Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
The Walking Dead: Michonne
pridané 27.4.2016
PC
Mobil
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
7.5 Jedna z najznámejších a najtajuplnejších postáv Walking Dead univerza zavŕšila svoj osobný príbeh v minisérii od Telltale Games. Ako na nás zapôsobil?
Green Game: TimeSwapper
pridané 25.4.2016
PC
Mobil
iOS
PS Vita
7.0 Po červenej hre nám nezávislí vývojári iFun4all priniesli aj zelenú. Názov je síce bez fantázie, ale obsah celkom zaujímavý a ani nie drahý.
Trulon: The Shadow Engine
pridané 19.4.2016
PC
Mobil
iOS
Android
6.0 Pestrofarebný Trulon vyzerá rozprávkovo, ale v boji o kráľovstvo Tripudia vám nič nedaruje a preverí vaše schopnosti v náročných súbojoch s kartami.
The Walking Dead: Michonne - In Too Deep
pridané 2.3.2016
PC
Mobil
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
iOS
Android
6.5 Michonne patrí k najznámejším postavám Walking Dead univerza a Telltale jej dali priestor, aby vyrozprávala časť svojho dobrodružstva, ktorú ešte nepoznáme. Aká je prvá epizóda?
Hitman GO
pridané 23.2.2016
PC
Mobil
PS4
iOS
WP
Android
PS Vita
9.0 Taktický Hitman v škatuli ponúka jedinečný zážitok z ťahového zabíjania. Po mobilných verziách sa agent 47 prikradol už aj na Steam a PSN.
A Land Fit For Heroes
pridané 16.2.2016
PC
Mobil
iOS
Android
8.0 Traja odvážni hrdinovia v hre vytvorenej podľa knižnej fantasy predlohy čelia rôznym nástrahám. Titul pripomína interaktívnu knihu, kde má však hlavné slovo hráč.
Crossbow Warrior - The Legend Of William Tell
pridané 26.1.2016
PC
Mobil
iOS
6.0 Legendárny ostrostrelec ožíva v rozkošnej platformovej hre z nezávislej scény, ktorá síce vyzerá roztomilo, ale nič vám len tak ľahko nedaruje.
Minecraft: Story Mode - Episode 1
pridané 20.10.2015
PC
Mobil
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
7.0 Fenomén Minecraft dostal vďaka Telltale Games novú podobu. Postavičky z kociek sa ukazujú v trochu inej forme, na akú sme zvyknutí, ale aj v adventúre im to pristane.
Warhammer 40K: Deathwatch - Tyranid Invasion
pridané 22.9.2015
Mobil
iOS
8.0 Vojaci kapituly Deatchwatch sa vydali na krížovú výpravu proti rase tyranidov v mobilnej RPG stratégii. Mariňáci cisára nesklamali a ťaženie je úspešné.
Lara Croft GO
pridané 18.9.2015
PC
WP
Android
8.5 Ak vám v nových Tomb Raider hrách chýbajú puzzle prvky, toto je titul presne pre vás. Príbeh síce ponecháva stranou, ale prináša situácie, kde si treba dobre naplánovať postup.
Angry Birds 2
pridané 17.8.2015
Mobil
iOS
Android
7.0 Prasatá boli znovu na záťahu a pomsta nahnevaných vtákov na seba nenechá dlho čakať. S operencami zažijete opäť kopu zábavy vo viac ako 200 leveloch.
Her Story
pridané 13.7.2015
PC
iOS
8.0 Nezávislé hry nás často zasypávajú recyklovanými nápadmi. Ale Her Story je originálnym počinom vo virtuálnej zábave, hoci to v podstate ani nie je hra.
Gunpowder
pridané 10.7.2015
PC
iOS
9.0 Logických hier je veľa, ale často na jedno kopyto. Ak si chcete trošku potrápiť mozog a zažiť niečo nové, vydajte sa na divoký západ, kde budete klásť nálože a rozbíjať trezory.
Knights of Pen and Paper 2
pridané 8.7.2015
Mobil
iOS
Android
7.5 Druhé dobrodružstvo v krajine Paperos sa snaží nadviazať na veľmi dobre prijaté Knights of Pen and Paper a darí sa mu to so striedavými úspechmi.
Fallout Shelter
pridané 25.6.2015
Mobil
iOS
6.0 Simulácia protiatómového bunkra vo svete Falloutu prišla neočakávane, no o to vďačnejšie sme ju privítali na obrazovkách našich smartfónov.
Star Horizon
pridané 24.6.2015
PC
iOS
Android
6.0 Vesmírne dobrodružstvo chce zaujať hrateľnosťou zo starej školy a príjemným vizuálom. Star Horizon veľa obsahu neponúka, no aj napriek tomu vie zabaviť.
Sid Meier's Starships
pridané 20.3.2015
PC
iOS
7.0 Nová hra Sida Meiera bola ohlásená len nedávno a už je aj vonku. To sa odzrkadľuje aj na celkovom výsledku. Vesmír je lákavý, ale ponúka len obmedzené možnosti bez patričnej hĺbky.
The Witcher: Battle Arena
pridané 20.2.2015
Mobil
iOS
Android
6.0 Zaklínač sa opäť dostáva na mobilné zariadenia, no tentokrát ako akciou nabitá MOBA. Teda aspoň podľa autorov. Ako je na tom v skutočnosti?
WWE Immortals
pridané 13.2.2015
Mobil
iOS
Android
8.0 Zabudnite na klasické šou v ringu a vyskúšajte si hviezdy WWE v tradičnej bojovke. WWE Immortals okolo wrestlingu ani len nechodilo, no aj tak ide o zábavu na niekoľko hodín.
Scrolls
pridané 12.2.2015
PC
Android
7.5 Mojang so Scrolls úplne mení zaužívané pravidlá kartových hier. Nováčikovia si však najskôr musia zvyknúť na systém, ktorý má určité špecifické prvky.
Modern Combat 5: Blackout
pridané 21.1.2015
PC
6.0 Mobilný klon Call of Duty sa dopracoval k piatej časti, v ktorej nás opäť vtiahne do novodobej vojny. Obsah je dostatočne pestrý a ak nečakáte priveľa, celkom dobre sa pobavíte.
The Witcher Adventure Game
pridané 26.12.2014
PC
iOS
Android
7.0 Kým čakáte na pokračovanie pripravovanej RPG od CD Projekt Red, môžete si na PC a mobilných zariadeniach zahrať digitálnu adaptáciu stolovej hry so Zaklínačom. Nedopadla najhoršie.
NHL 2K
pridané 3.12.2014
Mobil
iOS
Android
7.0 V 2K už zrejme nadobro skončili s vývojom hokeja na veľké platformy a tak nám musí stačiť aspoň ich mobilná verzia, ktorá sa hodí na cesty.
Age Of Empires: Castle Siege
pridané 8.10.2014
PC
WP
9.0 Microsoft sa rozhodol vyskúšať mobilný spino-ff série Age of Empires série a tento ťah mu skutočne vyšiel. Vek impérií teraz môžete nosiť všade so sebou.
CounterSpy
pridané 18.9.2014
PS Vita
PS3
PS4
iOS
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
71 GTA San Andreas - mobilná verzia
recenzia 4.3.2014
46 Age Of Empires: Castle Siege
recenzia 8.10.2014
55 Angry Birds Space
recenzia 27.3.2012
26 Worms World Party
recenzia 13.7.2005
41 Angry Birds Star Wars
recenzia 28.12.2012
17 Colin McRae Rally 2005
recenzia 8.4.2005
45 DOOM RPG
recenzia 14.2.2006
34 Back to the Future: The Game
recenzia 24.1.2011
24 Galaxy on Fire 2 Full HD
recenzia 21.8.2012
21 Infinity Blade III
recenzia 11.10.2013
31 Plants vs Zombies 2
recenzia 9.9.2013
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#79


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 je na 10...
veď sa len pýtam, neukrižujte ma tými mínuskami :...
Deus Ex Mankind Divided - 101 trailer
istá kúpa. predošlý desu ex bol prvý deus ex ktorý...
Sony za uplynulý rok predalo 17.7 milióna kus...
dúfam, že tá vylepšená ps4 nezasiahne do vzhľadu, ...
Forza Motorsport 6: Apex dostane otvorenú bet...
no neviem, mne nikdy nevadilo málo fps pri závodný...
Deus Ex Mankind Divided - 101 trailer
na d2 som aj zabudol, 1. som zmeskal ale 2. snad n...
Sony za uplynulý rok predalo 17.7 milióna kus...
jasne že je to nuda...koho by bavilo sa pozerať na...
The Walking Dead: Michonne
akurát som na začiatku tretej epizody,a poviem vám...
Sony za uplynulý rok predalo 17.7 milióna kus...
toto su miliony ludi ktori zavrhli pc platformu ak...
AMD objasnilo cielenie Polaris čipov, pôjdu d...
gtx 970 je dobra este aj pamat ma takze netreba ku...
Remaster Call of Duty 4 realitou?
pc peasants by chceli najradsej remaster cod 2 ale...
AMD objasnilo cielenie Polaris čipov, pôjdu d...
konkurencia na poly x86 cpu by pre hry bola aj tak...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk