Týždenník - Divízia sa prebúdza

Tomuto týždňu vládli úniky z The Division beta testu a špeciálne PC verzie, ktorá sa pomaly ukazuje. Plne ju uvidíme už o pár dní v beta teste. Rovnako sa cez týždeň ukazovala aj PC verzia Rise of the Tomb Raider a prišli aj nové informácie z Dooma

pridal saver 24.1.2016 o 21:56 pod hry
Týždenník - Divízia sa prebúdza

HRY > NOVINKY >

Tomuto týždňu vládli úniky z The Division beta testu a špeciálne PC verzie, ktorá sa pomaly ukazuje. Plne ju uvidíme už o pár dní v beta teste. Rovnako sa cez týždeň ukazovala aj PC verzia Rise of the Tomb Raider a prišli aj nové informácie z nového Dooma. Tie priblížili tiež PC verziu hry a hovoria, že sa máme na čo tešiť. Klasická hrateľnosť, klasický level design, klasická absencia hlbšieho príbehu... jedine budú chýbať mody, ale tie vraj pekne nahradzuje hlboko prepracovaný snapmap editor.

Pri The Division sme mali hneď niekoľko únikov, ukázalo sa nám ako video z PC verzie, tak aj obrázky a Ubisoft k tomu pridal požiadavky a aj 4k zábery. Samozrejme, ich zábery vyzerajú inak ako tie, čo k nám prichádzajú od testerov, ale zatiaľ je ešte skoro súdiť, pokým sme nevideli finálnu verziu. Čo sa týka hlavnej mapy hry, tá by mala mať 9 kilometrov štvorcových z Manhattanu. Hra sa ukázala aj v štyroch live action epízódach

Ukázal sa aj Far Cry Primal, ktorý prezradil svoje postavy, podobne nám svoje detaily ukazuje aj Lara Croft v PC verzii Rise of the Tomb Raider a ďalšie zábery ponúkli detaily prostredí a z inej hry sa ukázal Mark Hamill v Star Citizen. Z neho sa nám predstavila aj Gillian Anderson, ktorá rovno porozprávala ako sa jej páčilo motion capturovanie pre hru.

Pekný bonus nám dali autori z SCS Software, ktorí porovnali prostredia v American Truck Simulator s realitou. Mimochodom, prostredie hry sa bude len postupne rozrastať o ďalšie štáty. Z ďalších noviniek bol už spustený multiplayer v PC verzii MGS V,  Mike Tyson prišiel do UFC2 a na marec bola ohlásená Mortal Kombat XL verzia s dvomi balíkmi postáv pre konzoly. Nepríde však na PC a rovnako tam nepríde druhý balík postáv a ani vylepšený sieťový kód. Jednoducho, Warner na to kašle. Oproti tomu autori nekašlú na Cities Skylines, ktoré obohatia Snowfall expanziou a vaše mesto sa ocitne pod snehom.

Pridali sme si naše videodojmy z remastru System Shocku, parádneho titulu, ktorý prakticky svojho času položil základy pre Bioshock. Pozreli sme sa na Assassin's Creed Chronicles: India, rovnako aj na PC verziu Dragon's Dogma: Dark Arisen, vypísali sme si aké notebooky nad 1000 eur sa oplatia kúpiť, pridali sme si recenziu na Prison Architect, pozreli sme sa na let na Mars v Tharsis a aj expanziu Elite Dangerous Horizons, sekačku Dynasty Warriors 8 a na motorky FIM Speedway Grand Prix 15.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk