SING IT: HIGH SCHOOL MUSICAL 3

SING IT: HIGH SCHOOL MUSICAL 3

5.0

Tvoja hudba, tvoj hlas, tvoja párty. Vraví slogan. Hudba zlá, hlas prefajčený, steny ovracané. Vravím ja.

Recenzia na PC verziu

Na úvod, tak ako je populárne v časopise Bravo Girl alebo Kamarát (vychádza vôbec ešte?), si dáme malý kvízik, ktorého body a aj vyhodnotenie nájdete na konci článku.

1. Videli ste High School Musical? (je jedno ktorú časť, všetky sú rovnaké)
a.) áno jednu
b.) videla som všetky (mužský rod chýba zámerne, 3 diely by nevydržal žiaden chlap)
c.) nie nevidel/a som 

2. Máte radi Singstar/Lips/Karaoke?
a.) áno
b.) nie
c.) neviem čo to je

3.) Páči sa vám Zac Efron (to je ten hlavný egreško z HSM)?
a.) milujem ho
b.) neviem kto to je
c.) nie

Sing it: High School Musical 3

Hlavné menu sa ešte dá.
Sing it: High School Musical 3

Voľba piesne.
Sing it: High School Musical 3

A voľba obtiažnosti k nej.

HSM je fenomén a s jeho veľkým úspechom nerátali ani samotní autori. Davy milujúce Zaca Efrona sa zväčšujú geometrickým radom umocnené číslom každého pokračovania a najlepším spôsobom ako z muzikálu podojiť nejaké tie éčka a dolce, je samozrejme karaoke hra.

Z kraja musím povedať, že mne táto hra bohužiaľ nesadla a tentoraz sa ani neviem veľmi objektívne vyjadriť k samotnému hodnoteniu, pretože piesne z tohto muzikálu sú hlavnou podstatou, prečo do tohto titulu ísť a mne nanešťastie (alebo našťastie) celá táto práčka na peniaze s tínedžermi a kvázi spevom nič nehovorí. Ale pre fanúšikov to môže byť nebíčko v papuľke.

No a na čo všetko sa môžu fanúšikovia HSM tešiť a ostatní veselo ignorovať? Hlavnou hmm... devízou je dvadsať „poctivých“ pesničiek zo samotných muzikálov. Nepýtajte sa ma z ktorých častí, ale vzhľadom na to, že ako pozadia sa dajú nastaviť témy zo všetkých troch muzikálov, tak asi aj pesničky budú zo všetkých. Ale ruku do zadku (Zacovho) by som za to nedal. Asi by bol predsa len problém vybrať dvadsať „kvalitných“ songov z jednej časti.

Takže, ak to niekomu niečo povie, tak tracklist obsahuje napríklad Start of Something New, Getcha Head in the Game, Bop to the Top, Breaking Free, What Time is it alebo Fabulous. Nič, čo? U mňa to isté. A teraz že spievajte tie pesničky. Toto dnes omamuje dnešnú mládež? DJ Bobo a 2Unlimited sa musia v hrobe obracať (nový album nevydali dlho, tak musia byť mŕtvi, či?) Áno, viem že som zaujatý a v podstate tej hre ani nie je čo vytknúť, pretože obsahuje všetko, čo má karaoke hra obsahovať, no tie pesničky z HSM bohužiaľ nestrávim. To je to isté, ako žiadať katolíčku o análnu súlož. Páčiť sa jej to síce nebude, no má to tak byť a boh by predsa nemrhal dierkou naviac keby... no nič.

Správne karaoke musí obsahovať singleplayer pre nacvičenie piesní, multiplayer Versus a Duet, poprípade tímovú hru a Pass the Mic pre hru viac ako dvoch hráčov. HSM obsahuje všetky spomínané módy. Vyberieme si na začiatok jednu pesničku, alebo hneď aj viacej za sebou v móde Gig Mode a už môžeme začať spievať.

Najväčší výrez obrazovky zaberá klasicky prehrávané video (áno Zac a ten kučeravý černoško z modrej lagúny hrajú hlavnú úlohu) a v spodnej časti idú slová piesne a singbar so signalizáciou výšky/dĺžky spevu. Ak máte už nejaký SingStar, Rock Band či Lips za sebou, tak budete ako doma. V tejto konkurencii sa dal navyše použiť mikrofón ako tamburína alebo sa dalo s jeho pomocou simulovať tlieskanie rukami. Sing It HSM3 však takúto možnosť neponúka. Ostatným mínusom je mierny lag dodávaného Logitech mikrofónu, čo spôsobuje problémy pri rýchlo sa meniacich výškach v pesničkách, ale dá sa na to zvyknúť.

Sing it: High School Musical 3

Zac je smutný. Všimnite si náročný text.
Sing it: High School Musical 3

Zac je veselý (myslím).
Sing it: High School Musical 3

Najkrajšia obrazovka v hre.

Vyhodnotenie kvízu (zrátajte si body):

1. a-2, b-9, c-1
2. a-3, b-2, c-1
3. a-48, b-2, c-1

(0 - 3 body) – je jasné, že pre vás nie je Sing It: HSM3 určený. Ste pravdepodobne vyzretá dospelá osoba s vysokým pudom sebazáchovy a ešte vyšším pudom prežitia. Gratulujeme.

(4 - 6 bodov) – máte radi karaoke a aj dobrú zábavu, no ani pre vás nie je HSM3 určený. Preorientujte sa skôr na konkurenčné produkty Lips alebo SingStar. Napriek tomu gratulujeme, netrpíte žiadnou poruchou a nie je ohrozený ani váš ďalší vývoj.

(7 - 60 bodov) – zdravím prvý stupeň základných škôl! Zac je krásny, né? Baby, na tržnici dostanú šikmáči nové najsamvykúlovanejšie tričká so Zackom. Stačí len zabúchať na ich pancierové dvere na konci tmavej chodby a po otvorení priezoru zakričať „triáda smrdí!“ alebo „naučte ma donkey punch!“ (to sú tajné šifry, že ste fanúšikom HSM, každému tričko nepredajú). Rýchlo si po ne utekajte a neobzerajte sa. Jasné, že tie autá zastavia, áno aj električky a autobusy. Najväčšie fanúšičky HSM môžu prebehovať aj na červenú cez štvorprúdovku. Hlavne rýchlo utekajte po tie tričká.

Záverečné hodnotenie hry sa rovná koncovému súčtu bodov dosiahnutých v teste. Niekomu vyjde 3/10, no niekomu aj 60/10. Práve tým druhým zmieneným je primárne hra určená a nemali by s kúpou dlho otáľať. A hlavne je tam Zac Efron, čiže fanynkám môže byť jedno, čo je na tej placke nahraté.


napísal fendi 16.4.2009
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
5.0
Ohodnotiť
SING IT: HIGH SCHOOL MUSICAL 3
+ je tam Zac Efron
+ ikona uninstall
+ a ešte je tam aj Zac Efron
- striktne len pre HSM fanúšikov
- mierny lag mikrofónu
Hardverové požiadavky:
Minimálne požiadavky: CPU 1,5 GHz, 256 MB RAM (1024 Vista), 64 MB GPU


RECENZIE HRÁČOV

Vývoj: CD Projekt
+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk