Týždenník - Game Awards, Playstation výstava a nový Assassins Creed

Uplynulý týždeň rozbehol v utorok kedy sa nám leakla téma nového Assassina a následne to dorazil až víkend novými trailermi napchatý, kde sme mali ako ocenenia hier roka, tak aj Sony výstavu.

pridal saver 7.12.2014 o 22:16 pod hry
Týždenník - Game Awards, Playstation výstava a nový Assassins Creed

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň rozbehol v utorok kedy sa nám leakla téma nového Assassina a následne to dorazil až víkend novými trailermi napchatý, kde sme mali ako ocenenia hier roka, tak aj Sony výstavu. Síce nových hier bolo tam aj tam minimálne, urodilo sa niekoľko zaujímavých trailerov. Tie viedla hlavne 15 minútová ukážka hrateľnosti z Uncharted 4.

Uncharted síce znížil kvalitu grafiky oproti tohtoročnej E3 prezentácii, a latku vizuálu aktuálnej generácie neposúva, ale stále je ďaleko od dokončenia (zatiaľ bez dátumu) a uvidíme čo nám ukážu na ďalších výstavách. Zatiaľ potvrdili vylepšené možnosti hrateľnosti a aj viac otvorené levely. Peknou akčnou ukážkou sa predviedol aj Order 1886. ktorý prichádza koncom februára a rovnako svoje silné stránky ukázal aj nasledovník Dark Souls série BloodBorne, ten vychádza v marci. Mimo toho Sony ukázala veľa malých titulov a indie titulov z PC, a aj jednu konzolovú exkluzivitu Street Fighter V, aj keď bez dátumu. Tam autori hovorili až rok 2018, aj keď reálnejší bude skôr 2016.

K tomu nám Sony tento týždeň spustilo aj Playstation Network pre Slovensko, čo je pre nových užívateľov pozitívne, ale pre starých je možno lepšie ostať na svojom pôvodnom konte keďže presunúť sa nedá.

Game Awards ocenenia v piatok neexcelovali, aj keď ponuka bola len vlažná ale vyskytli sa aj zaujímavé predstavenia a to Metal Gear Online, Human Element, Adrift a ani Battlefield singleplayer nevyzerá zle. Samotné ocenenia vyhral Dragon Age Inquisition, čo je celkom dobrý výber vzhľadom na kvalitu a prepracovanie hry, po slabšej dvojke Bioware znovu našlo správny smer. Uvidíme čo ukážu v novom Mass Effecte, ktorý žiaľ ešte na svoju premiéru čaká. Prekvapením ocenení bol dosť slabý trailer na Witchera 3, ktorý bol podľa všetkého spravený narýchlo.

Najväčším prekvapením týždňa bol tentoraz leak Assassins Creed Victory, ktorý nás zrejme budúci rok prenesie do Londýna. A konkrétne to viktoriánskeho obdobia. To by nebolo samotné prekvapenie, keďže sa o tom hovorilo už niekedy na jar, ale prekvapením je slušná masívnosť tohto leaku. Totiž ukázal kvalitné zábery a popísal dosť detailov z traileru.Ubisoft mohol len okomentovať, že ohlásenie ešte len príde. 

My sme priniesli slovenský titul Shadows Heretic Kingdoms, dorazili sme Hyrule Warriors pre WiiU, na mobiloch sme pozreli NHL 2K, malé tituly doplnili Time Rifters, Door Kickers, A nakoniec sme sa vrátili na ostrov zombíkov v Escape Dead Island a pozreli sme sa aj na to aké PC sa dá postaviť za 300 eur, otestovali sme Creative headsety, a aj na najlepšie monitory roka. 

Nakoniec sme spustili aj súťaž o PS4 konzolu špeciálne vytvorenú k 20. výročiu PS značky.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk