Týždenník - Slovensko v dobe kamennej

Tento týždeň nám ponúkol Far Cry Primal výlet po prehistorickom Slovensku, zatiaľ na konzolách, ale budúci týždeň príde aj na PC, doplnil nám to trailer na Uncharted a aj virtuálne okuliare.

pridal saver 28.2.2016 o 23:01 pod hry
Týždenník - Slovensko v dobe kamennej

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám ponúkol Far Cry Primal výlet po prehistorickom Slovensku, zatiaľ na konzolách, ale budúci týždeň sa do výletu zapojí aj na PC, doplnil nám to trailer na Uncharted a aj virtuálne okuliare. Konkrétne teraz si zobrali slovo HTC Vive, okuliare od HTC a Valve, ktoré už majú dátum vydania a aj cenu. Do EU príde koncom apríla za 899 eur, aj keď nie priamo ku nám. Z launch krajín bolo Slovensko vynechané. Stále však bude v Čechách, Rakúsku a teda import by mal byť zaistený, ale všetko bude záležať od počtu kusov.

Far Cry Primal nie je vôbec zlý, priemerom sa pohybuje okolo osmičky a má niečo do seba. Je to ako survival verzia Far Cry série, ale umiestnená do doby kamennej, čo tomu dodáva na zaujímavosti. Spoznáte spôsob života, zvieratá danej doby a aj prírodu. Navyše je to na Slovensku, kde sa autori inšpirovali niektorým z našich údolí pod Tatrami, aj keď presne nedefinovali ktorým. Užijete si však pekný boj o naše územie v podaní jedného z kmeňov, ktoré si tu chcú vytvoriť pokojné prostredie pre život. Musia však eliminovať dva nepriateľské kmene.

Keď sme pri Ubisofte, pozrime si aj ich nový The Division trailer na PC verziu hry v 60 fps.

Okrem toho sa nám ukázal aj Uncharted 4 a to ako novým trailerom, tak aj obrázkami a znovu ukázal svoj akčný štýl a pekný vizuál, aj keď vydanie traileru pošramotilo použitie ukradnutého artworku od Ubisoftu v hre. Konkrétne zobrali krajinku z Assassin's Creed: Black Flag a použili ju ako obraz. Black Flag je rovnako v pirátskom prostredí ako Uncharted a zrejme sa tam autori inšpirovali, alebo si ho uložili, keď zbierali podklady pre prostredia. Nie je to prvýkrát, čo sa im to stalo, podobný problém mali už pri Last of Us. Tu však našťastie hra ešte nevyšla a tak obraz v traileri čo najrýchlejšie vymenili a Ubisoftu sa ospravedlnili.

Z iných noviniek sa nám bližšie ukázal Friday the 13the: The Game, ohlásený bol remake Postalu, viac sme sa dozvedeli o novom Master of Orion a objavili sa náznaky, že by Battlefield 5 mohol byť v druhej svetovej vojne. Z filmového žánru napríklad už vieme aj niečo o Minecraft filme, ktorý prekvapivo nebude animovaný, ale plne filmovaný a uvidíme, čo z toho dokážu filmári vytvoriť. K tomu boli ohlásené aj Xbox One a PS4 remastre Resident Evil 4,5 a 6, pričom vychádzať začnú v opačnom poradí a postupne počas tohto roka. V marci vyjde šestka

Z hardvéru nám ešte dobiehali mobily z MWC a pridali sme si aj zaujímavý stavbarsky mobil, nový Xiaomi Mi5, decentný LG G5, nové mobily ukázalo aj Sony a sú zamerané na foťáky (mimochodom zrušili Xperia Z sériu) a jeden pracovný mobil ukázal aj Panasonic.

Zaujímavé informácie prišli aj o Nintende, konkrétne máme ich 3DS plány na tento rok a aj niekoľko informácií o Nintendo NX, kde by launch titulom mala byť nová Zelda už dlho vyvíjaná pre WiiU. Mala by byť výkonovo podobná Xbox One, presieťovateľná s tabletami a mobilmi a bude mať vlastné handheldové zariadenie, ktoré by malo fungovať aj samostatne.

Z recenzií sme priniesli recenziu na Unravel, priblížili sme si surrealistický boj v SUPERHOT, pozreli sme sa aj na strategický Xcom 2, hororový Layers of Fear a taktický Hitman GO, ktorý už prišiel aj na Steam. Nevynechali sme LEGO Marvels Avengers a detektívnu adventúru Agatha Christie: The ABC Muders,





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19920)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk