Týždenník - Zaklínač už má požiadavky, GTA ešte nie

Úvodný týždeň roka sa niesol v pozostatkoch z CES a potešil akurát CD Projekt, ktorý zverejnil svoje požiadavky na Zaklínača.

pridal saver 11.1.2015 o 22:48 pod hry
Týždenník - Zaklínač už má požiadavky, GTA ešte nie

HRY > NOVINKY >

Úvodný týždeň roka sa niesol v pozostatkoch z CES a potešil akurát CD Projekt, ktorý zverejnil svoje požiadavky na Zaklínača. Je to paradoxné, lebo ich hra vychádza až o pár mesiacov, zatiaľ čo  PC GTA V, ktoré vychádza o pár týždňov ešte požiadavky nemá. Z neho sme tu mali akurát prvé obrázky, ktoré nemusia byť ani reálne.

Čo sa týka požiadaviek Zaklínača 3, tie sú vzhľadom na jej ponuku v norme. Hra chce už pomaly štandardný štvorjadrový procesor, rovnako nie je prvá čo chce 6GB, prekvapivo z grafík jej stačí jej GTX 660 alebo HD 7870, čo sú už relatívne slabé karty.  Samozrejme môžeme čakať, že to pôjde aj na slabších konfiguráciách a eventuálne aj so 4GB RAM. CD projekt zároveň dodal, že sa ešte Cyberpunku nedočkáme.

Z iných noviniek nám bývalý zamestnanec activision prezradil to čo už vieme a teda, že firmy uprednostňujú termíny pred dokončenou hrou. Pozreli sme sa na to ako upadá japonský trh, ohlásený bol Hellblade pre PC, ukázali sme si ako sa dá zmodovať Metal Gear Solid Ground Zeroes na fps pohľad a pozreli sme aj na jeho kuraciu hlavu a k tomu Ubisoft ohlásil free rozšírenie pre Assassins Creed Unity na nasledujúci týždeň.

CES nám ešte tento týždeň prinieslo niekoľko pozostatkov a to samozrejme slečny od stánkov,  4K televízor od Sharpu, ktorý emuluje 8K, predstavili sme si novú konzolu Obox, pozreli sme sa na to aké prekážky má v ceste Oculus Rift.  Microsoft ukázal najlacnejší internetový mobil Nokia 215, Acer predstavil revolučný 144hz IPS monitor a HP monitor pre AR 3D realitu. Ak by ste chceli drahé vychytávky, gamepad od Mad Catz je to pravé pre vás. Z procesorov Intel predstavil Broadwell,, novú generáciu procesorov a Nvidia nový Tegra X1 čip. Z mobilov Asus priniesol prvý mobil so 4GB pamäťou, a najtenší notebook-tabletDell pre zmenunajtenší tablet na svete. Sony z nejakého dôvodu spravilo TV tenší ako mobil aspoň jeho vrchnú časť. Jedným z najhorších zariadení na CES bola určite 3D head virtuálka a jedným zo zaujímavých naopak bežecký pás pre Oculus Rift, ktorý vám umožní takmer voľný pohyb.

Z našich článkov sme si zhrnuli Hry roka 2014, kde nám to vyhral parádny Wolfenstein a popritom sme zhrnuli aj cely rok a najlepšie príspevky v Sector v kocke. Vy zatiaľ stále môžete hlasovať do vašich hier roka 2014. Z recenzii sme priniesli Elite Dangerous, ale aj prvú epizódu z Tales from Borderlands a Game of Thrones, doplnili sme to Project Spark a PS Vita titulom Murasaki Baby.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk