Triler Without Memory ponúka nový art a informácie

Bohatá interakcia, interaktívne cutscény, akčné pasáže a inovatívne QTE. Toto všetko nám sľubujú vývojári z Dinosaurum Games.

pridal play3man 6.5.2014 o 13:03 pod hry
Triler Without Memory ponúka nový art a informácie

HRY > NOVINKY >

Ako sme už vás pred pár dňami informovali, ruské štúdio Dinosaurum Games pripravuje PS4 exkluzivitu Without Memory. Nové detaily sme čakali až koncom mesiaca, kedy má byť spustená aj oficiálna webová stránka, no vývojári na nič nečakajú a už nám priniesli nejaké tie úlomky informácií. V hre sa chopíme postavy Anny, ktorá sa zobudila v tmavom lese bez spomienok.

Gameplay bude zložený z troch základných prvkov - Preskúmavanie sveta, interaktívne cut-scény a puzzle. Preskúmavanie sveta je samozrejme rozdelené na samostatné levely, kde dostaneme možnosť bohatej interakcie s množstvom objektov a tiež postavami. Okrem toho budeme môcť počúvať jej myšlienky. Interaktívne cut-scény už nie sú neznámy prvok dnešných hier. Počas toho, ako bude Anna s niekym viesť rozhovor, budeme mať na výber z niekoľkých možností, ktoré si budeme vyberať pomocou touchpadu na DS4. Podľa slov vývojárov má každá z možností dopad na nasledujúci sled udalostí. Pri akčných scénkach príde na rad: "inovatívny systém Quic Time Eventov". Autori ho popisujú ako niečo, čo sme do teraz ešte v žiadnej hre nemohli vidieť. Chcú tak z "nudného stláčania vopred určených tlačidiel" spraviť omnoho väčší zážitok. Ako to chcú dosiahnuť si zatiaľ nechávajú pre seba, pričom detaily prídu až s blížiacim sa dátumom vydania (2016). Svoj priestor dostanú aj puzzle hádanky. V niektorých častiach hry budú hráči vyzvaní na splnenie vedľajších úloh, ktoré ovplyvnia aj samotný príbeh. Nakoniec tiež bolo odhalené, že hra bude obsahovať aj zopár stealth misií.

Z prvej várky informácií vyzerá Without Memory ako sľubný projekt, ktorý by pravdepodobne mohol, alebo minimálne chcel konkurovať hrám od Quantic Dream.





Páči sa mi!






Triler Without Memory ponúka nový art a informácie
PS4

Vývoj: Dinosaurum Games / Dinosaurum Games
Štýl: Akcia / Triler
Dátum vydania:  2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20272)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk