Týždenník 026 - letný úpek

Leto začalo a žiadne väčšie ohlásenia sa neudiali, napriek tomu sme mali týždeň nabitý zaujímavými novinkami.

pridal saver 8.7.2012 o 12:14 pod hry
Týždenník 026 - letný úpek

HRY > NOVINKY >

Leto začalo a žiadne väčšie ohlásenia sa neudiali, napriek tomu sme mali týždeň nabitý zaujímavými novinkami. Najvýraznejšou bol live trailer pre Assassins Creed III vydaný v deň americkej nezávislosti 4.júla:

Mimo traileru sme si opísali tri ostrovy vo Far Cry 3, dozvedeli sme sa, že Activision vytvorí zombie FPS podľa Walking Dead značky a tentoraz historické okienko padlo na Battlefield. Ohlásené bolo Call of Duty Online, zatiaľ len pre Čínu, ktorá dostane mixnutý multiplayer z Modern Warfare podsérie zadarmo s mikrotransakciami. Doplnkom bude SpecOps mód s vlastným príbehom.

Z článkov sme si priblížil náš prvý kontakt s prerasteným 3DS, z Nintenda sme sa pozreli na Nintendo Land, ich výrazne tlačený produkt pre WiiU, ktorý zo strany hráčov veľkú odozvu nedostal. Pri Nintende sme ostali aj v Heroes of Ruin 3DS titule. Týždeň osviežila recenzia na Warlock: Master of Arcane, fantasy titul inšpirovaným civilizáciou. Nakoniec, keďže skončil mesiac, nechýbali Sectoráci.

Podobne ako Walking Dead sa do hier stále hlbšie prepracuváva aj Game of Thrones, žiaľ nie veľmi úspešne, slabšiu stratégiu vystriedala priemerná RPG Game of Thrones a navyše k tomu sa plánuje aj MMO hra v tomto svete. Jediné, čo nás môže utešovať, je, že svet hry vyzerá veľmi dobre v Minecraft prepracovaní od moderov.

Podobne aj deštrukcia vozidiel je v rukách moderov a ukázali to na CryEngine 3, do ktorého aplikovali fyziku z open source Rigs of Rods hry.

Pri moderoch ešte zostaneme v DayZ mode pre Arma 2, ktorý už má 420 tisíc hráčov a autor plánuje samostatnú edíciu. Ak ste mod ešte nehrali a chcete vidieť, ako to v hre funguje, live action video od hráčov to pekne zhrnulo:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19922)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk