Na Kickstarteri sa objaví duchovný nástupca S.T.A.L.K.E.R. série

Nová post-apokalyptická survival FPS Areal dostane nelineárny príbeh zasadený do otvoreného sveta.

pridal roberto 23.6.2014 o 20:51 pod hry
Na Kickstarteri sa objaví duchovný nástupca S.T.A.L.K.E.R. série

HRY > NOVINKY >

Nová survival FPS Areal by mala vzniknúť pod rukami niektorých z tvorcov S.T.A.L.K.E.R. série a Metro: Last Light, ktorí sa stretli v novom štúdiu West Games. Titul bude zasadený do masívneho otvoreného sveta, vyplneného pestrými, rozmanitými prostrediami. A to aj napriek zasadeniu do post-apokalyptickej budúcnosti, v ktorej sa ľudská civilizácia zrútila po dopade meteoritu. Ľudstvo však nedostala do kolien kinetická energia meteoritu, ani oblak prachu, ale mimozemská látka nazvaná metamorphite, ktorá už stihla nakaziť celý svet.

Areal dostane nelineárny príbeh, v ktorom množstvo rozhodnutí a úmrtí ovplyvní hlavnú dejovú líniu. Do hry nebude implementovaný žiadny systém morálky a hodnotenia dobra a zla, takže riešenie každej situácie bude len na hráčovi a jeho morálnom kompase. Súdiť sa bude iba on sám.

Prestrelky nebudú ovplyvnené iba šikovnosťou hráča a jeho výzbrojou, ale aj vlastnosťami postavy, ktoré bude hráč vylepšovať práve pomocou metamorphitu. Upravovať sa budú aj zbrane. Niektoré sa budú dať vylepšiť tak, aby hráčovi poslúžili v každej situácií, iné môžu byť upravené pre špecifické situácie či nepriateľov. Vozidlá sa síce upravovať nebudú, ale vývojári pripravujú celú paletu armádnych vozidiel, tanky a aj helikoptéry.

Na Kickstarteri sa objaví duchovný nástupca S.T.A.L.K.E.R. série

To všetko by hráčovi malo pomôcť prežiť uprostred zmutovaných dravcov. Veľa času venujú autori príprave AI, ktorá sa postará o to, aby osamelý zmutovaný vlk prekvapil hráča z úkrytu, pokým svorka sa pokúsi korisť obkľúčiť. Niektorí mutanti budú samotári, väčšinou sa ale budú združovať do väčších či menších svoriek.

Malé, no ambiciózne štúdio sa rozhodlo požiadať hráčov o finančnú podporu prostredníctvom Kickstarteru. Kampaň oficiálne štartuje 26. júna, základný cieľ je stanovený na 30 000 dolárov, ale autori dúfajú, že sa im podarí vyzbierať niekoľko sto tisíc a Areal značne rozšíria. Hra by mala vyjsť na PC, Mac, Linux, PS4, Xbox One aj Wii U.





Na Kickstarteri sa objaví duchovný nástupca S.T.A.L.K.E.R. série  Na Kickstarteri sa objaví duchovný nástupca S.T.A.L.K.E.R. série  Na Kickstarteri sa objaví duchovný nástupca S.T.A.L.K.E.R. série
Páči sa mi!

Zaradené pod: first person






Na Kickstarteri sa objaví duchovný nástupca S.T.A.L.K.E.R. série
PC
PS4
Xbox One
WiiU

Vývoj: West Games / West Games
Štýl: Akcia / Survival
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk