Týždenník - Sezóna free hier

Tento týždeň vás zaujal hlavne titule The Crew zadarmo, ale pozreli ste aj na Mafiu III a GTA V Redux mod.

pridal saver 18.9.2016 o 21:56 pod hry
Týždenník - Sezóna free hier

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň vás zaujal hlavne titule The Crew zadarmo, ale pozreli ste aj na Mafiu III a GTA V Redux mod. Presnejšie The Crew si môžete aktivovať na uPlay a už budete mať túto MMO racingovku stále zadarmo. Oplatí sa to zahrať minimálne pre parádnu mapu, ktorá zachytáva celé USA, možno škoda, že jazdný model nie je o stupeň lepší, ale dá sa zahrať a zabaviť. Mimo toho EA dalo zadarmo všetky DLC k Battlefieldu 4.  Ponuku free stiahnutí nám doplnil GTA V Redux mod, ktorý už vyšiel a vylepší vám vizuál celého titulu. Nechýbalo ani demo na Forza Horizon 3, aj keď zatiaľ len pre Xbox One, PC verzia vyjde až po vydaní hry.

Z iných noviniek nám Mafia 3 ponúkla svoje požiadavky na PC, oficiálne bola predstavená Assassins Creed Ezio kolekcia aj s limitkou, a pridali sa zábery z Assassins Creed filmu,  a rovnako trailer dostalo Star Wars Battlefront Death Star DLC, ktoré vyzerá parádne a škoda že s ním neodštartovali celú hru.

Zo zaujímavých ohlásení sme tu mali predstavenú kartovú hru s Titanfall témou, ktorá prinesie do tejto primárne fantasy zameraného štýlu hier sci-fi prostredie. Mimo toho ak máte radi poodhalené japonské školáčky ohlásené bolo vydanie Gal*gun na steame, na PS VR zase príde Happy manager, kde sa budete starať o dom s dievčenskými podnájomníčkami a PC dostane vlastnú verziu poskakujúcich melónov v Dead or Alive Extreme Venus Vacation, nakoniec svoje vnady ukázali aj slečny z Tekken 7.

Mimo toho PS4 dostalo 4.00 update, ktorý priniesol redizajn menu a HDR podporu, spolu s tým však Sony odložilo Last Guardian titul na december. Zatiaľ titul redaktorov veľmi nepresvedčil a reakcie sa zdali rozpačité. Keď už spomíname Sony šéf firmy Shuhei Yoshida zvalil problémy s No Mans Sky na zlú PR stratégiu autorov hry.  Nakoniec príde aj zlatý PS4 gamepad.

Pridajme si aj prvý gameplay z Metal Gear Survive.

Microsoft predstavil nové verzie Xbox One S konkrétne Battefield 1 bundle, ktoré budú hneď tri v rôznych farbách, z vojenskej zelenej verzie máme aj fotky. Popritom ohlásil aj nové verzie gamepadov a to modrú, fialovú a čiernu a pridal aj nový headset.

Príbehový trailer na Call of Duty nám predstavil hercov, ktorých uvidíme v single kampani.

Z našich článkov sme si spísali tituly na nasledujúce dva mesiace, kde vyjde prvá polovica jesenných hitoviek, zhrnuli sme si 20 rokov Crasha z Maxihry, prvé dojmy sme spísali z alphy For Honor a rovnako aj z dema Forzy Horizon 3, pridali sme recenziu na Deus Ex Mankind Divided, bližšie sme sa pozreli aj na NHL 17, zrecenzovali sme aj zaujímavé ale nedotiahnuté ReCore, od minulej sezónu sa vylepšila F1 2016. Z Gamescom dojmov sme pokračovali Vampyrom,  zmeneným titulom Prey, videli sme aj Warhammer 40K Dawn of War, a aj RPGéčky Elex a Xboxové Scalebound.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk