Týždenník - Šialený Max a otvorený Call of Duty

Tento týždeň bol poznamenaný postupným približovaním nového Call of Duty, ale aj prvou ukážkou Mad Maxa a aj modmi pre GTA V a platenými modmi na Steame.

pridal saver 26.4.2015 o 22:09 pod hry
Týždenník - Šialený Max a otvorený Call of Duty

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol poznamenaný postupným približovaním nového Call of Duty, ale aj modmi pre GTA V, platenými modmi na Steame  a prvou ukážkou Mad Maxa. Mad Max vyzerá, že bude chuťovkou pre fanúšikov filmov a aj postapokalyptického štýlu hier, špeciálne Rage.

Platené mody na Steame prišli ako blesk z jasného neba a zasiahli srdcia hráčov. Vyzerá to totiž, akoby firmy chceli hráčom zobrať aj to posledné, čo bolo vyvíjané zadarmo, pre zábavu, nie pre zisk. Steam tým vraj chce vylepšiť mody a posunúť ich ďalej. Ale nevyzerá to ako práve tá najlepšia cesta. Navyše ak tvorcovi ide len 25% a ešte aj z tých musí zaplatiť dane. Podľa nových informácií Steamu ide klasických 30% a najväčší kus, teda 45% ide Bethesde, ktorá si zrejme toto percento sama určila. Uvidíme, či s týmto bude Valve pokračovať aj pri ďalších hrách alebo či po tom skočia firmy, ktoré by z toho tiež chceli mať zisk.

A aby sa už skutočne nezdalo, že Steam nejde po peniazoch, práve zaviedli aj finančnú hranicu, od ktorej sa hráči dostanú ku všetkým funkciám systému. Konkrétne je to 5 eur, ktoré musia minuť na Steame. Hovoria, že tým chcú predísť spamu...

 

Našťastie mody pre GTA V sú zadarmo a sú úplne mimo steam workshopu, čiže tu nehrozí, aby ich niekto spoplatnil a už začínajú vychádzať prvé kúsky, aj keď zatiaľ len malé zaujimavosti ako Trainer, ale zase umožní plne voľné modifikovanie postavy, spawnovanie vozidiel bez cheatov a premiestňovanie sa kamkoľvek aj na North Yankton. A keď sme pri GTA V, objavil sa parádny test na schopnosti taxikárov v hre a aj dôkladné porovnanie nastavení v hre.

Nakoniec z veľkých titulov bol postupne odhaľovaný Call of Duty: Black Ops 3, ktorý síce grafiku neposúva výrazne vpred, ale vyzerá, že hrateľnosť bude úplne iná. Konkrétne autori naznačujú otvorenosť Crysis levelov s možnosťami prístupov, ale aj s prídavkom kooperácie pre štyroch hráčov, ako aj doplnkom cez 40 rôznych kybernetických vylepšení postáv. Nebudú chýbať zombíci a ani multiplayer s ponukou špecialistov, postáv s vlastnými bonusmi.

Z ďalších titulov sa ukázal Total War Warhammer, prvý fantasy Total War, ktorý zmení prístup k doteraz realistickej historickej sérii. Mimo toho Batman dostal svoje požiadavky, videli sme zábery z finálnej vezie Project Cars, objavilo sa veľa informácii o plánovanom Alan Wake 2, ku ktorému sa však autori zatiaľ nedostali, keďže pracujú na Quantum Break. Nechýbali ani nové zábery a videá zo Zaklínača, konkrétne  Nvidia funkcie alebo TV spot a videli sme aj porovnanie veľkosti mapy a aj jednu misiu:

Z článkov sme priniesli preview na Victor Vran, dojmy z dema Final Fantasy XV, recenziu na klikačku Frankenstein, zaujímavý spin-off Assassins Creed Chronicles: China, recenziu na japonskú záležitosť Persona Q, nechýbal ani Mortal Kombat X, ktorý fanúšikov nesklame.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20459)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk