Rocková kapela chystá návrat

pridal spacejunker 4.7.2008 o 10:30 pod hry
HRY > NOVINKY >

Na poli hudobných hier sa schyľuje k súboju titanov. Activision pripravuje Guitar Hero 4 s jasným cieľom ukrojiť si väčšiu časť z koláča založením kapely podobne ako to už spravil Harmonix s Rock Band, ku ktorej už chystá pokračovanie. Rock Band 2 má obsahovať zatiaľ najpestrejší soundtrack natrieskaný až 80 master trackmi! Podľa slov Alexa Rigopulosa majú dostať prednosť aj kapely, ktorým šéfujú ženy. Oficiálne sa o konkrétnych skladbách nehovorí, no na fórach sa už objavili nasledovné:

One Step Closer od Linkin Park, Peace Sells od Megadeth, Testify od Rage Against the Machine, American Woman od The Guess Who alebo Lenny Kravitz, White Wedding od Billy Idol, You Oughta Know od Alanis Morisette, Aqualung od Jethro Tull, Bad Reputation od Thin Lizzy or Joan Jett, We Got the Beat od The Go-Go's, Man in the Box od Alice in Chains, Spoonman od Soundgarden a Drain You od Nirvana.

Tento zoznam bol zverejnený užívateľom, ktorý sa zúčastnil playtestu, príspevok bol v zápätí na fórach zmazaný, preto ich treba brať s rezervou. Ďalšie songy sa objavili v relácii televízie G4, sú to:

Ace of Spades od Motorhead, Anyway You Want It od Journey, Pinball Wizard od The Who, Chop Suey od System of a Down, Panic Attack od Dream Theater alebo Finger Eleven, Give It Away od Red Hot Chili Peppers, Everlong od Foo Fighters, Kids in America od Kim Wilde, Hello There od Cheap Trick.

Rock Band 2 bude plne kompatibilný so sťahovateľným obsahom predchodcu, nebude však umožňovať vytváranie vlastných skladieb, ako to dovolí konkurencia Guitar Hero 4. Harmonix potrebuje na túto funkciu, aby fungovala správne viac času. „Ide o niečo, na čo sa momentálne nesústredíme. Zaujímajú nás iné oblasti späté s hudbou a spájaním komunity," komentuje absenciu štúdia Rigopulos.

Vylepšená má byť online podpora, rozšírený počet herných režimov a vraj v dvojke pribudnú nové možnosti ako hrať staršie songy. Čo sa týka nástrojov, k Rock Band 2 bude dodávaná prepracovanejšia (po technickej, aj funkčnej stránke) gitara a bicie, no hra bude plne kompatibilná s pôvodnou sadou.

Rock Band 2 je časovo exkluzívny titul pre Xbox360, vyjde v priebehu septembra a do konca roka sa má objaviť aj PS3 verzia. V Európe bude tradične meškať.





Rocková kapela chystá návrat
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






na
Xbox 360
PS3

Vývoj: EA / Harmonix
Štýl: Párty hra
Dátum vydania: 30. október 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20229)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk