GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči

pridal spacejunker 27.8.2008 o 12:56 pod hry
HRY > NOVINKY >

Prezentácie dtp sú krátke, výstižné, no veľmi málo vypovedajú o hre samotnej. Ukážka Black Mirror 2 (Posel Smrti 2) však stačila na to, aby sa z nej obratom stala jedna z najočakávanejších adventúr budúceho roka. Black Mirror 2 sa odohráva 12 rokov po vynikajúcej jednotke a bude mať s ňou spoločné viac ako by si jeden mohol myslieť.

Hlavný hrdina Darren si zarába na štúdium prácou vo fotolabe pod dohľadom večne nespokojného a falošného šéfa Fullera. Už dávno by zavesil túto robotu na klinec, keby fotografiu nemal rád a nepotreboval by peniaze. Keď vypadne prúd v obchode, Darren si zlízne „pochvalu" od šéfa a je mu zverená prvá úloha - pozrieť sa na poistky. Cez otvorené dvere pivnice počúva nadávky netrpezlivého šéfa a pocity dáva najavo cez početné poznámky, ktoré vám pomáhajú zorientovať sa a dať veci rýchlo do poriadku.

Po výmene poistky v rozvodovej skrini sa musí postarať o vynesenie reklamnej tabule (Á-čka) von na ulicu. Jednou zo zaujímavých vlastností Black Mirror 2 je realistická manipulácia s predmetmi, postava skutočne drží v rukách tabuľu a ťahá ju von, nemizne ako obyčajný predmet v inventári. Darren na ulici stretne atraktívnu Angelinu, je ňou tak očarený, že reklamu otočí opačne. Mladí si padnú do oka a dajú sa reči.

Angelina chce vyvolať fotografie, Darren sa samozrejme ponúkne, že jej pomôže a spolu vojdú do obchodu. Fuller okamžite využíva pozíciu šéfa a aby zostal so zákazníčkou sám, posiela svojho poskoka vyzdvihnúť balíček do mesta. Myšlienka o randení sa v tom okamihu rozplynula.
Po príchode do novej lokality, pokladá predavačka Darrena za vzduch a ďalej sa venuje vážnej debate o novom aute s kamarátkou. A ako získať okamžite pozornosť, ak nie spustením alarmu na zaparkovanom novučičkom Porsche Cabrio pred obchodom? Na tomto mieste prezentácia skončila, no vieme, že po návrate do fotolabu je Darren svedkom ako niekto Angelinu prenasleduje.

Takisto vieme, že hrdina začne mať vidiny a nočné mory a že ho budú ťahať do dedinky Willow Creek a na hrad Black Mirror, kde sa odohrala tragická udalosť v prvom Poslovi. Výbornou správou pre fanúšikov jednotky sú maniakálne detaily na bohato animovaných pozadiach a z obrazoviek dýchajúca temná atmosféra. Pri pohľade na dôverne známy prístav z Willow Creek alebo vstupnú halu hradu behal až mráz po chrbte. Medzi lokalitami sa bude možné rýchlejšie presúvať pomocou podrobnej mapy.

Black Mirror 2 vychádza v priebehu budúceho roka.





GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči
GC: Posel Smrti 2 na vlastné oči
Páči sa mi!






PC

Vývoj: dtp / Cranberry Productions
Štýl: Adventúra
Dátum vydania: 10. marec 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20137)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk