V hre The Hum ste objektom experimentu mimozemšťanov

Planétu obsadili mimozemšťania, ale teraz sa deje niečo ešte divnejšieho. Kde sa berú neznáme spomienky a nové schopnosti?

pridal roberto 17.5.2014 o 14:58 pod hry
V hre The Hum ste objektom experimentu mimozemšťanov

HRY > NOVINKY >

Našu planétu bez akejkoľvek výstrahy obsadili mimozemšťania. Vám, úbohému príslušníkovi druhu homo sapiens, nezostalo nič iné, iba tráviť celé mesiace ukrytý v stodole. Teraz sa však začína diať niečo divného (teda ešte divnejšieho než doteraz). Keď sa zobúdzate, nech už je to ráno alebo uprostred noci, víria vám hlavou nové spomienky a dokonca získavate nové zručnosti. Zdá sa, že ste sa stali obľúbenou korisťou mimozemských vedátorov. Spomienky vám vravia, že ste boli unesení už niekoľkokrát. Ale prečo? A ako to súvisí s tým, že teraz vnímate veci okolo seba "trochu inak"?

Autor si zatiaľ viac podrobností o príbehu aj herných mechanikách necháva pre seba. Vieme iba, že The Hum bude obsahovať typicky hororové stealth mechaniky i získavanie zásob, ako sa na správny survival horor patrí. Hra by sa mala zamerať na atmosféru a na neustály pocit, že muste niečo urobiť pre svoje bezpečie, aby ste nemuseli podstúpiť ďalší únos. Už z traileru je jasné, že silnú rolu zohraje atmosferická hudba. Prítomné by naopak vôbec nemali byť "ľakačky", pri ktorých vám niečo nechutné skočí do ksichtu alebo na chrbát.

Hra je od základov postavená na Unreal Engine 4 a zdá sa, že by vo finálnej fáze mohla vyzerať naozaj dobre (ak autor odstráni ten otravný červený kurzor). Primárne je pripravovaná pre PC a Mac, ale nakoniec by nemala chýbať ani podpora Linuxu. Podpora Oculus Rift je už u hororov samozrejmosťou. Ak sa vám The Hum pozdáva, môžete podporiť jeho Greenlight kampaň.





V hre The Hum ste objektom experimentu mimozemšťanov  V hre The Hum ste objektom experimentu mimozemšťanov  V hre The Hum ste objektom experimentu mimozemšťanov
V hre The Hum ste objektom experimentu mimozemšťanov  V hre The Hum ste objektom experimentu mimozemšťanov  V hre The Hum ste objektom experimentu mimozemšťanov
Páči sa mi!






V hre The Hum ste objektom experimentu mimozemšťanov
PC

Vývoj: AArias
Štýl: Adventúra / Survival
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20254)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk