Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Pokémon Go
pridané 18.7.2016
Mobil
,
iOS
,
Android
7.0 Lov Pokémonov si už na vlastnej koži vyskúšalo niekoľko miliónov hráčov po celom svete, no je hra skutočne taká dobrá alebo vyvoláva veľký rozruch úplne zbytočne?
Futuridium EP Deluxe
pridané 4.7.2016
WiiU
PC
PS4
iOS
PS Vita
7.0 Ďalší retro titul vám umožní zaspomínať si na dobu automatov, no zároveň prinúti dostať zo seba úplné maximum a poriadne preverí vaše reflexy.
Pinball FX2 - Aliens vs. Pinball
pridané 16.6.2016
PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
,
Win10
,
Steam
,
iOS
,
Android
,
MacOS
7.5 Zen Studios priniesli do svojho obľúbeného pinballu ďalšie rozšírenie, ktoré sa tentokrát točí okolo Votrelca. Zažite mimozemské súboje priamo pred vašimi očami na troch stoloch.
Dead Effect 2
pridané 25.5.2016
PC
iOS
7.5 České štúdio BadFly Interactive sa po úspešnej prvej časti hororovej FPS rozhodlo vytvoriť jej pokračovanie. Hoci je primárne určené pre mobilné zariadenia, dobre sa hrá aj na PC.
R.B.I. Baseball 16
pridané 23.5.2016
Xbox One
PS4
iOS
6.0 Virtuálny baseball sa po rokoch odmlky opäť prebúdza k životu a spolu s ním aj jedna známa séria z minulosti. Má vo svojej modernej inkarnácii čo ponúknuť?
Steve Jackson's Sorcery part 1, 2, 3
pridané 5.5.2016
PC
iOS
Android
8.5 Ak sa nebojíte dobrodružstva, ktoré je založené na čítaní hromady textu s množstvom rozhodnutí, Sorcery vám ponúkne pozoruhodný zážitok a s chuťou pôjdete od jednej časti k druhej.
The Walking Dead: Michonne
pridané 27.4.2016
PC
PS3
PS4
Xbox 360
7.5 Jedna z najznámejších a najtajuplnejších postáv Walking Dead univerza zavŕšila svoj osobný príbeh v minisérii od Telltale Games. Ako na nás zapôsobil?
Green Game: TimeSwapper
pridané 25.4.2016
PC
iOS
PS Vita
7.0 Po červenej hre nám nezávislí vývojári iFun4all priniesli aj zelenú. Názov je síce bez fantázie, ale obsah celkom zaujímavý a ani nie drahý.
Trulon: The Shadow Engine
pridané 19.4.2016
PC
iOS
Android
6.0 Pestrofarebný Trulon vyzerá rozprávkovo, ale v boji o kráľovstvo Tripudia vám nič nedaruje a preverí vaše schopnosti v náročných súbojoch s kartami.
The Walking Dead: Michonne - In Too Deep
pridané 2.3.2016
PC
PS3
PS4
Xbox 360
iOS
Android
6.5 Michonne patrí k najznámejším postavám Walking Dead univerza a Telltale jej dali priestor, aby vyrozprávala časť svojho dobrodružstva, ktorú ešte nepoznáme. Aká je prvá epizóda?
Hitman GO
pridané 23.2.2016
PC
PS4
iOS
WP
Android
PS Vita
9.0 Taktický Hitman v škatuli ponúka jedinečný zážitok z ťahového zabíjania. Po mobilných verziách sa agent 47 prikradol už aj na Steam a PSN.
A Land Fit For Heroes
pridané 16.2.2016
PC
iOS
Android
8.0 Traja odvážni hrdinovia v hre vytvorenej podľa knižnej fantasy predlohy čelia rôznym nástrahám. Titul pripomína interaktívnu knihu, kde má však hlavné slovo hráč.
Crossbow Warrior - The Legend Of William Tell
pridané 26.1.2016
PC
iOS
6.0 Legendárny ostrostrelec ožíva v rozkošnej platformovej hre z nezávislej scény, ktorá síce vyzerá roztomilo, ale nič vám len tak ľahko nedaruje.
Minecraft: Story Mode - Episode 1
pridané 20.10.2015
PC
PS3
PS4
Xbox 360
7.0 Fenomén Minecraft dostal vďaka Telltale Games novú podobu. Postavičky z kociek sa ukazujú v trochu inej forme, na akú sme zvyknutí, ale aj v adventúre im to pristane.
Warhammer 40K: Deathwatch - Tyranid Invasion
pridané 22.9.2015
Mobil
iOS
8.0 Vojaci kapituly Deatchwatch sa vydali na krížovú výpravu proti rase tyranidov v mobilnej RPG stratégii. Mariňáci cisára nesklamali a ťaženie je úspešné.
Lara Croft GO
pridané 18.9.2015
PC
WP
Android
8.5 Ak vám v nových Tomb Raider hrách chýbajú puzzle prvky, toto je titul presne pre vás. Príbeh síce ponecháva stranou, ale prináša situácie, kde si treba dobre naplánovať postup.
Angry Birds 2
pridané 17.8.2015
Mobil
iOS
Android
7.0 Prasatá boli znovu na záťahu a pomsta nahnevaných vtákov na seba nenechá dlho čakať. S operencami zažijete opäť kopu zábavy vo viac ako 200 leveloch.
Her Story
pridané 13.7.2015
PC
iOS
8.0 Nezávislé hry nás často zasypávajú recyklovanými nápadmi. Ale Her Story je originálnym počinom vo virtuálnej zábave, hoci to v podstate ani nie je hra.
Gunpowder
pridané 10.7.2015
PC
iOS
9.0 Logických hier je veľa, ale často na jedno kopyto. Ak si chcete trošku potrápiť mozog a zažiť niečo nové, vydajte sa na divoký západ, kde budete klásť nálože a rozbíjať trezory.
Knights of Pen and Paper 2
pridané 8.7.2015
Mobil
iOS
Android
7.5 Druhé dobrodružstvo v krajine Paperos sa snaží nadviazať na veľmi dobre prijaté Knights of Pen and Paper a darí sa mu to so striedavými úspechmi.
Fallout Shelter
pridané 25.6.2015
Mobil
iOS
6.0 Simulácia protiatómového bunkra vo svete Falloutu prišla neočakávane, no o to vďačnejšie sme ju privítali na obrazovkách našich smartfónov.
Star Horizon
pridané 24.6.2015
PC
iOS
Android
6.0 Vesmírne dobrodružstvo chce zaujať hrateľnosťou zo starej školy a príjemným vizuálom. Star Horizon veľa obsahu neponúka, no aj napriek tomu vie zabaviť.
Sid Meier's Starships
pridané 20.3.2015
PC
iOS
7.0 Nová hra Sida Meiera bola ohlásená len nedávno a už je aj vonku. To sa odzrkadľuje aj na celkovom výsledku. Vesmír je lákavý, ale ponúka len obmedzené možnosti bez patričnej hĺbky.
The Witcher: Battle Arena
pridané 20.2.2015
Mobil
iOS
Android
6.0 Zaklínač sa opäť dostáva na mobilné zariadenia, no tentokrát ako akciou nabitá MOBA. Teda aspoň podľa autorov. Ako je na tom v skutočnosti?
WWE Immortals
pridané 13.2.2015
Mobil
iOS
Android
8.0 Zabudnite na klasické šou v ringu a vyskúšajte si hviezdy WWE v tradičnej bojovke. WWE Immortals okolo wrestlingu ani len nechodilo, no aj tak ide o zábavu na niekoľko hodín.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
233 Pokémon Go
recenzia 18.7.2016
72 GTA San Andreas - mobilná verzia
recenzia 4.3.2014
46 Age Of Empires: Castle Siege
recenzia 8.10.2014
55 Angry Birds Space
recenzia 27.3.2012
26 Worms World Party
recenzia 13.7.2005
41 Angry Birds Star Wars
recenzia 28.12.2012
17 Colin McRae Rally 2005
recenzia 8.4.2005
45 DOOM RPG
recenzia 14.2.2006
24 Galaxy on Fire 2 Full HD
recenzia 21.8.2012
34 Back to the Future: The Game
recenzia 24.1.2011
21 Infinity Blade III
recenzia 11.10.2013
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#82


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Pomôžete na svet českej RPG Fate of Hero?
ked som to prvykrat videl, radsej som sa zdrzal ko...
Znížili autori kvalitu grafiky v Call of Duty...
ako si dokazal vypocitat, ze pridali presne tolko,...
Znížili autori kvalitu grafiky v Call of Duty...
hovor si so chces, ale nemas pravdu, presne tolko ...
Nvidia GTX 1060 vychádza, dostala benchmarky
plakat ? a v com presne ? no tak sa proste nato se...
Lego Dimensions - A-team
ako keby to tie decka co to hravaju poznali :d moz...
Znížili autori kvalitu grafiky v Call of Duty...
vsak to nie je len o stromoch a stoziaroch. pridal...
Na PS4 príde exkluzívny Spider-Man
hlavním zloduchom bude podla mna goblin alebo niek...
Vodcovia tímov v Pokémon Go boli predstavení
tiez som mystic ale serie ma ze chalanom nedali mo...
Znížili autori kvalitu grafiky v Call of Duty...
"a este vtipnejsie je, ze oproti reveal videu v to...
Znížili autori kvalitu grafiky v Call of Duty...
po case mozem z kludom povedat ze witcher nikdy do...
Microsoft spustil v US novú akciu na 500GB ve...
veď práve, one je už pomaly na takej cenovej úrovn...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk