Xbox Game Preview je xboxová early access služba, štartuje s Elite: Dangerous a The Long Dark

Nahliadnite do rozrobených, ešte nedokončených a nevydaných hier. Zadarmo!

pridal roberto 16.6.2015 o 20:17 pod hry
Xbox Game Preview je xboxová early access služba, štartuje s Elite: Dangerous a The Long Dark

HRY > NOVINKY >

Microsoft na svojej E3 konferencii neodhaľoval "iba" first- aj thirdparty tituly, exkluzivity aj multiplatformové hry, ale aj nové funkcie a služby Xbox One. Možno najvýraznejšou z nich je spustenie programu Xbox Game Preview, čiastočne podobného programu Steam Early Access. Aj tu hráči získajú prístup do ešte nedokončenej hry a viac-menej im nikto nič negarantuje, môžu sa však takýmto spôsobom podieľať na vývoji, alebo iba krátko nahliadnuť do hry, na ktorú sa už dlho tešia a ešte sa dlho tešiť budú. Zásadným rozdielom je však free trial verzia. Všetky hry zaradené do programu Xbox Game Preview sa budú dať vyskúšať zadarmo v podobe dema a hráči sa až potom rozhodnú, či si ich skutočne kúpia.

Microsoft na konferencii oznámil štart so štyrmi hrami a dve z nich sa dajú stiahnuť už dnes! 

Ako prvé je ponúkané Elite: Dangerous. Vesmírny simulátor nie je žiadnou veľkou neznámou, na Windows PC vyšiel v decembri minulého roka a už si teda môžete prečítať aj našu recenziu. Verzia pre Xbox One je však ešte stále vo vývoji a práve preto ide o vhodného kandidáta na prvý test služby Preview. Do hry sa dostanete ako pilot malej lode a je na vás, akou cestou sa vyberiete a či sa pokúsite získať skôr veľkú ťažobnú loď, po zuby ozbrojený krížnik alebo rýchle a dobre ovládateľné prieskumnícke plavidlo či radšej pôjdete napríklad cestou obchodníka. Otvorený MMO svet vám od začiatku otvára celú galaxiu príležitostí.

Xbox Game Preview je xboxová early access služba, štartuje s Elite: Dangerous a The Long Dark

Spolu s Elite: Dangerous nastúpil aj The Long Dark, survival titul, v ktorom však hordy otrepaných zombíkov nahradila mrazivá divočina, hrozba podchladenia i agresívni vyhladnutí predátori. Každý večer sa preto treba skryť niekam do tepla. Titul s jedinečným art-štýlom je už od septembra ponúkaný komunite okolo Steam Early Access a teraz rovnakú možnosť dostávajú aj majitelia Xbox One. Viac v našich dojmoch z hrania PC EA verzie.

Ak by ste však predsa len radšej vyskúšali post-apokalyptickú survival MMOG aj so zombíkmi, nemali by ste čakať dlho. Už čoskoro by mal ponuku rozšíriť DayZ, ktorého zaradenie do Preview bol na E3 oznámiť sám Dean "Rocket" Hall. Štvrtým a posledným odhaleným titulom bol Sheltered - malý indie strategický simulátor prežitia rodiny v protiatómovom kryte.





Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox one






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk