Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Crossbow Warrior - The Legend Of William Tell
pridané 26.1.2016
6.0 Legendárny ostrostrelec ožíva v rozkošnej platformovej hre z nezávislej scény, ktorá síce vyzerá roztomilo, ale nič vám len tak ľahko nedaruje.
Minecraft: Story Mode - Episode 1
pridané 20.10.2015
7.0 Fenomén Minecraft dostal vďaka Telltale Games novú podobu. Postavičky z kociek sa ukazujú v trochu inej forme, na akú sme zvyknutí, ale aj v adventúre im to pristane.
Warhammer 40K: Deathwatch - Tyranid Invasion
pridané 22.9.2015
8.0 Vojaci kapituly Deatchwatch sa vydali na krížovú výpravu proti rase tyranidov v mobilnej RPG stratégii. Mariňáci cisára nesklamali a ťaženie je úspešné.
Lara Croft GO
pridané 18.9.2015
8.5 Ak vám v nových Tomb Raider hrách chýbajú puzzle prvky, toto je titul presne pre vás. Príbeh síce ponecháva stranou, ale prináša situácie, kde si treba dobre naplánovať postup.
Angry Birds 2
pridané 17.8.2015
7.0 Prasatá boli znovu na záťahu a pomsta nahnevaných vtákov na seba nenechá dlho čakať. S operencami zažijete opäť kopu zábavy vo viac ako 200 leveloch.
Her Story
pridané 13.7.2015
8.0 Nezávislé hry nás často zasypávajú recyklovanými nápadmi. Ale Her Story je originálnym počinom vo virtuálnej zábave, hoci to v podstate ani nie je hra.
Gunpowder
pridané 10.7.2015
9.0 Logických hier je veľa, ale často na jedno kopyto. Ak si chcete trošku potrápiť mozog a zažiť niečo nové, vydajte sa na divoký západ, kde budete klásť nálože a rozbíjať trezory.
Knights of Pen and Paper 2
pridané 8.7.2015
7.5 Druhé dobrodružstvo v krajine Paperos sa snaží nadviazať na veľmi dobre prijaté Knights of Pen and Paper a darí sa mu to so striedavými úspechmi.
Fallout Shelter
pridané 25.6.2015
6.0 Simulácia protiatómového bunkra vo svete Falloutu prišla neočakávane, no o to vďačnejšie sme ju privítali na obrazovkách našich smartfónov.
Star Horizon
pridané 24.6.2015
6.0 Vesmírne dobrodružstvo chce zaujať hrateľnosťou zo starej školy a príjemným vizuálom. Star Horizon veľa obsahu neponúka, no aj napriek tomu vie zabaviť.
Sid Meier's Starships
pridané 20.3.2015
7.0 Nová hra Sida Meiera bola ohlásená len nedávno a už je aj vonku. To sa odzrkadľuje aj na celkovom výsledku. Vesmír je lákavý, ale ponúka len obmedzené možnosti bez patričnej hĺbky.
The Witcher: Battle Arena
pridané 20.2.2015
6.0 Zaklínač sa opäť dostáva na mobilné zariadenia, no tentokrát ako akciou nabitá MOBA. Teda aspoň podľa autorov. Ako je na tom v skutočnosti?
WWE Immortals
pridané 13.2.2015
8.0 Zabudnite na klasické šou v ringu a vyskúšajte si hviezdy WWE v tradičnej bojovke. WWE Immortals okolo wrestlingu ani len nechodilo, no aj tak ide o zábavu na niekoľko hodín.
Scrolls
pridané 12.2.2015
7.5 Mojang so Scrolls úplne mení zaužívané pravidlá kartových hier. Nováčikovia si však najskôr musia zvyknúť na systém, ktorý má určité špecifické prvky.
Modern Combat 5: Blackout
pridané 21.1.2015
6.0 Mobilný klon Call of Duty sa dopracoval k piatej časti, v ktorej nás opäť vtiahne do novodobej vojny. Obsah je dostatočne pestrý a ak nečakáte priveľa, celkom dobre sa pobavíte.
The Witcher Adventure Game
pridané 26.12.2014
7.0 Kým čakáte na pokračovanie pripravovanej RPG od CD Projekt Red, môžete si na PC a mobilných zariadeniach zahrať digitálnu adaptáciu stolovej hry so Zaklínačom. Nedopadla najhoršie.
NHL 2K
pridané 3.12.2014
7.0 V 2K už zrejme nadobro skončili s vývojom hokeja na veľké platformy a tak nám musí stačiť aspoň ich mobilná verzia, ktorá sa hodí na cesty.
Age Of Empires: Castle Siege
pridané 8.10.2014
9.0 Microsoft sa rozhodol vyskúšať mobilný spino-ff série Age of Empires série a tento ťah mu skutočne vyšiel. Vek impérií teraz môžete nosiť všade so sebou.
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
Table Top Racing
pridané 5.9.2014
6.0 Racingov nie je nikdy dosť a nemusia to byť vždy len poriadne nadupané autá, ktoré sa preháňajú na svetoznámych okruhoch. Niekedy postačia celkom malé autíčka jazdiace po stoloch.
Angry Birds Epic
pridané 25.7.2014
6.5 Po tom, čo nahnevaní vtáci koncom minulého roka vyrazili na cesty, prilietajú s ďalšou hrou, no tentokrát v RPG štýle. Odradiť vás môžu mikrotransakcie.
Shiny: The Firefly
pridané 7.7.2014
2.5 Svätojánska muška najskôr poletovala na mobilných zariadeniach, kde jej to celkom pristalo. Teraz sa dostala na PC, ale tam už svojim svetlom neoslní.
Halo: Spartan Assault
pridané 10.4.2014
6.5 Microsoft prináša svoju pôvodne mobilnú hru Halo aj na ďalšie platformy. Po Windows 8 a verziách pre Xbox sa prestrieľala aj na Steam.
Year Walk
pridané 28.3.2014
8.0 Severská mytológia o záhadných tvoroch žijúcich v lese a ľuďoch, ktorí ich zámerne vyhľadávajú, aby zistili pravdu o svojom doterajšom živote.
GTA San Andreas - mobilná verzia
pridané 4.3.2014
5.0 Po desiatich rokoch nastal čas, znovu sa vrátiť do San Andreas. Tentoraz v mobilnej a tabletovej verzii pre iOS, Android, Windows Phone a Windows 8.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
71 GTA San Andreas - mobilná verzia
recenzia 4.3.2014
46 Age Of Empires: Castle Siege
recenzia 8.10.2014
55 Angry Birds Space
recenzia 27.3.2012
26 Worms World Party
recenzia 13.7.2005
17 Colin McRae Rally 2005
recenzia 8.4.2005
41 Angry Birds Star Wars
recenzia 28.12.2012
45 DOOM RPG
recenzia 14.2.2006
34 Back to the Future: The Game
recenzia 24.1.2011
24 Galaxy on Fire 2 Full HD
recenzia 21.8.2012
21 Infinity Blade III
recenzia 11.10.2013
31 Plants vs Zombies 2
recenzia 9.9.2013
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#77


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Porovnanie framerate v Red Dead Redemption Xb...
este raz - odkial mas ze ja mam xbox ? uz davno ni...
Ubisoft dementoval, že by konzoly obmedzovali...
::->: ::->: ::->: ::->: ::->: ::->: hneď má...
Ako v recenziách dopadol Unravel?
aku cenu by si dal ak by si tu hru robil ty ? mysl...
Ubisoft dementoval, že by konzoly obmedzovali...
stále serú viac a viac ľudí, dúfam že aj predaje i...
Aký je Firewatch? Recenzie ho hodnotia slušne
škoda že zvieratá absentujú, to uberá celkovej atm...
Ako v recenziách dopadol Unravel?
no tak zahral som si asi 3 hodiny cez origin acces...
Ubisoft dementoval, že by konzoly obmedzovali...
pravá ruka, čoskoro ľavú vyhodí :)
Playstation Middle East teasuje niečo ohľadne...
tak povedz mi, lebo ja ťa nesledujem :)
Ako v recenziách dopadol Unravel?
nikto to do jedneho vreca nehadze, hodnoti sa v ra...
Aký je Firewatch? Recenzie ho hodnotia slušne
už len pár hodin,aby som si to zahral :8-):
Aký je Firewatch? Recenzie ho hodnotia slušne
oplati sa to kupit teraz vo vypredaji?
Playstation Middle East teasuje niečo ohľadne...
aj mna by to ptesilo :;-): len sa obavam ze to bu...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk