Týždenník - E3 tyždeň

Tento týždeň bol skutočne preplnený informáciami z E3, kde všetky firmy zhrnuli prichádzajúce hry a hardvér.

pridal saver 21.6.2015 o 22:41 pod hry
Týždenník - E3 tyždeň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol skutočne preplnený informáciami z E3, kde všetky firmy zhrnuli prichádzajúce hry a hardvér. S veľkými vecami prišla Bethesda, Microsoft, Sony, EA, Ubisoft, Nintendo, prišli aj PC firmy a aj Square Enix, dopĺňali to rôzne ďalšie menšie firmy svojimi ohláseniami. Ak to máme v rýchlosti zhrnúť, tak prekvapila spätná kompatibilita Xbox One, fanúšikov potešilo ohlásenie remaku FF VII, zarazila absencia širšieho tlačenia VR, zaujímavý trend nastolila PC herná konferencia, ako aj širšie zastúpenie PC hier na výstave.

Zo samotných firiem Microsoft zhrnul hlavne svoje tituly do konca roka ako Forza 6, Halo 5, Gears of War Ultimate remaster (ten pride aj na PC), Rise of the Tomb Raider, Fable Legends a pridali aj Rare kolekciu a nový titul od Rare. K tomu ukazovali nový Elite gamepad, spätnú kompatibilitu Xbox One a aj nový dashboard postavený na Windows 10, ktorý príde na jeseň. Ukázali aj Hololens s Minecraftom a v zákulisii aj Hololens Halo prezentáciu a nový titul Recore, ktorý príde budúci rok.

Sony sa orientovalo skôr na budúcoročné tituly, alebo ešte vzdialenejšie, kde tento rok prakticky príde len Until Dawn a God of War 3 remaster. Budúci rok však zapracujú a ponúknu Uncharted 4, aj keď zatiaľ bez dátumu, čo môže naznačovať jesenné vydanie, Street Fighter 5, ktorý z konzol príde len na PS4, vrátil sa The Last Guardian, ktorý by mohol vyjsť budúci rok, Guerilla pripravuje Horizon titul, ako aj športovú mech akciu pre Morpheus. Bez dátumu ohlásili remaster Final Fantasy VII, ktorý dostane PS4 ako prvá a spustili Shenmue 3 kickstarter, ktorý príde aj na PC.

Nintendo zhrnulo svoju ponuku na Wii U a 3DS, najzaujímavejším ohlásením bola informácia, že sa budúci rok dozvieme viac o ich novej domácej konzole. Bethesda sa predviedla s peknou nádielkou a to Doom, Dishonored 2 a hlavne Fallout 4, Square Enix podobne a prinieslo nového Hitmana, Deus Ex, Just Cause 3, Tomb Raider a aj novú Lara Croft Go, plus sériu japonských titulov. Z iných firiem priniesol Avalanche ešte Mad Maxa a konami MGS 5, obe hry uvidím 1. septembra.

EA nechýbalo a ukázalo nový Mass Effect Andromeda, ale zatiaľ len prostredníctvom traileru, jesenné tituly Star Wars Battlefront, Need for Speed, arkádový Unravel, budúcoročný Mirrors Edge Catalyst, plus samozrejme športy. Ubisoft ponúkol nový South Park, teraz so superhrdinskou tématikou, For Honor titul, nové ukážky z The Divison, mesačný Anno 2205 , nechýbal ani Tom Clany's Rainbow Six Siege, príde aj nová Trackmania s podtitulom Turbo. Samozrejmosťou bol Assassin's Creed Syndicate a novinkou Tom Clany's Ghost Recon Wildlands.

Nakoniec PC konferencia okrem predstavenia AMD grafiky ponúkla Planet coaster od Frontieru, Total War Warhammer trailer, ukážku StarCraft 2 Legacy of Void prológu, ktorý bude zadarmo, Rising Storm 2 Vietnam, expanziu k Arma 3, ako aj ohlásenie Gears of War Ultimate pre PC spolu s Killer Instinct pre PC. Keď sme spomínali AMD, to tento týždeň predstavovalo svoju novú sériu kariet, kde niektoré R300 karty rovno vydali, ale nie sú žiadny zázrak. Zaujímavá bude hlavne prichádzajúca Fury X karta, aj keď za 650 dolárov, príde však aj lacnejšia Fury Nano a čistá Fury, ako aj duálna Fury, ale až na jeseň.  Ak to AMD nepomôže, je možné, že sa rozdelí na dve časti a grafická časť možno znovu prejde pod značku ATI. Čo však je najzaujímavejšie od AMD je Project Quantum PC, ktorý vyzerá parádne. 

K tomu sme si zrhnuli aj najzaujimavejšie trailery z E3, ako aj všetky konferencie. Z recenzií sme spísali Kholat, Ultra Street Fighter IV pre PS4, Toren, Son of nor60 seconds.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19945)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk