Venetica (od)vážna konkurencia pre Diabla

pridal uni 20.1.2009 o 14:40 pod hry
HRY > NOVINKY >

Akčne orientovaná RPG Venetica pochádza z dielne tímu Deck 13, ktorý vytvoril tituly Ankh a Jack Kean. Dej je situovaný do Benátok v 16. storočí, kde sa hráč ujme postavy dievčiny Scarlett, ktorá je dcérou samotnej Smrti. Istý nekromancer ukradol Smrti super sily, aby sa stal nesmrteľným. Len ojedinelý hrdina dokáže poraziť vyvolávača a jeho prisluhovačov, jedine niekto, ako Scarlett...

Hoci sa jedná o akčnú RPG a súboje nebude ťažké si osvojiť, v boji zaváži dobrá taktika a vhodne vedené výpady. Bezhlavé útoky nepovedú k ničomu. Hlavná hrdinka môže používať rôzne kombinácie zbraní na boj zblízka, ako napríklad štít a oštep alebo palcát. Okrem toho disponuje magickými schopnosťami, takže sa vie rozprávať s duchmi a vyvolávať nemŕtvych. Vhodnou kombináciou mágie a výzbroje dokáže zvýšiť efekt zbraní. Schopnosti však Scarlett získava postupne a musí sa ich najprv naučiť.

Okrem toho, že sa bude pohybovať v uliciach, kanáloch, po vode aj po strechách domov Benátok, môže vstupovať aj do podsvetia, kde aj požiada mŕtvych o pomoc. Napríklad tu narazí na dvoch priateľských duchov, ktorí jej dajú užitočné rady a odhalia skryté dvere. Týchto duchov Scarlett spozná v úvode hry, ešte ako živých ľudí, ktorým sa snažila pomôcť. To sa jej síce podarilo, ale napokon neodvrátila ich smrť. Nie každý v podsvetí je však kamarátsky. A veľké problémy začnú potom, keď je nekromancer Viktor porazený vo svete živých a jeho sily sa znásobia vo svete mŕtvych, kde má aj dostatok spojencov. Našťastie aj Scarlett má určité výhody v podsvetí a k jej silným spojencom patrí Benedict, jej láska, ktorá zahynula v úvode príbehu.

Hra ponúkne veľmi originálny dej naplnený akciou a emóciami vo vydarenom spracovaní a do žánru akčných RPG prinesie zaujímavé inovácie a podnety. Možno by sa mal začať triasť aj samotný Diablo. Venetica začne hru smrti na PC a Xbox 360 ešte počas tohoto roka a zdá sa, že sa skutočne máme na čo tešiť!





Venetica (od)vážna konkurencia pre Diabla Venetica (od)vážna konkurencia pre Diabla Venetica (od)vážna konkurencia pre Diabla Venetica (od)vážna konkurencia pre Diabla Venetica (od)vážna konkurencia pre Diabla Venetica (od)vážna konkurencia pre Diabla Venetica (od)vážna konkurencia pre Diabla
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
Xbox 360

Vývoj: dtp / Deck 13
Štýl: RPG / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 11. december 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk