Týždenník - Dozvuky E3

Tento týždeň nám ešte doznievala E3 a tak tu odtiaľ máme ešte niekoľko zaujímavostí.

pridal saver 22.6.2014 o 21:05 pod hry
Týždenník - Dozvuky E3

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám ešte doznievala E3 a tak tu odtiaľ máme ešte niekoľko zaujímavostí. Hlavne vás zaujalo detailné porovnanie GTA V starej verzie s novou. Kde sa ukázalo, že Rockstar na novej verzii usilovne pracoval a v septembri alebo októbri nám ponúkne skutočnú fullhd edíciu (aj keď zatiaľ nevieme, či na konzolách pôjde fullhd).

 

Mimo toho sme sa pozreli aj na najlepšie hry z E3, zhrnuli sme si to čo na E3 chýbalo a pozreli sme si najlepšie trailery. Viac menej excelovali Ubisoft hry od Assassina, cez Far Cry, Division až po Rainbow Six: Siege, dopĺňali to bomby ako Witcher 3, alebo Dragon Age Inquisition. Nechýbal Sunset Overdrive, Project Morpheus alebo Hyrule Warriors, na ktoré sa pozrel aj Conan O'Brien.

Mimo toho sa nám pomaly modmi vylepšuje aj Watch Dogs, okolo ktorého sa Ubisoft neustále vyhovára, že nič neznižovali, len optimalizovali. Pritom vydali patch, ktorý na PC môže výkon zhoršiť. Z PC hier ponúkol Capcom pekné 60 fps ukážky z Dead Rising 3

Tento týždeň spustil zľavy Steam, a popritom Valve nahodilo na Team Fortress II nový update, ktorý prináša rôzne zábavné ale a zaujímavé vylepšenia a doprevádza ho nový animovaný film zo sveta Team Fortress postavičiek, tentoraz menej akčný, dosť prekecaný a plný ukrytých čísloviek 3.

Z iných zaujímavostí sme sa teraz cez víkend dozvedeli, že Crytek sa ocitol na pokraji krachu. Podľa vedenia je to zažehnané, ale napriek tomu sme podobné problémy čakali už dlhšie, keďže veľmi rýchlu expanziu firmy nestíhal vyvažovať počet titulov. Prelomilo sa to až teraz na E3 kedy ohlásili tri nové, z ktorých dva vyjdú ešte tento rok.

Tento týždeň Microsoft predstavil Xbox One v Japonsku ohlásil jeho vydanie na začiatok septembra spolu s takmer tridsiatkou titulov a tromi edíciami konzoly kde verziu s Kinectom a bez Kinectu dopĺňa Day One edícia aj s hrami. Prekvapivo japonci dosť húfne predobjednávajú, kde Xbox pretlačili na prvé miesto rebríčkov a predobjednávajú verziu s Kinectom alebo day one edíciu. Nakoniec sa im nedivíme keď v Kinecte majú japončinu zapracovanú.

Z našich E3 dojmov sme si priblížili  Get Even najkrajšiu hru z E3, Evil Within najtemnejšiu hru z E3, najlepšiu racingovku z E3 Forza Horizon 2,  alebo najlepšiu hru, v ktorej sa môžete skryť po krabicu - MGS V - Phantom Pain. Z recenzii sme si priblížili Panzer Tactics HD, ale aj God of War kolekciu a  Witch and the Hundred Knight.  Nakoniec nechýbal náš magazín, kde sme si zhrnuli celú E3 a aj aktuálne hry ako Wolfenstein a Watch Dogs.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Wargame - european assault (1)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20476)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk