M&M Heroes VI ukazuje boj a objasňuje reputáciu

V šestke ovplyvnia vaše rozhodnutia ďalší postup aj voľbu pokročilého povolania.

pridal uni 28.2.2011 o 12:41 pod hry
M&M Heroes VI ukazuje boj a objasňuje reputáciu

HRY > NOVINKY >

V Might & Magic Heroes VI bude dôležitú úlohu zohrávať reputácia, ktorú predstavujú dve rôzne cesty morálky. Je to cesta dračích sĺz a cesta dračej krvi.

Nie je to prosté rozdelenie na postup v mene dobra a zla. Každá cesta je niečím špecifická a obe posudzujú udalosti z inej perspektívy. Hrdinovia krvi sú aktívni a ofenzívni, hrdinovia sĺz reaktívni a defenzívni. Vyskytne sa napríklad situácia, kde nevinného ohrozujú banditi. Krvavý hrdina "Punisher" zaútočí na lupičov, aby prestali byť hrozbou. Naproti tomu "Paladin" hrdina sĺz sa pokúsi presvedčiť banditov, aby  zanechali svoj úmysel a súčasne upokojí obeť.

 Might & Magic Heroes VI - Combat

Výber formy reputácie má vplyv pri postupe v príbehu. Na základe voľby cesty sa odomknú špeciálne úlohy, určí sa sortiment spoločníkov a epilóg na danej mape. Čím viac reputácie získate, tým viac  a efektívnejších schopností využijete. Zatiaľ čo liečenie sa prikláňa k forme sĺz, ohnivé strely k forme krvi. Navyše sa tak otvorí prístup k odlišným pokročilým povolaniam, ktoré budú závisieť práve od formy reputácie spojenej s výberom frakcie. Napríklad silný hrdina z frakcie Haven bude začínať ako rytier a ak sa prikláňa k ceste sĺz, stane sa palatínom, ale ak uprednostňuje cestu krvi, bude z neho Vindicator.

Voľba nie je automatická, hráč si určí pokročilý stupeň hrdinu, ak nazbieral dostatok bodov v príslušnej kategórii. Získanie bodov sa odvíja od vašich rozhodnutí. Keď nepriateľ zuteká pred vašou armádou a dovolíte mu to, získate body sĺz, keď utečencov pobijete, získate body krvi a pod. Po každej desiatej úrovni je možné resetovať hrdinovivoľby reputácie a tak zmeniť povolanie a schopnosti. V Kampani však budú voľby fixné. Tvorcovia hovoria o unikátnom systéme, ktorý dosiaľ nemala žiadna stratégia.

Okrem toho si môžete pozrieť video záznam boja s komentárom tvorcov, kde proti sebe stoja jednotky frakcií Haven a Necropolis.





M&M Heroes VI ukazuje boj a objasňuje reputáciu
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20019)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk