Týždenník 021 - Need for Gears of Space

PreE3 nápor sme už cítili celý týždeň a oficiálne alebo neoficiálne sa nám stihlo predstaviť hneď niekoľko titulov od nového Need For Speed, cez Gears of War, Forza Horizon až po Dead Space.

pridal saver 3.6.2012 o 13:36 pod hry
Týždenník 021 - Need for Gears of Space

HRY > NOVINKY >

PreE3 nápor sme už cítili celý týždeň a oficiálne alebo neoficiálne sa nám stihlo predstaviť hneď niekoľko titulov od nového Need For Speed, cez Gears of War až po Dead Space. Je to však len predjedlo pred nátreskom, ktorý nás čaká od dnešnej polnoci.

Tomb Raider E3:

Zatiaľ vieme, že Need For Speed bude pokračovať v Most Wanted podsérii a pod vedením Criterionu, čo nám dáva náznak deštrukcie a otvoreného sveta (k tomu sme vám pripravili aj rekapituláciu Need for Speed série),  Dead Space 3 pre zmenu dostane kooperáciu a Gears of War Judgment nás v prequele posunie do časov kedy Locusti začali vyliezať na povrch a partia sa dávala len dokopy. Predstavila sa aj nová Forza Horizon, ktorá ponúkne otvorený svet a simulačnú fyziku, a "malá" verzia Assassins Creed 3: Liberation pre PSVita,  ponúkne novú, ženskú postavu a vlastný príbeh paralelný k "veľkej" verzii. Pred E3 predstavil svoj nový titul aj CD Projekt a bude to sci-fi RPG Cyberpunk, ktorý ponúkne štýl Witchera len v budúcnosti.

Dishonored E3:

Popri týchto ohláseniach sme si užili aj trailery na Tomb Raider, ktorý bude teraz vo viac adventúrovom a viac otvorenom štýle,  predstavil sa aj zvláštny svet titulu Dishonored a fanúšikov sekačiek a Castlevanie určite potešil Lords of Shadow 2.  Fanúšikov bojoviek pre zmenu určite zaujal Injustice: Gods Among Us bojovka s DC postavami. Akčný trailer dostal aj Hitman: Absolution, kde si to rozdal s mníškami:

Hitman: Absolution E3:

Aby sme nezabudli, tento týždeň vyšla aj PC verzia Max Payne 3 a 30 GB dát sa už tlačí k užívateľom, ktorý sa rozhodli pre internetovú distribúciu. Priniesli sme recenziu na Move titul Sorcery, Vita verziu Resistance, k tomu preview Ghost Recon Online a Carrier Command.

Max Payne PC trailer:

Nakoniec pred začiatkom E3 si zrekapitulujme dôležité časy:

dnes 0:00 - Nintendo preE3 live 
pondelok 18:30 - Microsoft press konferencia
pondelok 22:00 - EA press konferencia
utorok  0:00 - Ubisoft press konferencia 
utorok 3:00 - Sony press konferencia
utorok 18:00 - Nintendo press konferencia

Až na nočné Sony budeme všetko reportovať live, ak budete ponocovať, pripravíme vám novinku a linky na live stream. Junker to všetko z LA zrekapituluje na Live blogu. Ak neviete čo je to E3 zrekaputilovali sme vám to v článku a rovnako sme v redakcii spísali naše očakávania z výstavy. Najviac čakáme od Nintenda, ktoré buď prekvapí alebo pohorí s Wii U, od ostatných firiem čakáme hlavne herné ohlásenia.

Pre uzavretie sme pred chvíľou sme týždeň ukončili ďalšou videorecenziou, tentoraz na Sniper Elite V2:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk