Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
Table Top Racing
pridané 5.9.2014
6.0 Racingov nie je nikdy dosť a nemusia to byť vždy len poriadne nadupané autá, ktoré sa preháňajú na svetoznámych okruhoch. Niekedy postačia celkom malé autíčka jazdiace po stoloch.
Angry Birds Epic
pridané 25.7.2014
6.5 Po tom, čo nahnevaní vtáci koncom minulého roka vyrazili na cesty, prilietajú s ďalšou hrou, no tentokrát v RPG štýle. Odradiť vás môžu mikrotransakcie.
Shiny: The Firefly
pridané 7.7.2014
2.5 Svätojánska muška najskôr poletovala na mobilných zariadeniach, kde jej to celkom pristalo. Teraz sa dostala na PC, ale tam už svojim svetlom neoslní.
Halo: Spartan Assault
pridané 10.4.2014
6.5 Microsoft prináša svoju pôvodne mobilnú hru Halo aj na ďalšie platformy. Po Windows 8 a verziách pre Xbox sa prestrieľala aj na Steam.
Year Walk
pridané 28.3.2014
8.0 Severská mytológia o záhadných tvoroch žijúcich v lese a ľuďoch, ktorí ich zámerne vyhľadávajú, aby zistili pravdu o svojom doterajšom živote.
GTA San Andreas - mobilná verzia
pridané 4.3.2014
5.0 Po desiatich rokoch nastal čas, znovu sa vrátiť do San Andreas. Tentoraz v mobilnej a tabletovej verzii pre iOS, Android, Windows Phone a Windows 8.
Infinity Blade III
pridané 11.10.2013
8.0 Trilógia o nekonečnej čepeli sa uzatvára.
Plants vs Zombies 2
pridané 9.9.2013
7.5 Bláznivý Dave sa vydáva na cestu časom za jeho obľúbenou pochúťkou.
Warhammer Quest
pridané 24.7.2013
6.0 Veľká značka prichádza na malé zariadenia. Fanúšikovia Warhammer univerza, ktorí sú zároveň majiteľmi iOS-ov a Androidov, si prídu na svoje. Alebo možno ani nie...
Ridiculous Fishing
pridané 11.4.2013
9.0 Šialená idea skutočne funguje a rybačka guľometom je tak zábavná, že mobil budete ťažko odkladať.
Joe Danger Touch
pridané 15.1.2013
9.0 Malá, drobná a neuveriteľne chytľavá hra od britského štúdia Hello Games, by nemala chýbať v žiadnom mobile.
Angry Birds Star Wars
pridané 28.12.2012
9.0 Nahnevaní vtáci sa ocitli uprostred Hviezdnych vojen.
Super Hexagon
pridané 18.10.2012
9.5 Na jednu z najnávykovejších mobilných hier si treba dať pozor. No veď si to vyskúšajte sami, my sme v tom až po uši.
Rayman Jungle Run
pridané 28.9.2012
9.0 Delia vás od toho dva levely, aby ste uverili, že v rukách držíte mobil a nie ovládač konzoly.
Galaxy on Fire 2 Full HD
pridané 21.8.2012
8.0 Po preskúmaní vesmíru na iOS sa aj hráči na PC stretnú s dobrými a zlými mimozemšťanmi v galaxii plnej pôvabov a nebezpečenstiev.
The Dark Knight Rises
pridané 16.8.2012
6.0 Veľký film sprevádza malá hra. V prípade Batman: Dark Knight Raises to neplatí len o formáte, ale bohužiaľ aj o kvalite.
Alien Breed
pridané 14.8.2012
8.5 Amigácka klasika ktorá nehrdzavie? Dokáže fosília obstáť v súboji s modernými hrami?
Skylanders: Cloud Patrol
pridané 31.7.2012
7.0 Drobná hra pre iPhone a iPad má rovnakú silu ako hit minulých Vianoc. Ľahko jej čaru prepadnete, ale zbierku hrdinov zostavíte iba častým a opakovaným hraním.
Amazing Alex
pridané 23.7.2012
8.0 Angry Birds sú fenoménom, ktorý fínsku spoločnosť Rovio zapíše navždy do dejín herného biznisu. Treba sa však pohnúť ďalej a tak prichádza Amazing Alex.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
26 Worms World Party
recenzia 13.7.2005
71 GTA San Andreas - mobilná verzia
recenzia 4.3.2014
55 Angry Birds Space
recenzia 27.3.2012
17 Colin McRae Rally 2005
recenzia 8.4.2005
45 DOOM RPG
recenzia 14.2.2006
41 Angry Birds Star Wars
recenzia 28.12.2012
34 Back to the Future: The Game
recenzia 24.1.2011
0 Rayman 3
recenzia 12.7.2004
24 Galaxy on Fire 2 Full HD
recenzia 21.8.2012
27 The Dark Knight Rises
recenzia 16.8.2012
31 Plants vs Zombies 2
recenzia 9.9.2013
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#60


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Windows 10 - ohlásenie
Windows 10 - ohlásenie diskusia0
pridané 1.10. 2014
Video: F1 2014 - features
F1 2014 - features diskusia2
pridané 30.9. 2014
Video: Metrocide - walkthrough
Metrocide - walkthrough diskusia1
pridané 30.9. 2014
Video: Amplitude - First look gameplay
Amplitude - First look gameplay diskusia0
pridané 30.9. 2014
Príspevky
The Vanishing of Ethan Carter
dufam ze bude uz v halloween sale na steame :)...
The Evil Within
som zvedavy co na to povie steam :)
Naughty Dog ukazuje artworky z Uncharted 4
3,7 obrázok mi pripomenul u1
Naughty Dog ukazuje artworky z Uncharted 4
cítim tam atmosfériu z jednotky, to sa mi páči :t...
Xbox One predal v Číne 100 tisíc kusov v prvý...
no a z ceho myslis, ze vychazi eonomicka sila ciny...
Assassin’s Creed Rogue – Templar vs Assassin
nebolo to tu už lebo sa mi zdá že som to už videl ...
Microsoft preskočil deviatku, ohlásil Windows...
to si nemyslim, dokonca o tom vazne pochybujem. my...
Microsoft preskočil deviatku, ohlásil Windows...
tak to je ozaj pokrok že to pomenovali rovno 10....
Multiplayerová akcia F.E.A.R. Online predstav...
nechápem, prečo sem píšeš autobiografiu...
V príprave je filmové spracovanie Tetrisu
velmi sa "tesim" na tuto trilogiu, teda dufam, ze ...
Microsoft preskočil deviatku, ohlásil Windows...
to je názov, ktorý sa používa na označenie skupiny...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk