The Black Glove - surrealistický titul v tajomnom prostredí

Hra od nezávislých vývojárov zo štúdia Day For Night Games, ktorí pomáhali pri vývoji hier ako Bioshock a Bioshock Infinite

pridal play3man 7.10.2014 o 6:51 pod hry
The Black Glove - surrealistický titul v tajomnom prostredí

HRY > NOVINKY >

Dvadsiate roky minulého storočia a jedno tajomné divadlo s názvom The Equinox. Miesto, ktoré je plné divnej logiky snov, nevysvetliteľných dier vo vesmíre a umeleckých zariadení s Röntgenovým žiarením. To je len krátky popis toho, o čo sa momentálne pokúšajú autori z nezávislého štúdia Day For Night Games, ktoré pomáhalo pri vývoji hier ako Bioshock a Bioshock Infinite.

Surrealistický titul The Black Glove sa odohráva v divadle The Equinox, ktoré je plné rôznych podivných udalostí. Zároveň však poskytuje domov trom tvorcom - umelec Marisol, filmár Avery Arnault a hudobník Many Embers. Po vašom príchode sú ich diela v zlom stave a prinášajú na divadlo podivnú, takzvanú metafyzickú daň. V niektorých miestnostiach plynie čas opačne, so zatvorených dverí na vás vykúkajú rôzne bytosti, do čoho hrá hudba dotvárajúca už tak dosť silnú atmosféru.

V hre sa ocitáte v role Kurátora, ktorý má za úlohu tieto podivné veci vyriešiť a postaviť divadlo opäť na nohy. Je tak čisto na vás zmeniť minulosť spomínaných tvorcov a tým vylepšiť ich diela v súčasnosti. Ak sa pýtate ako, tak pomocou hier, ktoré slúžia na interakciu so 4D priestorom. Jednou z takýchto hier je retro titul The Maze of the Space Minotaur, kombinujúci grafiku z 80-tich rokov s modernými prvkami v hrateľnosti. Po úspešnom dokončení hry prichádza na rad Čierna rukavica, pomocou ktorej je možné meniť rôzne aspekty minulosti tvorcov - ich prostriedky, správy a inšpiráciu.

Partia vysokoškolákov na projekte pracuje už nejaký ten čas, no naďalej vo vývoji nebudú môcť pokračovať bez vašej pomoci. Do hry je potrebné spraviť ešte množstvo unikátnych prostredí, postavy, animácie, úlohy, no rovnako aj napísať množstvo dialógov, nahrať ich, spracovať a implementovať do hry. Toto isté platí aj pre originálny soundtrack. Preto im nezostávalo nič iné, ako s hrou prísť na Kickstarter, kde požadujú 550 000 amerických dolárov. Za niekoľko hodín sa im podarilo vybrať už cez $23 000, čo je určite dobrý štart. 

Vydanie hry je naplánované na neskôr v roku 2015 a to pre Windows, Mac a Linux, no nie sú vylúčené ani ďalšie, zatiaľ nešpecifikované, platformy.





The Black Glove - surrealistický titul v tajomnom prostredí  The Black Glove - surrealistický titul v tajomnom prostredí  The Black Glove - surrealistický titul v tajomnom prostredí
Páči sa mi!






The Black Glove - surrealistický titul v tajomnom prostredí
PC

Vývoj: Day For Night Games
Štýl: Adventúra
Dátum vydania:  2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk