Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor

12 odlišných bojovníkov, 4 triedy bojovníkov a 5 herných režimov pre viacerých hráčov. Kto prinesie PC verziu?

pridal roberto 19.8.2016 o 14:22 pod hry
Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor

HRY > NOVINKY >

Ubisoft nám konečne predstavuje kompletnú zbierku bojovníkov jeho taktickej sekačky For Honor a základnú ponuku herných režimov pre multiplayer.

Súbojový systém a frakcie rytierov, vikingských bojovníkov a samurajov sme si predstavili už po E3 spolu s príbehovou premisou kampane, v ktorej sa hrdinovia týchto frakcií stretnú v neľútostnom boji o právo na prežitie. Multiplayer ale nebude hráčov obmedzovať frakciami a na bojiskách sa budú stretávať v zmiešaných tímoch, čo iste pomôže rýchlosti matchmakingu. Navyše, bojovníci sú síce v rámci frakcií roztriedení do rovnakých kategórií, ale každý má byť aspoň trochu výnimočný. Na obrázkoch nižšie sú vždy zľava doprava zoradení bojovníci tried Assassin, Vanguard, Heavy a Hybrid.

Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor

Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor

Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor

Vanguard má byť trieda najvšestrannejších, ale v ničom výnimočných bojovníkov, Assassin je trieda pre rýchlych, šikovných a ľahko zraniteľných bojovníkov, pokým bojovník triedy Heavy má byť klasický tank. Hybrid má kombinovať vlastnosti ostatných typov jednotiek a o jeho bojovom štýle asi niečo svedčí výzbroj bojovníkov, všetci traja majú zbrane s dlhým dosahom. Bojovníci sa v rámci svojich tried líšia zbraňami aj zbrojou, takže Kensei je rýchlejší než jeho kolegovia, Warden odolnejší a Raider rozdáva tvrdšie rany.

Ako už čiastočne odhalil alfa-test, bojovníkom bude možné urobiť kozmetické úpravy vrátane zmeny pohlavia a farebnej schémy zbroje i zbrane. Na konci každého zápasu sa má deliť korisť, čo bude spôsobom, ako získať nové zbrane a zbroje s inými, nie nevyhnutne lepšími, vlastnosťami. Video nižšie ukazuje, okrem iného, Revenge mechaniku, vďaka ktorej bude môcť hráč zvládnuť aj stretnutie s viacerými členmi nepriateľského tímu.

Primárnym multiplayerovým herným režimom sa má stať Dominion, kde budú zakomponované všetky dôležité herné prvky. Na bojisku sa stretnú dva štvorčlenné hráčske tímy s podporou NPC armád a primárnou úlohou oboch tímov bude obsadiť trojicu kľúčových bodov. Tu bude dôležitá taktika a spolupráca tímu, keďže štyria hráči s rozdielnymi bojovníkmi musia obsadiť 3 miesta a pritom bojovať s hrdinami aj záplavou bežných bojovníkov nepriateľského tímu. Po obsadení všetkých troch bodov sa už nepriatelia nebudú mať kde respawnovať a bude možné zbaviť sa ich nadobro.

Skirmish je meno tímového deathmatchu pre štvorčlenné tímy, kde sa budú počítať zabitia súpera. Brawl by mal mať podobné pravidlá, ale s dvojčlennými tímami a v Elimination sa stretnú štvorčlenné tímy v rýchlom zápase bez respawnov, víťazmi teda budú poslední živí hrdinovia. Férové súboje jeden na jedného ponúkne Duel.

Nižšie nájdete desiatky minút z hrania For Honor zverejnených na rôznych YouTube kanáloch a tiež nové pôsobivé obrázky. Hra má vyjsť 14. februára 2017 na PC, PS4 a Xbox One. Keďže ovládanie bojovníkov v rýchlych a pritom taktických súbojoch bude pre zážitok z hry kľúčové, PC verzia dostala vlastné štúdio. Ubisoft vybral svoje nemecké štúdio Blue Byte, ktoré poznáme vďaka hrám zo sérií Settlers a Battle Isle a podiel má aj na sérii Anno. Vedenie Blue Byte sa už nechalo počuť, že hráči sa majú na čo tešiť, keďže s tvorbou hier pre PC má toto štúdio bohaté skúsenosti. Majitelia silných aj slabších zostáv majú mať pocit, že hrajú skutočnú PC hru.





Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor  Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor  Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor
Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor  Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor  Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor
Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor  Záplava videí, obrázkov a detailov zo sekačky For Honor
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 14. február 2017
 22.7. 2021 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk