét s rôznou gravitáciou a inými vychytávkami špeciálne ušitými na mieru Wii. Hra bude nasekaná na levely a podobne ako v ukážkovej hre Super Mario 64 budete z východiskového bodu - tu z hviezdneho observatória - postupne objavovať a zdolávať planéty. Zo začiatku limitovaný priestor a znefunkčnené systémy observatória vás nepustia ďalej, ale s nazbieranými hviezdami sa vám postupne sprístupnia ďalšie galaxie, ako sú v hre nazývané levely. Či sa vám podarí objaviť každú, aj tú najmenšiu, to už závisí od vašej snahy pozbierať všetkých 120 hviezd.

Podľa recenzie ONM citovanej serverom CVG vás niektoré planéty potrápia, niektoré prejdete s prstom v nose a iné budú predstavovať problém aj pre oddaných hráčov Mario hier. Každá galaxia je pritom jedinečná nielen vizuálom, ale aj svojimi prekážkami a zákonmi. Niekde nefunguje gravitácia, niekde sa plošinky rozpadajú, aby sa v ďalšej sekunde zase dali dohromady, tu kráčate dolu hlavou a tam zase v koži včielky lietate, opeľujete kvety a zbierate mince.

Už aby tu bol 16. november, dovtedy by ste mali mať zmáknutý aj Metroid Prime 3 Corruption, ktorý sa začína predávať už od zajtra.





Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba
Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba  Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba  Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba
Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba  Super Mario Galaxy medzigalaktická bomba
Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo, ati






Wii

Vývoj: Nintendo / Nintendo
Štýl: Arkáda
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk