Týždenník - Assassins v novej trilógii a videá z PC GTA V

Týždeň nám tentoraz oživilo ohlásenie Assassins Creed Chronicles trilógie, Rockstar sa spamätal a vydal hneď dve videá z PC verzie GTA V. Celé to dopĺňali drobnosti a prvý apríl.

pridal saver 5.4.2015 o 21:14 pod hry
Týždenník - Assassins v novej trilógii a videá z PC GTA V

HRY > NOVINKY >

Týždeň nám tentoraz oživilo ohlásenie Assassins Creed Chronicles trilógie, Rockstar sa spamätal a vydal hneď dve videá z PC verzie GTA V. Celé to dopĺňali drobnosti a prvý apríl. Prvé z GTA V videí ukazovalo 60 fps framerate a prakticky nič viac:

Prvý april bol tentoraz dosť slabý, firmy vymýšľali len drobnosti, sklamal aj Blizzard. Možno z najzaujímavejších bola skutočna Steam Machine, alebo MS-DOS systém pre Windows Phone, ale z väčších vecí Minecraft update nebol práve zaujímavý apríl a ani honest trailer na Half Life 3 nebolo ono.

Čo sa týka Assassins Creed Chronicles, z neho bude nakoniec trilógia a okrem Číny ponúkne Rusko a Indiu v rôznych storočiach. Na rozdiel od veľkých AC titulov, toto bude séria arkádoviek v štýle Prince of Persia, alebo v štýle pôvodných mobilných titulov Assassins Creed. Teraz ich prinesú primárne na veľké platformy, ale zrejme ani mobilné porty nebudú ďaleko.

Niekoľko informácií dostal aj tretí Zaklínač, Ubisoft predstavil classy z Rainbow Six Siege, Mortal Kombat X konečne ukázal všetky svoje postavy a Dead or Alive 5 ukázal prsia jednej z postáv v prvom nude mode. Pre zmenu Kingdom Come neukáže ešte dlho nič, keďže bol odložený na budúci rok a rovnako aj Quantum Break, aj keď ten sme už tento rok ani nečakali. Oproti tomu Master Chief sa už pripravuje na vydanie a začal s reklamnou kampaňou plnou konšpirácií proti hrdinovi ľudstva.

   

Z technických záležitostí sme tu mali benchmarky notebooku s duálnymi GTX980m čipmi, ktoré sú spolu rýchlejšie ako jedna desktopová Titan X karta, ale má to svoju daň v hluku notebooku a samozrejme cene. Za jeho cenu 3000 eur máte aj dva desktopy s GTX980 kartami

Z hardvéru Sony ohlásilo bundle PS4 s Batmanom a Microsoft priniesol Surface 3 tablet, teraz odľahčenú, lacnejšiu a tenšiu ne-Pro verziu, ktorá pôjde od 500 dolárov a bude primárne pre bežných zákazníkov, zatiaľ čo drahšia Pro verzia ostáva pre náročnejšiu biznis sféru. Zároveň prvýkrát má ne-Pro verzia plný Windows, čo naznačuje, že sa Microsoft plne zbavil RT systému. Z hardvéru ešte Samsung predstavil svoje zaoblené monitory, ktoré ku nám prinesie už tento mesiac.

Nakoniec nám skončil OnLive, prvý cloudový herný systém, ktorý vykúpila Sony a keďže systém nemala ďalej záujem nechať fungovať, k 30. aprílu zatvára svoje brány. Všetci čo mali nakúpené hry na systéme sa môžu s nimi rozlúčiť. Možno to naznačuje temnú budúcnosť hrania.

Z recenzií sa veľká debata rozbehla okolo Batlefield Hardline a nezaostával ani Pillars of Eternity, takmer dokonalá retro RPG. Pozreli sme sa na arkádovú strieľaćku Helldivers, artovú záležitosť Tormentum a aj HD port z Final Fantasy Type-0. Nakoniec nám z Japonska prišiel Arkana Hearth 3

Uzavrime to celé druhým PC trailerom na GTA V ukazujúcim Heisty

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (4)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20414)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk