NHL 15 prináša sériu na nextgen konzoly, PC verzia stále chýba

Ľadový hokej od EA SPORTS vkorčuľuje do novej generácie konzol na jeseň a dostane všetky prvky moderných športových video hier z dielní EA.

pridal roberto 5.5.2014 o 18:38 pod hry
NHL 15 prináša sériu na nextgen konzoly, PC verzia stále chýba

HRY > NOVINKY >

Spolu s NHL 15 vkorčuľuje do novej éry aj jedna z najtradičnejších sérií EA SPORTS. Tento rok sa dočkáme prvej NHL-ky určenej primárne hráčom s novou generáciou konzol. Vydanie titulu je naplánované (tradične) na jeseň, už dnes ale začala EA hráčov navnaďovať na nové prvky využívajúce výkonnejší hardvér PS4 a Xbox One.

Ako prvú predstavuje EA SPORT vytunenú verziu NHL Collision Physics, ktorá po prvý raz priradí skutočné fyzykálne vlastnosti naraz všetkým 12 hráčom na ľadovej ploche. Trinástou položkou s realistickou fyzikou bude puk. S jeho fyzikálnym modelom začali v EA od čistého listu papiera a pripravia čierne čudo, ktoré sa bude reálne správať aj počas nadskakovania, rotovania či odrážania sa od predmetov.

O ešte realistickejší zážitok sa postarajú nové modely hráčov. Tie využijú technológiu Dynamic Cloth. Po novom sa teda budú modely skladať z troch vrstiev - tela, chráničov a dresu. Táto technológia pomôže vývojárom oveľa lepšie sprostredkovať dynamickosť pohybu profesionálnych hráčov ľadového hokeja. Špeciálnej pozornosti sa dostane tváram hráčov (tých na ľade), ktoré budú vytvorené pomocou technológie vyvinutej pre inú hru EA SPORTS - UFC. Vďaka tomu si hráči (tí v obývačkách) budú môcť vychutnať podstatne vernejšie spracované tváre, schopné vyjadriť širokú škálu emócií. Nakoľko bude táto technológia využitá aj pri zobrazovaní pästných súbojov EA nespomenula, išlo by však o logický krok.

Vylepšenia by sa mala dočkať aj sloboda hráčov (opäť tých v obývačkách), ktorí budú mať väčšiu kontrolu nad chovaním hviezd NHL. Či už pôjde o udržanie puku na hokejke, nahrávky v plnej rýchlosti či gólové zakončenia, to všetko odteraz bude mať pod kontrolou váš pravý palec. Zmení sa aj správanie okolitých hráčov (tých v dresoch), ktorí by sa mali začať rozhodovať samostatnejšie a ich vylepšená umelá inteligencia im umožní lepšie čítanie hry a predvídanie vašich zámerov.

NHL 15 prináša sériu na nextgen konzoly, PC verzia stále chýba

Súčasťou využitia sily nového hardvéru bude aj príprava autentických, detailne spracovaných štadiónov a živšie vyzerajúceho publika, zloženého z až 9 000 individuálnych modelov reagujúcich na dianie na ľadovej ploche. EA SPORTS investovala aj do spolupráce s televíznou stanicou NBC Sports. Výsledkom bude nový komentár v podaní Mika 'Doc' Emricka a Eddieho Olczyka a do diania sa zapoja aj ďalšie známe tváre priamych prenosov NBC Sports.

NHL 15 vyjde aj vo verzií pre PS3 a Xbox 360. Tá sa však od svojho predchodcu odlíši (okrem aktualizovaných súpisiek) hlavne mierne vylepšenou verziou Collision Physics a už spomínanou novou komentátorskou dvojicou.





NHL 15 prináša sériu na nextgen konzoly, PC verzia stále chýba  NHL 15 prináša sériu na nextgen konzoly, PC verzia stále chýba
NHL 15 prináša sériu na nextgen konzoly, PC verzia stále chýba
Páči sa mi!






PS4
PS3
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: EA SPORTS / EA SPORTS
Štýl: Šport
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 12. september 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk