Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Sid Meier's Starships
pridané 20.3.2015
7.0 Nová hra Sida Meiera bola ohlásená len nedávno a už je aj vonku. To sa odzrkadľuje aj na celkovom výsledku. Vesmír je lákavý, ale ponúka len obmedzené možnosti bez patričnej hĺbky.
The Witcher: Battle Arena
pridané 20.2.2015
6.0 Zaklínač sa opäť dostáva na mobilné zariadenia, no tentokrát ako akciou nabitá MOBA. Teda aspoň podľa autorov. Ako je na tom v skutočnosti?
WWE Immortals
pridané 13.2.2015
8.0 Zabudnite na klasické šou v ringu a vyskúšajte si hviezdy WWE v tradičnej bojovke. WWE Immortals okolo wrestlingu ani len nechodilo, no aj tak ide o zábavu na niekoľko hodín.
Scrolls
pridané 12.2.2015
7.5 Mojang so Scrolls úplne mení zaužívané pravidlá kartových hier. Nováčikovia si však najskôr musia zvyknúť na systém, ktorý má určité špecifické prvky.
Modern Combat 5: Blackout
pridané 21.1.2015
6.0 Mobilný klon Call of Duty sa dopracoval k piatej časti, v ktorej nás opäť vtiahne do novodobej vojny. Obsah je dostatočne pestrý a ak nečakáte priveľa, celkom dobre sa pobavíte.
The Witcher Adventure Game
pridané 26.12.2014
7.0 Kým čakáte na pokračovanie pripravovanej RPG od CD Projekt Red, môžete si na PC a mobilných zariadeniach zahrať digitálnu adaptáciu stolovej hry so Zaklínačom. Nedopadla najhoršie.
NHL 2K
pridané 3.12.2014
7.0 V 2K už zrejme nadobro skončili s vývojom hokeja na veľké platformy a tak nám musí stačiť aspoň ich mobilná verzia, ktorá sa hodí na cesty.
Age Of Empires: Castle Siege
pridané 8.10.2014
9.0 Microsoft sa rozhodol vyskúšať mobilný spino-ff série Age of Empires série a tento ťah mu skutočne vyšiel. Vek impérií teraz môžete nosiť všade so sebou.
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
Table Top Racing
pridané 5.9.2014
6.0 Racingov nie je nikdy dosť a nemusia to byť vždy len poriadne nadupané autá, ktoré sa preháňajú na svetoznámych okruhoch. Niekedy postačia celkom malé autíčka jazdiace po stoloch.
Angry Birds Epic
pridané 25.7.2014
6.5 Po tom, čo nahnevaní vtáci koncom minulého roka vyrazili na cesty, prilietajú s ďalšou hrou, no tentokrát v RPG štýle. Odradiť vás môžu mikrotransakcie.
Shiny: The Firefly
pridané 7.7.2014
2.5 Svätojánska muška najskôr poletovala na mobilných zariadeniach, kde jej to celkom pristalo. Teraz sa dostala na PC, ale tam už svojim svetlom neoslní.
Halo: Spartan Assault
pridané 10.4.2014
6.5 Microsoft prináša svoju pôvodne mobilnú hru Halo aj na ďalšie platformy. Po Windows 8 a verziách pre Xbox sa prestrieľala aj na Steam.
Year Walk
pridané 28.3.2014
8.0 Severská mytológia o záhadných tvoroch žijúcich v lese a ľuďoch, ktorí ich zámerne vyhľadávajú, aby zistili pravdu o svojom doterajšom živote.
GTA San Andreas - mobilná verzia
pridané 4.3.2014
5.0 Po desiatich rokoch nastal čas, znovu sa vrátiť do San Andreas. Tentoraz v mobilnej a tabletovej verzii pre iOS, Android, Windows Phone a Windows 8.
Infinity Blade III
pridané 11.10.2013
8.0 Trilógia o nekonečnej čepeli sa uzatvára.
Plants vs Zombies 2
pridané 9.9.2013
7.5 Bláznivý Dave sa vydáva na cestu časom za jeho obľúbenou pochúťkou.
Warhammer Quest
pridané 24.7.2013
6.0 Veľká značka prichádza na malé zariadenia. Fanúšikovia Warhammer univerza, ktorí sú zároveň majiteľmi iOS-ov a Androidov, si prídu na svoje. Alebo možno ani nie...
Ridiculous Fishing
pridané 11.4.2013
9.0 Šialená idea skutočne funguje a rybačka guľometom je tak zábavná, že mobil budete ťažko odkladať.
Joe Danger Touch
pridané 15.1.2013
9.0 Malá, drobná a neuveriteľne chytľavá hra od britského štúdia Hello Games, by nemala chýbať v žiadnom mobile.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
71 GTA San Andreas - mobilná verzia
recenzia 4.3.2014
26 Worms World Party
recenzia 13.7.2005
55 Angry Birds Space
recenzia 27.3.2012
17 Colin McRae Rally 2005
recenzia 8.4.2005
45 DOOM RPG
recenzia 14.2.2006
41 Angry Birds Star Wars
recenzia 28.12.2012
46 Age Of Empires: Castle Siege
recenzia 8.10.2014
34 Back to the Future: The Game
recenzia 24.1.2011
24 Galaxy on Fire 2 Full HD
recenzia 21.8.2012
0 Rayman 3
recenzia 12.7.2004
31 Plants vs Zombies 2
recenzia 9.9.2013
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#68


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Benchmarky GTA V
i7 920, 8gb ram, 560gtx a na high / very high mi ...
Batman v Superman: Dawn of Justice - filmový ...
keď vidím, že sa tu rozoberá nolanov batman tak po...
Detaily Mass Effectu 4 leaknuté cez dotazník
je mozne ze to suvisi s reapermi, preto zahadna vy...
Batman v Superman: Dawn of Justice - filmový ...
si dajú najprv po hube a potom ako už budú best fr...
Mortal Kombat X dostal na PC 15 gigový patch
mk x je fajn len skoda toho story odu som cakal od...
Detaily Mass Effectu 4 leaknuté cez dotazník
keby len to. uz to vidim, ako si za 600 bioware bo...
Mortal Kombat X dostal na PC 15 gigový patch
mozno su v novom mk x technicke nedostatky, ale kv...
Benchmarky GTA V
na gamepade tak 30 fps nevadí.na myši a klávesnici...
Mortal Kombat X dostal na PC 15 gigový patch
po upadku doa bojovky zacina upadat aj mk seria...
AMD je znovu v strate
no ved ty co nehras plynulo uz hadam nic.podla mna...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk